Ζέτα-Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεκίνησαν σαν φίλοι και τώρα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησιάς. Ο Γάμος σε μοναστήρι και οι κουμπάροι.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να παντρεύεται τον γνωστό οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του enimerotiko.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση της γνωστής ηθοποιού και παρουσιάστριας, Ζέτας Μακρυπούλια, με τον Κωνσταντίνο Δέδε φαίνεται να έχει προχωρήσει χωρίς να αποκλείεται σύντομα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ζέτα-Μακρυπούλια

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Μάλιστα δημοσίευμα περιοδικού θέλει το ζευγάρι να παντρεύεται σε νησί των Κυκλάδων και συγκεκριμένα σε ένα μικρό μοναστήρι στην Πάρο. Ωστόσο, οι φήμες γύρω από την προσωπική ζωή της Ζέτας Μακρυπούλια ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Yesmagazine, κουμπάροι του ζευγαριού αναμένεται να είναι οι φίλοι και συνεργάτες της Ζέτας Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Νίκος-Μουτσινάς-Ελισάβετ-Κωνσταντινίδου

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Το γεγονός, όμως ότι θα παντρευτεί στην Πάρο, προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την παρουσιάστρια ήταν ένας αγαπημένος προορισμός.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Δέδες πέρα από οδοντίατρος διασήμων είναι και ο Πρόεδρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Ερωτηθείς για την ενασχόλησή του με τα δημοτικά, ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Ήταν εύκολο γατί ήταν επιλογή μου.

Κωνσταντίνος-Δέδες

Δείτε ακόμη Σασμός: Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη

Συνεχίζω, ωστόσο, να βιοπορίζομαι από την οδοντιατρική άλλωστε και η εκλογή μου μέσω της δουλείας μου έγινε. Ήμουν γνωστός ως χειρουργός οδοντίατρος και η στήριξη ήρθε από τον κόσμο που ήξερε μέσα από τη δουλειά».

Close