Σασμός-Καραπάνος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συνταρακτικές αφού ο Καραπάνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα πριν την καταστροφή του.

Καραπάνο κανονίζεις χωρίς τον…Ράμπο της αστυνομίας της Κρήτης και μιλάμε φυσικά για τον Θ Ε Ο τον Αντώνη.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου ενώ την ίδια ώρα ο Μύρωνας επιστρέφει. Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος για μία ακόμη φορά ρισκάρει τη ζωή του.

Σασμός-Καραπάνος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Και για τον Μαθιό πατέρα το ήξερες και δεν έκανες κάτι;

Όλα πάνε καλά και η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου. Σύμφωνα με το Tv24, μόλις ο Καραπάνος μαθαίνει τι έγινε κάνει σαν το λιοντάρι στο κλουβί βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες μέσα και έξω από τη φυλακή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αργυρώ μην τα πετάξεις όλα στα σκουπίδια

Σασμός-Καραπάνος-

Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος με τη Στέλλα έρχονται επικίνδυνα κοντά και μοιράζονται μία νύχτα πάθους. Από την άλλη πλευρά ο Καραπάνος μόνος και συντετριμμένος στη φυλακή βλέπει πως απομένει πια μόνο μία διέξοδος πριν την πλήρη καταστροφή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα εξομολογείται στην Κατερίνα πως το παιδί της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Σασμός-Καραπάνος-

Στο μεταξύ ο Αντώνης συνεχίζει την έρευνα του στο σκοτεινό παρελθόν του Γεράσιμου και αυτή τον οδηγεί σε μία αποκάλυψη που θα αλλάξει τη σχέση τους για πάντα. Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων. Η σχέση της μαζί του φτάνει σε οριακό σημείο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ επιστρέφει μόνιμα στην Κρήτη με τον Σταύρο

Σασμός-Καραπάνος-Γεράσιμος-

Την ίδια στιγμή μία συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού έχει σαν αποτέλεσμα να μαχαιρώσουν θανάσιμα τον Αμερικάνο με εντολή φυσικά του Καραπάνου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Ωστόσο ο Αμερικάνος λίγο πριν πεθάνει ομολογεί: “Είπα ψέματα για να γλιτώσω. Δεν σκότωσα κανέναν, δεν σκότωσα εγώ το Στεφανή Σταματάκη“,  λέει και έτσι με την ομολογία του αυτή, ανατρέπει τα πάντα και ανοίγει ξανά το φάκελο του Στεφανή.

Σασμός-Στεφανής-Νικηφόρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close