15 ιδέες με μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

15 ιδέες με μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 40. 15 ιδέες με μοντέρνα κουρέματα για κοντά και μακριά μαλλιά που θα αναδείξουν το στιλ μίας γυναίκας άνω των 40.

Οι γυναίκες και οι άντρες που φτάνουν τα 40 ή τα ξεπερνούν έχουν μία διαφορετική γοητεία. Μερικές ρυτίδες στο πρόσωπο που προσδίδουν ένα κύρος, μία φινέτσα και μία γοητευτική εμπειρία, μία σοβαρότητα και μία ανάγκη για ένα ως επί το πλείστο πιο σικάτο στιλ.

ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Βέβαια οι άνθρωποι που ξεπερνούν τα 40 σίγουρα δεν σκέφτονται ούτε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όλοι τους. Παρόλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα σωστό κούρεμα μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητά τους και τις ανάγκες τους.

Δείτε ακόμα Μαλλιά Απριλίου 2022: 23 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες για μοντέρνα κουρέματα που ταιριάζουν σε γυναίκες άνω των 40. Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα που είναι πιο σικ, πιο φινετσάτα αλλά και πιο ροκ, ανάλογα με την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας. Διαβάστε παρακάτω:

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Καρέ φιλαριστά μαλλιά

Το καρέ γυναικείο κούρεμα για άλλη μία σεζόν παραμένει στις τάσεις. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα καρέ γυναικείο κούρεμα που θα σε κάνει να δείχνεις πιο νέα, δροσερή αλλά και σικ. Μπορείς αυτό το καρέ κούρεμα να το φιλάρεις έτσι ώστε να το κάνεις να δείχνει πιο ανάλαφρο και ροκ.

15 ιδέες με μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Μακριά μαλλιά με φράντζα

Φυσικά τα μακριά μαλλιά θα παραμείνουν σταθερή αξία και θα χαρίσουν στο στιλ σου μία γοητεία χωρίς προηγούμενο. Μπορείς να τα αναδείξεις ακόμη περισσότερο με μία μοντέρνα φράντζα στο πλάι. Τα μακριά σου μαλλιά μπορείς να τα διατηρήσεις ίσια, με μπούκλες, με χαλαρές μπούκλες ή σπαστά.

μακριά-μαλλιά-με-φράντζα-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Μαλλιά μεσαίου μεγέθους με μύτες

Οι μύτες στα μαλλιά είναι πάντα της μόδας αφού χαρίζουν στο γυναικείο χτένισμα μία ξεχωριστή γοητεία χωρίς να χρειαστεί να χάσεις μάκρος από τα μαλλιά σου ή να μπεις σε μεγάλους μπελάδες γενικότερα. Θα παραμείνει πάντα μία μοντέρνα πρόταση για σένα που μπορείς να την υιοθετήσεις σε μεσαίου μάκρους αλλά και μακριά μαλλιά.

μακριά-μαλλιά-με-μύτες-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Μεσαίου μάκρους μαλλιά με ανάλαφρες μπούκλες

Φυσικά τα μεσαίου μάκρους μαλλιά αποτελούν μία πρόταση για τις γυναίκες άνω των 40 που θα προσδώσει κύρος στην εμφάνισή τους και θα τις διευκολύνει στο χτένισμα. Μετά τα 40, ψάχνεις εύκολες λύσεις, αφού οι υποχρεώσεις τις περισσότερες φορές σε ξεπερνούν. Μερικές ανάλαφρες μπούκλες θα απογειώσουν το κούρεμά σου.

μεσαίου μήκους-μαλλιά-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Δείτε ακόμα Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά

15 ιδέες με μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Κλασικές μπούκλες σε καρέ μαλλιά

Φυσικά οι κλασσικές μπούκλες παραμένουν πάντα μία επιλογή στο γυναικείο χτένισμα στα καρέ σου μαλλιά. Θα σε κάνουν να δείξεις πιο ανάλαφρη και μοντέρνα ενώ ταυτόχρονα δε θα χάσεις ούτε στάλα από την γοητεία που σου χαρίζει αυτή η ηλικία.

καρέ-μαλλιά-με-μπούκλες-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Κοντοκουρεμένα μαλλιά

Μην φοβηθείς και μετά τα 40 να υιοθετήσεις τα κοντά μαλλιά. Μπορείς να υιοθετήσεις ακόμη και ένα εντελώς ανδρόγυνο look όμως εμείς θα σου προτείναμε κάτι σαν το παρακάτω. Έτσι, θα μπορείς να τα χτενίζεις και να πειραματίζεσαι μαζί τους σε αντίθεση με το ανδρόγυνο look που σε δεσμεύει όσων αφορά τις επιλογές χτενισμάτων.

ανδρόγυνο κούρεμα-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Αφέλειες

Οι αφέλειες είναι η τάση της φετινής σεζόν και θα αναδείξουν το βλέμμα σου. Επίσης έχουν την τάση να αφαιρούν χρόνια οπότε αν για τους δικούς σου λόγους θέλεις να αφαιρέσεις χρόνια, τότε οι αφέλειες είναι μία εξαιρετική πρόταση. Κοπέλες μου όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος για κρίση ηλικίας.

μεσαίου μήκους-μαλλιά-σπαστά-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40- ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Τουφάκια στα μαλλιά

Το Καλοκαίρι του 2021 μία νέα τάση ήρθε και θα μείνει και την σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022. Μιλάμε για τα τουφάκια στα μαλλιά. Στην ουσία οι γυναίκες που ήθελαν μία μικρή ανανέωση έκοβαν απλά δύο μικρά τουφάκια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών τους όπως τα παρακάτω και ήταν πανέμορφες χωρίς πολλά πολλά.

ίσια-μαλλιά-με-τουφάκια-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

Κουρέματα για γυναίκες άνω των 40: Αυστηρό καρέ

Πάντα το αυστηρό καρέ αποτελεί μία πρόταση για σένα. Μπορείς να το κάνεις να δείχνει ακόμη πιο σικ και…αυστηρό κάνοντας στα μαλλιά σου ένα υπέροχο ίσιωμα. Έτσι θα δείχνεις σικ και πανέμορφη σε όλες τις περιστάσεις.

καρέ-ίσια μαλλιά-ιδέες-για-κουρέματα-για-γυναίκες-άνω των 40-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close