ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές. Μοντέρνα καλοκαιρινά χτενίσματα για τον Αύγουστο 2022 και πιο συγκεκριμένα τις διακοπές.

Ο Αύγουστος είναι ο τελευταίος μήνας του Αυγούστου και ο μήνας που συνήθως οι άνθρωποι βγαίνουν σε άδεια και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Έτσι το σημερινό μας άρθρο δεν θα είναι ένα απλό αφιέρωμα στα χτενίσματα που μπορείς να επιλέξεις τον Αύγουστο.

Θα είναι ένα αφιέρωμα στα χτενίσματα που μπορείς να επιλέξεις τον Αύγουστο ενώ βρίσκεσαι σε διακοπές. Χτενίσματα μοντέρνα, απλά, εύκολα, που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο κόπο και μπορείς να τα στηρίξεις είτε σε ένα κοσμικό beach bar είτε στο κάμπινγκ. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο: Σπαστά μαλλιά με κορδέλα

Καταρχάς θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι ένα καρέ κούρεμα στα μαλλιά θα σου ταιριάζει πολύ και το Καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για να μην ζεσταίνεσαι. Μπορείς λοιπόν να αφήσεις το μακρύ σου καρέ στο φυσικό του σχήμα, δηλαδή τα σπαστά μαλλιά και να τα αναδείξεις με μία boho πανέμορφη κορδέλα.

Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο: Κυματιστά καρέ μαλλιά με καπέλο

Το καπέλο δεν είναι απλά ένα μοντέρνο αξεσουάρ. Παραμένει απαραίτητο ιδιαίτερα την εποχή του Καλοκαιριού αφού μας προστατεύει από τον ήλιο. Αν θέλεις εκτός από προστατευμένη να είσαι και στιλάτη μπορείς να επιλέξεις να αναδείξεις τα καρέ σου μαλλιά με κυματιστό χτένισμα.

καρέ μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο:  Χαμηλή αλογοουρά με κορδέλα

Μας αρέσει να είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε ότι οι περισσότερες γυναίκες όταν κάνουν διακοπές σε κάποιο κάμπινγκ ή στην εξοχή δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την εξωτερική τους εμφάνιση. Μία χαμηλή αλογοουρά με μία μοντέρνα κορδέλα στα μαλλιά λοιπόν θα σε κάνει να δείχνεις κούκλα χωρίς πολλά πολλά.

χαμηλή αλογοουρά-με-κορδέλα-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο:  Κορδέλα στα μαλλιά σε μακριά μαλλιά

Αν από την άλλη βαριέσαι να κάνεις το οποιοδήποτε χτένισμα τότε μπορείς να αφήσεις τα μακριά σου μαλλιά ελεύθερα και απλά να βάλεις στο κεφάλι σου μία κορδέλα σαν στέκα. Έτσι και δεν θα πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό σου σε κάθε ευκαιρία και θα είσαι κούκλα.

ελεύθερα μαλλιά-με-κορδέλα-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο:  Δύο πλεξούδες

Μπορείς επίσης για τις καλοκαιρινές σου διακοπές να επιλέξεις δύο χαμηλές πλεξούδες. Είναι ακόμη ένα χτένισμα πολύ απλό και μοντέρνο που δεν έχει εποχή και μπορούν να το επιλέξουν γυναίκες κάθε ηλικίας. Ακόμη να το δοκιμάσεις;

χαμηλές πλεξούδες-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο: Αν τα μαλλιά σου είναι άφρο…γιατί να τα αποχωριστείς;

Πήραμε ως παράδειγμα τα άφρο μαλλιά όμως αυτό ισχύει γενικότερα για κάθε τύπο μαλλιών. Στις διακοπές δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι τόσο για τα μαλλιά σου. Μπορείς να αναδείξεις την φυσικότητά τους και αυτό είναι το καλύτερο και πιο καλοκαιρινό χτένισμα.

άφρο μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο:  Ψηλός κότσος

Από την άλλη ένας ψηλός κότσος θα σου λύσει τα χέρια τόσο στην παραλία όσο και σε οποιαδήποτε άλλη ανάγκη στους καλοκαιρινές διακοπές. Αν θέλεις να κολυμπήσεις χωρίς να βρέξεις τα μαλλιά σου, αν ζεσταίνεσαι και θες να ανακουφιστείς, αν θέλεις να κρύψεις την τζίβα που δημιουργήθηκε στο κάμπινγκ (γέλια)…ένας ψηλός κότσος θα σε σώσει!

ψηλός κότσος-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Δείτε ακόμα Micro balayage: Η τάση στα μαλλιά για το Καλοκαίρι 2022

ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο: Μπαντάνα στα μαλλιά

Επέλεξε μία πολύχρωμη ή και μονόχρωμη μπαντάνα στα μαλλιά και μαγνήτισε τα βλέμματα στις καλοκαιρινές σου διακοπές. Μπορείς να την επιλέξεις τόσο για την παραλία όσο και για τις βόλτες σου στον καλοκαιρινό σου προορισμό και δεν θα το μετανιώσεις.

μπαντάνα-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Ιδέες για χτενίσματα στις διακοπές τον Αύγουστο: Τουρμπάνι στα μαλλιά

Άλλο ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ που μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό χτένισμα χωρίς να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα μαλλιά σου είναι και το τουρμπάνι στα μαλλιά. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις και θα είσαι πιο boho και καλοκαιρινή από ποτέ.

τουρμπάνι-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

Δείτε ακόμα Καμένα μαλλιά από ισιωτική: 5 τρόποι να τα στρώσεις

ιδέες-για-χτενίσματα-στις-διακοπές-Αύγουστος 2022-

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close