νύχια-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-μανικιούρ-

Άνοιξη : 20 μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια. 20 μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια για το μανικιούρ της Άνοιξης 2022.

Η Άνοιξη ήρθε και επισήμως και μας υπόσχεται ηλιοφάνειες, βόλτες στον ήλιο, λουλούδια και χαρούμενες εξορμήσεις. Όλη αυτή η ανεβασμένη διάθεση πρέπει να φαίνεται και στα νύχια μας, αφού τα νύχια μας είναι σε θέση να αντιπροσωπεύσουν την διάθεσή μας.

Γι’ αυτό και στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να σας δείξουμε 20 μοντέρνες ανοιξιάτικες ιδέες για τα νύχια σου σε πολλά χρώματα και σχέδια. Κόκκινα, πράσινα, μπλε, γήινες αποχρώσεις, παιχνιδιάρικα σχέδια αλλά και πιο απλά και γενικότερα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Διαβάστε παρακάτω:

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Πράσινα νύχια με σχέδιο σκακιέρα και διχρωμία με το πετρόλ

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε δύο ιδέες για τα ανοιξιάτικα νύχια σου με πρωταγωνιστή το φωτεινό πράσινο. Η πρώτη ιδέα είναι πιο ροκ και προτείνει τα πράσινα νύχια με σχέδιο σκακιέρα σε πράσινες και λευκές αποχρώσεις. Η δεύτερη ιδές παίζει ανάμεσα στην διχρωμία του πράσινου και του πετρόλ.

Άνοιξη 2022: 20 μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Απαλό ροζ με λουλούδια και μοβ βάση

Μπορείτε επίσης να διαλέξετε ένα σικ ανοιξιάτικο σχέδιο στα νύχια σας όπως είναι και η παρακάτω ιδέα. Απαλό ροζ χρώμα στα νύχια με μπορντό λουλούδια και μία διακριτική μοβ βάση σε μερικά από τα νύχια μας. Νεανικά αλλά και σικ σχέδιο για όλα τα γούστα.

ροζ-νύχια-με-λουλούδια-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-μανικιούρ-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Κίτρινα και μαύρα νύχια με λουλούδια

Το κίτρινο για άλλη μία χρονιά είναι τάση οπότε σήμερα θα σας δείξουμε μία μοναδική ανοιξιάτικη ιδέα για τα νύχια σε κίτρινο και μαύρο χρώμα. Φυσικά πρωταγωνιστής θα είναι το κίτρινο όμως μαύρες λεπτομέρειες θα φέρουν την ισορροπία στα νύχια σου.

πορτοκαλί-και-μαύρα-νύχια-με-λουλούδια-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-μανικιούρ-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Κόκκινα σχέδια στα νύχια

Αν έχεις λευκή επιδερμίδα τότε το παρακάτω σχέδιο για μανικιούρ θα απογειώσει τα χέρια σου. Ένα χρώμα στην φυσική σου απόχρωση με κόκκινα σχέδια σε μερικά από τα νύχια σου. Αυτά τα νύχια έχουν κάτι το απόκοσμο με τον πιο νεανικό και μοντέρνο τρόπο.

κόκκινα-σχέδια-στα-νύχια-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-για-μανικιούρ-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Μοβ και κίτρινα νύχια με ανοιξιάτικα σχέδια

Όπως είπαμε για ακόμη μία χρονιά το κίτρινο είναι στην μόδα οπότε θα σας δείξουμε και έναν δεύτερο τρόπο να το συνδυάσετε. Κίτρινο και μοβ χρώμα στα νύχια σίγουρα θα απογειώσουν το στιλ σου. Τα ανοιξιάτικα σχέδια με μαύρα λουλούδια και όχι μόνο επιβάλλονται για ένα πλήρως ανοιξιάτικο μανικιούρ.

μοβ-και-κίτρινα-νύχια-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Μαύρα νύχια με πορτοκαλί λεπτομέρειες

Μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας μαύρα αφού το μαύρο δεν έχει εποχή και να βάλετε μία ανοιξιάτικη πινελιά με πορτοκαλί λεπτομέρειες στην βάση. Είναι δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και είναι πολύ ανοιξιάτικα αλλά και ροκ.

μαύρα-νύχια-με-πορτοκαλί βάση-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Swirl nails σε ανοιξιάτικα χρώματα με λουλούδια

Τα swirl nails είναι η νέα τάση του 2022 κι έτσι θα πρωταγωνιστήσουν και την Άνοιξη. Διάλεξε λοιπόν ανοιξιάτικα και φωτεινά χρώματα στα swirl nails σου και απογείωσέ τα ακόμη περισσότερο με λουλούδια και άλλα ανοιξιάτικα σχέδια.

swirl nails-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Κόκκινα νύχια με vintage ανοιξιάτικα σχέδια

Εκτός από την Άνοιξη κοντοζυγώνει και το Πάσχα, οπότε είπαμε να μοιραστούμε μαζί σας και μία πιο πασχαλινή ιδέα για τα νύχια. Κόκκινα νύχια που είναι και το χρώμα της παπαρούνας με vintage λουλούδια όπως παπαρούνες και όχι μόνο. Vintage δεν είναι τα λουλούδια αλλά ο τρόπος που θα στα ζωγραφίσει η τεχνίτρια.

κόκκινα νύχια-με-παπαρούνες-για-την-Άνοιξη 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2022: 15 ανοιξιάτικες ιδέες

ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Ροζ νύχια με λουλούδια και μοβ βάση

Ακόμη και την Άνοιξη μπορείς να διαλέξεις το ματ εφόσον το ματ έχει ανοιξιάτικα χρώματα. Οπότε μην φοβηθείς την Άνοιξη του 2022 να επιλέξεις ματ νύχια σε ροζ απαλό χρώμα με λουλούδια και μοβ βάση. Θα είναι υπέροχα.

ροζ-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Χρωματιστά νύχια: Ιδέες για το ανοιξιάτικο μανικιούρ

ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Ουράνιο τόξο στα νύχια σου

Φυσικά και το ουράνιο τόξο είναι ένα άκρως μοντέρνο αλλά και ανοιξιάτικο σχέδιο. Οπότε μπορείς να διαλέξεις μία φυσική βάση για τα νύχια σου και να αναδείξεις ένα από αυτά με ένα μοντέρνο ουράνιο τόξο. Σικ και μοντέρνο ταυτόχρονα.

μπεζ νύχια-με-ουράνιο τόξο-ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022-

Μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια: Πορτοκαλί νύχια με animal print

Μπορείς να συνδυάσεις το πορτοκαλί χρώμα στα νύχια σου με ένα animal print στα χρώματα της ζέβρας που είναι και η φετινή τάση στα ρούχα αλλά και στα νύχια. Αν δεν υιοθετήσεις το animal print την Άνοιξη που η φύση ξανά γεννάται, πότε θα το υιοθετήσεις;

πορτοκαλί νύχια-με-animal print-ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022-

Δείτε ακόμα Indie nails: Η νέα τάση στο μανικιούρ και ιδέες

ιδέες-για-ανοιξιάτικα νύχια-την-Άνοιξη 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close