η-τάση-στα-μαλλιά-εμπνευσμένη-από-την- Cindy Crawford-2021 2022-

Τα μαλλιά της Cindy Crawford την δεκαετία του ’90 γίνονται και πάλι τάση στο TikTok.  Δες ιδέες για τα δικά σου μαλλια.

Τα θυμάστε τα μαλλιά της Cindy Crawford που είχαν μεσουρανήσει την δεκαετία του ’90;

Φαίνεται πως την σεζόν 2021-2022 τα ’90s θα επανέλθουν δυναμικά. Η δεκαετία του ’90 ήταν σίγουρα μία δεκαετία όπου η μόδα κυριάρχησε και πολλά πρωτότυπα στιλ στα μαλλιά, στα ρούχα, στο μακιγιάζ, στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ μεσουρανούν μέχρι και σήμερα.

Η μόδα ανακυκλώνεται και κάνει κύκλους. Πλέον όμως τις τάσεις δεν τις καθορίζουν μόνο οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς όπως και παλιότερα. Πλέον οι τάσεις καθορίζονται και από τα social media. Οι youtubers, οι influencers και πλέον οι tiktokers είναι σε θέση να φέρουν μόδες στην επιφάνεια και να διαμορφώσουν τάσεις.

Δείτε ακόμα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2021-2022: Οι νέες τάσεις και ιδέες

Έτσι φαίνεται πως μέσα από το TikTok μία τάση από την δεκαετία του 1990 έρχεται ξανά στην επιφάνεια και φυσικά μιλάμε για τα εντυπωσιακά μαλλιά της Cindy Crawford. Η Cindy Crawford κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να επηρεάσει πολλές γυναίκες όσων αφορά τα μαλλιά τους την δεκαετία του 1990.

Η γνωστή Cindy Crawford την δεκαετία του 1990 είχε μαλλιά πλούσια σε όγκο με φραντζάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού που τα γύριζε με το πιστολάκι. Μαλλιά με όγκο που έκαναν κύματα και έκαναν τις γυναίκες να τα θέλουν τότε μανιωδώς.

Πλέον τα μαλλιά με όγκο θεωρούνται κιτς για πολλές σύγχρονες κοπέλες. Γι’ αυτό οι εφαρμογές κερατίνης, το ίσιωμα των μαλλιών και η αποφυγή κάθε πιθανού όγκου είναι τάση. Φαίνεται όμως πως μέσα από την γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα TikTok τα μαλλιά της Cindy Crawford κέρδισαν και πάλι τις καρδιές μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε το βίντεο του TikTok που έγινε viral:

@discoprincess420

#greenscreen to say I’m OBSESSED is an understatement #LeadWithLove #DontQuitYourDaydream #cindycrawford #hairtransformation

♬ to the salon – char 😵‍💫

Τα μαλλιά της Cindy Crawford που ήταν αγάπη το 1990 και έγιναν λατρεία το 2021

Και αφού είδαμε το βίντεο του TikTok που έγινε viral αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε αυτήν την νέα τάση που έχει αγαπηθεί ήδη πολύ. Όπως σας περιγράψαμε και πιο πάνω τα μαλλιά της Cindy Crawford ήταν ελαφρώς σπαστά και είχαν λιγότερο ή περισσότερο όγκο ανάλογα τις διαθέσεις της.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε Cindy Crawford πιο όμορφη από ποτέ με μαλλιά που κάνουν ελαφριά κύματα. Με έναν φυσικό αλλά όχι υπερβολικό όγκο που οι γυναίκες στην Ελλάδα θα μπορούσαν να υιοθετήσουν χωρίς πολύ περιποίηση. Άλλωστε τα μαλλιά μας στην Μεσόγειο, είναι έτσι…από την φύση τους.

Cindy Crawford-μαλλιά-ιδέες-

Photo via: vogue.co.uk

Όμως η Cindy Crawford έχει μείνει στην ιστορία για τον όγκο στα μαλλιά της και φαίνεται πως αυτή η τάση θα επανέλθει. Έτσι παρακάτω βλέπουμε ότι τα μαλλιά της ήταν υπερβολικά ογκώδεις όμως πολύ εντυπωσιακά.

Δείτε ακόμα Ανάλαφρα χτενίσματα με κοτσίδες και κότσους

νέα-τάση-στα-μαλλιά-εμπνευσμένη-από-την-Cindy Crawford-

Photo via: vogue.co.uk

Σίγουρα αυτή η τάση τείνει να κάνει την γυναίκα πιο θηλυκή και εμφανισιακά πιο ώριμη. Προσθέτει θηλυκότητα με έναν πολύ γοητευτικό τρόπο και σίγουρα δε θα περάσεις απαρατήρητη όπου κι αν βρίσκεσαι.

