ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο-

Νύχια Μαρτίου 2022: 15 ανοιξιάτικες ιδέες . 15 ανοιξιάτικες ιδέες για τα νύχια του Μαρτίου 2022 για όλα τα γούστα.

Ο Μάρτιος του 2022 πλησιάζει και άλλη μία Άνοιξη μας περιμένει στην γωνία. Μπορεί ο Μάρτιος στην Ελλάδα να μην σημαίνει αναγκαστικά και ανοιξιάτικος καιρός, όμως σίγουρα οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η διάθεσή μας ακόμη περισσότερο.

Είναι λογικό λοιπόν τον Μάρτιο, να θέλουμε να βάλουμε ξανά χρώματα στην ζωή μας. Έτσι οι ανοιξιάτικες ιδέες για νύχια που βρήκαμε για εσάς είναι γεμάτες χρώμα, γκλίτερ αλλά και μοντέρνα σχέδια. Σε ροζ, μπλε, πράσινα αλλά και κλασικά χρώματα για να καλύψουμε όλα τα γούστα. Διαβάστε παρακάτω:

Νύχια Μαρτίου 2022: Ροζ νύχια με γκλίτερ

Το ροζ είναι σίγουρα ένα ανοιξιάτικο χρώμα που μπορούμε να το υιοθετήσουμε τον Μάρτιο. Ένα φωτεινό ροζ χρώμα που θα αναδείξει το χρώμα της επιδερμίδας μας αλλά και το μανικιούρ μας. Φυσικά τα γκλίτερ είναι μέσα στο πρόγραμμα και ακόμη και τον Μάρτιο δε θα μπορέσουμε να τους αντισταθούμε.

Νύχια Μαρτίου 2022: 16 ανοιξιάτικες ιδέες για μανικιούρ

Νύχια Μαρτίου 2022:Ματ λευκά νύχια με μπλε σχέδια

Τα γραμμικά σχέδια και οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι στην μόδα για ακόμη μία χρονιά. Έτσι μπορούμε να επιλέξουμε μία λευκή ματ βάση και να αναδείξουμε τα νύχια μας τον Μάρτιο με μπλε ηλεκτρίκ σχέδια. Γραμμές, παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ και ό,τι άλλο μας αρέσει.

μπλε-νύχια-με-σχέδια-για-τον-Μάρτιο-ιδέες-

Νύχια Μαρτίου 2022:Μαύρα νύχια με animal print

Μπορούμε να υιοθετήσουμε το animal print και στα νύχια μας και είναι ένα σχέδιο που σίγουρα ταιριάζει στην Άνοιξη που ξυπνά η φύση. Το μαύρο δεν έχει εποχή! Έτσι ακόμη και τον πρώτο μήνα της Άνοιξης μπορούμε να συνδυάσουμε το κλασικό μαύρο και το πρωτότυπο animal print.

μαύρα νύχια-με-animal print-για-τον-Μάρτιο-ιδέες-

Δείτε ακόμα 30 ιδέες για ασημί νύχια

ροζ-νύχια-για-τον-Μάρτιο-ιδέες-

Νύχια Μαρτίου 2022: Χακί νύχια με μοντέρνα σχέδια

Το χακί είναι ένα χρώμα που έγινε τάση το 2022 κι έτσι ακόμη και τον Μάρτιο μπορούμε να το υιοθετήσουμε. Είναι ένα κλασικό χρώμα που μπορεί να αναδείξει τα άκρα μας και να μας απογειώσει σε κάθε μας εμφάνιση. Τα μοντέρνα σχέδια θα κάνουν τα νύχια μας να δείχνουν ακόμη πιο όμορφα.

χακί-νύχια-με-σχέδια-για-τον-Μάρτιο-ιδέες-

Νύχια Μαρτίου 2022:Φούξια και ροζ νύχια με στρας

Φυσικά και μπορείς να συνδυάσεις το φούξια και το ροζ και να δημιουργήσεις τα πιο ανοιξιάτικα νύχια. Τα γκλίτερ και τα στρας θα είναι η τάση του 2022 οπότε μπορείς να τα επιλέξεις και τον Μάρτιο. Αξίζει να τα δοκιμάσεις.

ροζ-νύχια-με-γκλίτερ-για-τον-Μάρτιο-ιδέες-

Νύχια Μαρτίου 2022: Μπεζ νύχια με γκλίτερ

Φυσικά μπορείς για τις καθημερινές σου εμφανίσεις και όχι μόνο να διαλέξεις ένα απαλό μπεζ και να προσθέσεις την λάμψη που του λείπει μέσα από διάσπαρτα γκλίτερ. Είναι πραγματικά εντυπωσιακά και μοντέρνα και δε θα μπορέσεις να τους αντισταθείς.

μπεζ νύχια-με-γκλίτερ-για-τον-Μάρτιο-ιδέες- ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο- ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο-

Δείτε ακόμα Swirl Nails: 25 ιδέες για τα νύχια

ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο-

Νύχια Μαρτίου 2022: Μπλε νύχια με πολύχρωμα γκλίτερ

Κι αν αγαπάς το χρώμα και ανυπομονείς να το ξανά βάλεις στην καθημερινότητά σου, σου έχουμε μία μοναδική πρόταση. Ένα υπέροχο και φωτεινό μπλε σε συνδυασμό με πολύχρωμα γκλίτερ. Και μιας και βιώνουμε ακόμη τις Αποκριές, μπορούμε αυτό το μανικιούρ να το διαλέξουμε και για τις φετινές Απόκριες.

ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο- ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο- ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο- ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο-

Δείτε ακόμα Νύχια σκακιέρα: Η τάση και ιδέες για να αντιγράψετε

ιδέες-για-ανοιξιάτικο μανικιούρ-τον-Μάρτιο-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close