ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία-

Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα στην παραλία. Μοναδικές ιδέες για χτενίσματα στην παραλία.

Ακόμη και στην παραλία οι γυναίκες έχουν ανάγκη να περιποιούνται τα μαλλιά τους. Κοτσίδες, κότσοι, καλοκαιρινά αξεσουάρ ή και ελεύθερα περιποιημένα μαλλιά. Σίγουρα στην παραλία δεν θέλουμε πολύ εντυπωσιακά χτενίσματα και περίτεχνα.

Γι’ αυτό στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες για χτενίσματα στην παραλία για το Καλοκαίρι 2022. Χτενίσματα, απλά, εύκολα, γρήγορα, εντυπωσιακά αλλά και απλά με αξεσουάρ ή και όχι. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Μικρός κότσος με πολύχρωμο αξεσουάρ

Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα και να πιάσετε στο κέντρο των μαλλιών έναν μικρό κότσο. Μπορείτε να απογειώσετε αυτό το απλό χτένισμα με ένα μοντέρνο αξεσουάρ σε πολύχρωμα σχέδια όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα. Είναι μία υπέροχη ιδέα για καρέ μαλλιά.

Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα στην παραλία

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία:  Μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά κάτω

Ένα κλασικό και αγαπημένο χτένισμα από όταν ήμασταν στο νηπιαγωγείο μέχρι και σήμερα. Αν θέλεις να είσαι περιποιημένη σε χρόνο μηδέν τότε πιάσε τα μισά σου μαλλιά πάνω και άσε τα άλλα σου μισά μαλλιά κάτω και δεν θα το μετανιώσεις.

μισά-μαλλιά-πάνω-μισά-μαλλιά-κάτω-για-την-παραλία-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Λουλούδια στα μαλλιά

Μπορείτε να βάλετε μερικά λουλούδια στα μαλλιά και να είστε πιο σαγηνευτική από ποτέ. Στην παραλία θέλουμε ανάλαφρα και εντυπωσιακά χτενίσματα που να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα. Έτσι μερικά λουλούδια στα μαλλιά ή καλύτερα μερικά αξεσουάρ με λουλούδια θα σας κάνουν να κλέψετε τις εντυπώσεις.

λουλούδια-στα-μαλλιά-για-την-παραλία-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Κορδέλα στα μαλλιά

Ένας κότσος μπορεί να δείξει τελείως boho και εντυπωσιακός αν τον συνδυάσεις με μία κορδέλα γύρω από τα μαλλιά σου όπως η κοπέλα στην παρακάτω εικόνα. Είναι σίγουρα μία μοναδική ιδέα που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά αλλά και με κοντά μαλλιά (απλά χωρίς τον κότσο).

κορδέλα-στα-μαλλιά-με-κότσο-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Ψηλός κότσος

Ας μην λέμε ψέματα. Τις περισσότερες φορές όταν πάμε στην παραλία αυτό που κάνουμε είναι να πιάνουμε τα μαλλιά μας έναν κότσο και τέλος. Αυτό το χτένισμα λοιπόν όχι μόνο δεν είναι λάθος αλλά είναι και πρόταση. Ένας ψηλός κότσος που θα σας βολέψει και θα σας αρέσει πολύ.

ψηλός-κότσος-στην-παραλία-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία:  Άσε τα μαλλιά σου ελεύθερα

Μερικές φορές η ομορφιά κρύβεται στα πιο απλά. Το να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα λοιπόν είναι μία μοναδική ιδέα για…χτένισμα, αρκεί να είναι περιποιημένα. Μην ξεχάσεις το καπέλο σου, που θα απογειώσει το στιλ σου αλλά πάνω από όλα θα σε προστατεύσει από τον ήλιο.

ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία-

Δείτε ακόμα Milky blonde μαλλιά: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι

ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Πλεξούδα στα μαλλιά

Αν κάποια μέρα ξυπνήσετε με όρεξη ή θέλετε να εμφανιστείτε σε μία παραλία σε κάποιο νησί που εκεί θέλουμε να είμαστε λίγο πιο προσεγμένοι, τότε μερικά πλεξουδάκια και πλεξούδες είναι μία μοναδική επιλογή για εσάς.

πλεξούδες-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Κορδέλα στα μαλλιά

Μία απλή αλογοουρά μπορεί να δείξει υπέροχη αν την αναδείξετε με μία κορδέλα. Ένα σοφιστικέ, καλοκαιρινό και άνετο χτένισμα που θα σαγηνεύσει τους πάντες στο πέρασμά τους.

κορδέλες-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Σπαστά μαλλιά στην παραλία

Στην παραλία μία πολύ ιδέα είναι και τα σπαστά μαλλιά. Ειδικά στην Ελλάδα που οι περισσότερες γυναίκες έχουν σπαστά μαλλιά από φυσικού τους, ένα τέτοιο χτένισμα δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο κόπο από εσάς.

σπαστά-μαλλιά-ιδέες- ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία- ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία-

Ιδέες για χτενίσματα στην παραλία: Φιογκάκι στα μαλλιά

Το Καλοκαίρι ξυπνάει την ανεμελιά μέσα μας. Αν θέλεις λοιπόν λίγη παιδικότητα στο στιλ σου τότε ένα αξεσουάρ φιογκάκι στα μαλλιά πραγματικά θα απογειώσει το στιλ σου και θα είσαι εντυπωσιακά όμορφη.

φιογκάκι-στα-μαλλιά-ιδέες- ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία-

Δείτε ακόμα Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι

ιδέες-για-χτενίσματα-στην-παραλία-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close