Cindy Crawford-μαλλιά-τάσεις-2021-2022-

Photo via: vogue.co.uk

Τα μαλλιά της Cindy Crawford την δεκαετία του ’90 γίνονται και πάλι τάση στο TikTok

Photo via: vogue.co.uk

Cindy Crawford-μαλλιά-τάσεις-2021-2022-

Photo via: vogue.co.uk

τάσεις-στα-μαλλιά-2021 2022-

Photo via: vogue.co.uk

Τα μαλλιά της Cindy Crawford σε ξανθά μαλλιά

Φυσικά και συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες με τα μαλλιά της Cindy Crawford σε σύγχρονες κοπέλες. Παρακάτω βλέπουμε ότι μπορείς να δείχνεις εξίσου φρέσκια και παιχνιδιάρα έχοντας κάνει χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά προσθέτοντας όγκο.

ξανθά-μαλλιά-με-όγκο-

Photo via: Pinterest

Wet styling σε μαλλιά με όγκο

Φυσικά το wet styling είναι άλλη μία τάση της εποχής που αγαπήθηκε πολύ. Μπορεί τα μαλλιά της Cindy Crawford να μην είχαν υγρά στοιχεία όμως η νέα τάση μπορεί να είναι βγαλμένη από το ΄90 όμως δεν τείνει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής.

ξανθά μαλλιά-με-όγκο-wet styling-

Photo via: Pinterest

Καστανά μαλλιά με όγκο

Μπορεί η Cindy Crawford να ήταν ξανθή όμως δεν σημαίνει πως αυτή η νέα τάση απευθύνεται μόνο στις ξανθές. Δώσε όγκο στα μαλλιά σου ανεξάρτητα από το χρώμα που έχουν όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας. Μπορείς να φυλλάρεις τα μαλλιά σου για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

καστανά μαλλιά-με-φυσικό όγκο-

Photo via: Pinterest

Μαλλιά με όγκο για επίσημες εμφανίσεις

Φυσικά οι επίσημες εμφανίσεις μας θέλουν λαμπερές και περιποιημένες. Μπορείς λοιπόν να αντιγράψεις την Cindy Crawford ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις σου, διατηρώντας τα σπαστά σου μαλλιά που τόσο πολύ σου πάνε.

τάσεις-στα μαλλιά-2021 2022-

Photo via: Pinterest

Αντέγραψε…πλήρως την Cindy Crawford

Σίγουρα μπορείς να αντιγράψεις την εικόνα της χωρίς καμία παρέμβαση της τωρινής εποχής και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό! Έτσι, μπορείς να γυρίσεις πίσω τον χρόνο και να αποκτήσεις ένα υπέροχο στιλ του ’90 που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

τάση-στα-μαλλιά-από-την- δεκαετία 1990-Cindy Crawford-

Photo via: Pinterest

Ο όγκος σε κάνει να δείχνεις σικ

Η αλήθεια είναι πως μπορείς να φτιάξεις ένα look που θα σε κάνει να διώχνεις σαν μικρή πριγκίπισσα. Ο όγκος είναι σίγουρα κάτι που κάνει το πρόσωπό σου να δείχνει βγαλμένο από άλλη εποχή με τον πιο θετικό τρόπο.

καστανά μαλλιά-με-χαλαρές μπούκλες-και-όγκο-

Photo via: Pinterest

καστανόξανθα μαλλιά-με-χαλαρές μπούκλες-και-όγκο-

Photo via: Pinterest

Δείξε σ3ξυ με όγκο στα μαλλιά

Η Cindy Crawford ήταν το σ3ξ symbol της εποχής και όχι άδικα. Και ναι τα μαλλιά παίζουν ρόλο στο s3xyness μίας κοπέλας γι’ αυτό και μπορείς να υιοθετήσεις έναν φυσικό όγκο στα μαλλιά για να πετύχεις αυτόν τον σκοπό.

καστανά-μαλλιά-με-χαλαρές μπούκλες-και-όγκο-

Photo via: Pinterest

καστανά-μαλλιά-με-χαλαρές μπούκλες-και-όγκο-τάσεις 2021 2022-

Photo via: Pinterest

τάσεις-στα-μαλλιά-2021 2022-σε-ξανθά-μακριά-μαλλιά-

Photo via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close