ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

Η γαλλική πλεξούδα θα πρωταγωνιστήσει τον Χειμώνα 2023 και στο σημερινό άρθρο θα δούμε μερικές ιδέες για μοντέρνες γαλλικές πλεξούδες για κάθε περίσταση.

Η γαλλική πλεξούδα είναι από τις πιο μοντέρνες αλλά και κλασικές επιλογές για γυναικείο χτένισμα. Τον Χειμώνα 2023 παραμένει ακόμη στις τάσεις και στο σημερινό άρθρο θα δούμε ιδέες για μακριά και μεσαίου μάκρους μαλλιά με γαλλικές πλεξούδες.

Παραδοσιακή γαλλική πλεξούδα, δύο γαλλικές πλεξούδες, γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρές ή κότσους και γενικά γυναικεία χτενίσματα για την βόλτα, την δουλειά ή και τις επίσημες εμφανίσεις σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Παραδοσιακή γαλλική πλεξούδα

Ξεκινάμε το σημερινό μας άρθρο με μία παραδοσιακή και κλασική γαλλική πλεξούδα, αφού σαν το κλασικό δεν έχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του ότι αυτό το χτένισμα μπορεί να σε συνοδεύσει σε κάθε περίσταση, όταν την λύσεις τα μαλλιά σου θα είναι πανέμορφα και κυματιστά!

Γαλλική πλεξούδα: Ιδέες για τον Χειμώνα 2023

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρά

Βέβαια, οι γαλλικές πλεξούδες έχουν πολλές παραλλαγές και στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε μία από αυτές. Γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρά και φτιάχνουν ένα girly χτένισμα για κάθε καθημερινή περίσταση και όχι μόνο.

γαλλικές πλεξούδες-που-καταλήγουν-σε-αλογοουρά-ιδέες-

ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε κότσο

Το παρακάτω χτένισμα είναι απόλυτα νεανικό και μοντέρνο και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Γαλλικές πλεξούδες που καταλήγουν σε έναν πολύ καλά δεμένο κότσο, χωρίς φύτρες. Είναι ένα πραγματικά ροκ χτένισμα που θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

γαλλικές πλεξούδες-σε-κότσο-ιδέες-

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Γαλλικές πλεξούδες με τουφάκια μπροστά

Αν θες να κάνεις το χτένισμά σου ακόμη πιο μοντέρνο και όμορφο τότε δύο τουφάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού είναι ό,τι πρέπει! Ένα χτένισμα άκρως νεανικό και μοντέρνο που σίγουρα θα σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

γαλλικές πλεξούδες-με-τουφάκια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καρέ κούρεμα: Όλες οι τάσεις για το 2023

ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Λεπτά κοτσιδάκια

Μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου γαλλικά πλεξουδάκια σαν την παρακάτω εικόνα. Είναι ένα χτένισμα αρκετά ροκ και νεανικό που θα σου ταιριάξει πολύ και είναι κατάλληλο για κάθε καθημερινή περίσταση, ακόμη και για την δουλειά.

γαλλικές-πλεξούδες-ιδέες-

ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

Δείτε ακόμα Ιανουάριος 2023: 15 ιδέες με πλεξούδες για τις νυχτερινές εμφανίσεις

ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Το τέλειο χτένισμα για την γυμναστική σου

Η γαλλική πλεξούδα είναι φανταστική επιλογή για σένα όχι μόνο επειδή είναι κλασική και μοντέρνα αλλά και επειδή μπορεί να σε κρατήσει άνετη ακόμη και στην γυμναστική. Μαζεύει όλα τα μαλλιά πίσω και δεν έχεις μαλλιά να πέφτουν στα μάτια σου ή στο πρόσωπό σου κατά την διάρκεια κάθε άσκησης.

γαλλικές-πλεξούδες-σε-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

Ιδέες μα γαλλική πλεξούδα: Γαλλική πλεξούδα στο πλάι

Άλλη μία μοντέρνα αλλά και ρομαντική επιλογή είναι μία γαλλική πλεξούδα τοποθετημένη στο πλάι του κεφαλιού. Είναι ένα εξαιρετικό χτένισμα για γυναίκες με μακριά μαλλιά που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να κλέψεις την παράσταση.

γαλλική-πλεξούδα-στο-πλάι-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιδέες για μοντέρνα κουρέματα για 40αρες

ιδέες-για-γαλλική πλεξούδα-Χειμώνας 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close