Άγριες Μέλισσες: Ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς ο Προκόπης δεν θα έχει καλό τέλος. 

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV και στην δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου. Αυτήν τη φορά, όμως, η κουβέντα αναπόφευκτα ήρθε στο φινάλε των Άγριων Μελισσών, που πλησιάζει.

Άγριες-Μέλισσες-Προκόπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το μεγαλοφυές σχέδιο του Νικηφόρου

Και τότε, με έναν κόμπο στο λαιμό,  μίλησε για τη σειρά φαινόμενο που έγινε για αυτόν οικογένεια και για την οποία σύντομα θα κληθεί να αποχωριστεί… Κι αυτό τον αποχωρισμό δεν θέλει ούτε να τον σκέφτεται.

Σε δύο μήνες οι Άγριες Μέλισσες θα ρίξουν αυλαία. Τι ήταν αυτή η σειρά για εσάς;

Οι Άγριες Μέλισσες ήταν για εμένα, αλλά και για την τηλεόραση συνολικά, ένα ορόσημο! Δημιούργησα αυτά τα τρία χρόνια μία μεγάλη οικογένεια. Ουσιαστικά ήταν η αφορμή για να αγαπήσω ξανά τη δουλειά μου και να τη δω με άλλο μάτι.

Αυτή η ευγενική αντιμετώπιση από το σκηνοθέτη μας, τον Λευτέρη Χαρίτο, και τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, με έκανε να καταλάβω πώς γίνονται ποιοτικά οι δουλειές, χωρίς φωνές και φασαρίες.

Άγριες-Μέλισσες-Προκόπης-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης φτιάχνει στρατό για να πολεμήσει τον Ακύλα

Οι Άγριες Μέλισσες νίκησαν. Και απέδειξαν σε όλους τους ανθρώπους του χώρου ότι ο κόσμος έχει υψηλό κριτήριο και, όταν του δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει το καλό, θα κάνει αυτό που πρέπει. Είναι μεγάλο λάθος των καναλιών να πιστεύουν ότι το κοινό δεν ξεχωρίζει την ποιότητα, ότι απλά θέλει να διασκεδάσει και όχι να ψυχαγωγεί με την πραγματική σημασία της λέξης.

Είναι τεράστιο λάθος να υποβαθμίζουν το κριτήριο του Έλληνα τηλεθεατή. Οι Άγριες Μέλισσες του έδειξαν σεβασμό και η επιτυχία τους έχει να κάνει με το κανάλι, την παραγωγή, τους σεναριογράφους, τον σκηνοθέτη και το καστ.

Άγριες-Μέλισσες-Προκόπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Μάρω δεν θα ήθελε ποτέ να σε δει πληγωμένο

Μόνο φέτος, στον τρίτο κύκλο, παίζουμε 70 ηθοποιοί! Μιλάμε για ένα μεγάλο θίασο. Αν δεν αγαπούσαμε τις Μέλισσες πρώτοι εμείς, όσοι δουλεύουμε για αυτήν τη σειρά καθημερινά επί δώδεκα ώρες και με δύσκολες συνθήκες, δεν θα έβγαινε αυτό το αποτέλεσμα.

Έχετε σκεφτεί το τέλος των γυρισμάτων;

Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Δουλεύω σαν στρατιώτης για να μη χάσω στιγμή χαράς από όλο αυτό που ζούμε τώρα και μέχρι τις αρχές Ιουλίου. Θα μου λείψουν απίστευτα οι Άγριες Μέλισσες. Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ και ήδη νιώθω τον πόνο του αποχαιρετισμού.

Άγριες-Μέλισσες-Προκόπης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Μυρσίνη  Δεν θα μας μένει ούτε δέντρο

Τρία χρόνια εκεί, στην Παλλήνη στο στούντιο Κάπα δέθηκα με πάρα πολλούς ανθρώπους, ειδικά με τους ηθοποιούς που συχνάζαμε στο καφενέ της Βιολέτας. Αυτή η σειρά ταυτίστηκε με την πανδημία, με τις καραντίνες, μας κράτησε όρθιος και εμάς και το κοινό.

