Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας το χάνει τελείως

Άγριες Μέλισσες: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον Ακύλα να το χάνει τελείως.

Ήταν που ήταν τώρα θα έχουμε μεγάλα γλέντια …

Ο Μπάμπης και η Κορίνα αφού καταφέρνουν να φύγουν από το Διαφάνι, συνεχίζουν την καινούργια τους ζωή μένοντας σ΄ ένα σπίτι το οποίο γνωρίζει μόνο ο Άγγελος, που τους βοηθάει κρυφά για να μην το μάθει Μαργαρίτης.

Τα δύο ερωτευμένα παιδιά αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη, όμως οι δικοί του άνθρωποι αντιδρούν: Έχετε τρελαθεί; Ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους να σας βρουν και πρώτα ψάχνουν σε λιμάνια και λεωφορεία, τους προειδοποιεί ο Άγγελος και ο Μπάμπης του απαντάει:

Άγριες-Μέλισσες-Μπάμπης-Κορίνα

 Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Τρία τα σενάρια για το φινάλε της σειράς

Μη φοβάσαι, θα είμαστε προσεκτικοί. Την επόμενη μέρα το νέο ζευγάρι ετοιμάζεται να φύγει για την Κρήτη, όταν δέχονται επίθεση από τους άντρες του Ακύλα.

Εκείνοι αρπάζουν την Κορίνα, ενώ ο Μπάμπης καταφέρνει να τους ξεφύγει και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Άγγελου. Τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο και ο Ακύλας για πρώτη φορά επιτίθενται στην κόρη του και της χαστουκίζει:

Άγριες-Μέλισσες-Ακύλας-Κορίνα

 Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας συλλαμβάνονται

Από εσένα δεν το περίμενα ποτέ αυτό! Με ξεφτίλισες! Πήγες και έμπλεξες με τον Βαμβακά! Με αυτόν τον αλήτη. Αλλά ξέρω… Όλα έγιναν με τις πλάτες της μάνας σου! Αυτή τα έκανε όλα.

Λοιπόν, δεν θα βγείτε έξω από το σπίτι χωρίς την άδειά μου! Κανένας σας δεν θα περάσει αυτήν την πόρτα, θα μείνετε κλειδωμένοι για να μάθετε να σηκώνετε μπαϊράκι σ’ μένα, λέει σε όλους και τους κλειδώνει στο σπίτι.

Άγριες-Μέλισσες-Κορίνα-Ζωή

 Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: O Κωνσταντής οδηγείται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, o Μπάμπης, όμως, είναι έτοιμος να επιχειρήσει ξανά να κλέψει την αγαπημένη του και αυτό φέρνει νέες αναταραχές.

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ, όλα τα spoilers για άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close