Σασμός: Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές .Δες τον εαυτό σου στον καθρέφτη Καλλιόπη λέει η Βασιλική στην Καλλιόπη και γίνεται το σώσε

Πρόσεχε όμως μην τρομάξεις Καλλιόπη… Αν κοιταχτείς… και άσε ήσυχη τη Βασιλική

Για μία ακόμη φορά η καπετάνισσα δεν κοιμάται ήσυχη τα βράδια. Η σκέψη της ταξιδεύει στον πολυαγαπημένο της άντρα, Βασίλη. Νιώθει σαν να ακούει τη συμβολή του, να μην αφήσει άλλο κομμάτι της περιουσίας τους να φτάσει στην οικογένεια Βρουλάκη, κι αμέσως πετάγεται από το κρεβάτι της.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Καραπάνος παλεύει να σώσει τον Γεράσιμο

Ο Αστέρης εκείνη την ώρα δεν μπορεί να της μιλήσει ούτε ο Μαθιός, οπότε πνίγεται στις σκέψεις της. Το επόμενο πρωί θα τη βρει μόνη στο σπίτι, γεγονός που θα της προκαλέσει ακόμα περισσότερη ταραχή για όσα θα συμβούν.

Καθώς όμως τα άσχημα νέα ποτέ δεν αργούν φτάσουν στα αυτιά εκείνων δεν που θέλουν να τα ακούσουν, πληροφορείται μετά λύπη της πως ο γιος της αποφάσισε να δώσει τελικά το κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο.

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης διεκδικεί το παιδί του

Αφού ο ίδιος δεν απαντάει στο κινητό του για να δώσει εξηγήσεις, πάει και βρίσκει τη Βασιλική, οποία και προσπάθησε πριν λίγες ημέρες να μιλήσει στον Άγγελο και μάλιστα να του αλλάξει γνώμη για την αγορά του συγκεκριμένου κτήματος.

Και σε αυτή την περίπτωση όμως θα συναντήσει έναν τοίχο. Αντί να μας βοηθήσεις, μάλλον έκανες χειρότερα τα πράγματα, Βασιλική. Και επίσης, ποιος σου είπε να πας να βρεις εσύ τον Άγγελο να τον πείσεις να μην αγοράσει το κτήμα;

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του A κύκλου

Δεν μπορούσες να σκεφτείς πως σε αυτή την περίπτωση θα τον έκανες να θέλει ακόμα περισσότερο να μας το πάρει; Βρήκε το κοπέλι μου σε άσχημη θέση και με πεσμένη ψυχολογία και ορίστε τι έκανε, της λέει, όμως η Βασιλική αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να της τα πει έξω από τα δόντια.

Μήπως πρέπει πρώτα απ’ όλους να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη, Καλλιόπη; Εσύ τα ξεκίνησες όλα πριν χρόνια, όταν πήρες την περιουσία της Ανθούλας και άρχισες να την εκμεταλλεύεσαι. Δεν σου επιτρέπω να με κατηγορείς.

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Πεθαίνει πρωταγωνιστής και πάει σε άλλη σειρά

Προσπάθησα να σε βοηθήσω γιατί ο Άγγελος είναι σωστό παλικάρι, αλλά όπως βλέπω το σάλιο μου έχασα, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού TiVi Σίριαλ, της απαντά και η και η οργή της Καλλιόπης ξεχειλίζει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close