Και να τελειώσουν οι Μέλισσες, λοιπόν, όλοι θα μας τις κουβαλάμε μέσα μας. Δεν θα τις αφήσουμε πίσω γιατί, ιδίως για εμάς τους ηθοποιούς του θεάτρου, το σίριαλ αυτό μας άλλαξε τη ζωή.

Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί η ζωή του Προκόπη πριν την αυλαία;

Αχ δεν νομίζω ότι θα έχει καλό τέλος ο Προκόπης! Ειδικά στα συναισθηματικά του, δεν πιστεύω ότι θα φτιάξει τη ζωή του, ώστε να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και να κάνει οικογένεια.

Άγριες-Μέλισσες-Ελένη-Λάμπρος

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Μπάμπης κινδυνεύουν

Από την άλλη μεριά, ούτε ο ξάδερφός του, ο Παναγιώτης, έπεισε τη Βιολέτα για το επόμενο βήμα. Αλλά ο Παναγιώτης με τη Βιολέτα είναι ένας μέσα στη ζωή του άλλου και δεν χρειάζεται πάντα το συναίσθημα να είναι ερωτικό για να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

Για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τη Λενιώ και τον Λάμπρο, τους οποίους ο Προκόπης έχει ιδιαίτερη αδυναμία, θέλω επιτέλους να ευτυχήσουν σε αυτή τη ζωή γιατί το αξίζουν. Για τον παπά γρήγορη, που βίωσε όλο αυτό τον εξευτελισμό να του βγάλουν τα ράσα, θέλω γαλήνη και δικαίωση. Ο παπά Γρηγόρης δεν είναι απλά ένας ιερέας και πνευματικός άνθρωπος για το Διαφάνι. Είναι η ίδια η ψυχή του χωριού.

Για τους κακούς, τι τέλος εύχεστε;

Θα ξεκινήσω με τον Ακύλα, που έχει κάνει τόσο άθλια πράγματα. Θέλω να αποδειχθεί δικαιοσύνη. Μιλάμε για ένα κτήνος, ένα σαδιστή, ένα άτομο χωρίς καμία ηθική, με διεστραμμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Από αυτόν περιμένεις ό,τι πιο ψυχωτικό υπάρχει και εύχομαι να τιμωρηθεί και να απαλλαγεί από αυτόν τον Διαφάνι.

Άγριες-Μέλισσες-Δούκας

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνει ο Δούκας Σεβαστός

Για τον Δούκα, δεν ξέρω τι τέλος θα ήθελα. Η αλήθεια είναι ότι στον τρίτο κύκλο της σειράς ο Δούκας έχει μετανιώσει για πολλά πράγματα. Δύο αδέλφια του έχουν εξαιτίας του, τα παιδιά του του έχουν γυρίσει την πλάτη, το έχει πάρει για τα καλά το μάθημα του, Συντριβή, λοιπόν, για τον τσιφλικά που έχει συνείδηση δεν την έχει χάσει εντελώς.

Ο Δούκας πήρε ένα σκληρό μάθημα από την ζωή την ίδια, ότι ποτέ κερδίζεις και πότε χάνεις. Και αυτό το έμαθε με τις ερωτικές απιστίες και την προδοσία της γυναίκας του, της Μυρσίνης. Ο Δούκας για εμένα στον τρίτο κύκλο της σειράς κατάλαβε ότι υπάρχουν όρια.

Όσο για τον Μελέτη… τι να πω; Για εμένα, είναι ένας κακός με υπέροχη ερμηνεία! Χαίρομαι πολύ για τον Γιώργο Γεροντιδάκη, γιατί τον είχα μαθητή μου στη δραματική σχολή. Ο Γιώργος έδωσε μία σπουδαία ερμηνεία στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Μελέτης

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Η Ουρανία θα φέρει την ανατροπή

Έπαιξε έναν πολύ δύσκολο σκληρό χαρακτήρα. Έναν άνθρωπο που μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι τα παιδιά είναι το περιβάλλον τους. Έρχονται λευκά χαρτιά, κι αν μεγαλώσουν χωρίς αγάπη, γίνονται ψυχροί εκτελεστές. Αν ο Μελέτης μεγάλωνε στα χέρια της Ανέτ θα ήταν άλλος άνθρωπος. Η αγάπη για εμένα είναι παντοδύναμη, αυτή και μόνο μεγαλώνει σωστούς ανθρώπους.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close