ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά στα μάτια. 15 μοναδικές και μοντέρνες ιδέες για funky μακιγιάζ με πρωταγωνίστρια την πράσινη σκιά.

Το πράσινο είναι το χρώμα του Καλοκαιριού, αφού είναι δροσερό, σε φέρνει σε επαφή με την φύση και δημιουργεί φωτεινά αλλά και funky μακιγιάζ ακόμη κι αν μιλάμε για πιο σκούρες αποχρώσεις του. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα που τα smokey eye έχουν έρθει στην μόδα οι γυναίκες δεν φοβούνται να πειραματιστούν.

Επιλέγουν λοιπόν κι άλλα χρώματα πέρα του καφέ και του μαύρου και δημιουργούν μοναδικές αντιθέσεις στα μάτια τους. Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε 15 ιδέες με πράσινη σκιά στο μακιγιάζ που μπορείτε να το υιοθετήσετε τόσο στις διακοπές όσο και στην καθημερινότητα. Ιδέες για κάθε γούστο και στιλ. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Λαχανί σκιά με eye liner

Μπορείς να βάψεις τα μάτια σου με μία λαχανί σκιά και να τα τονίσεις με μερικές γραμμές eye liner. Άλλωστε από το 2020 το eye liner σε περίεργα σχέδια έχει έρθει στην μόδα και δύο χρόνια μετά, οι γυναίκες συνεχίζουν να το επιλέγουν για τις επίσημες αλλά και τις πιο καθημερινές τους εμφανίσεις.

Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά στα μάτια

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Το λαχανί θα πρωταγωνιστήσει

Το λαχανί χρώμα στα μάτια θα τονίσει το μαύρισμά σου και ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες μελαχρινές ή με σταρένια επιδερμίδα όχι μόνο το Καλοκαίρι αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Μπορείς να φτιάξεις μοντέρνα και σικ συνάμα μακιγιάζ με λαχανί σκιά. Μία μαύρη γραμμή eye liner θα απογειώσει το βάψιμό σου.

λαχανί σκιά-στα-μάτια-με-eye liner-ιδέες-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Συνδύασε το πράσινο και το καφέ

Αν συνδυάσεις στο μακιγιάζ το πράσινο και το καφέ βγαίνει μία πιο σκούρη απόχρωση του πράσινου που θυμίζει τα φύλλα των πλατανιών το Καλοκαίρι. Είναι μία άκρως καλοκαιρινή και σικ απόχρωση που μπορείς να την υιοθετήσεις ακόμη και σε μία δεξίωση, έναν γάμο ή μία βάφτιση.

λαχανί-και-πορτοκαλί-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Πράσινη και απαλή πορτοκαλί σκιά

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του πράσινου αλλά και του πορτοκαλί που μπορείς να παίξεις. Πιο συγκεκριμένα ένα σκούρο πράσινο θα ταιριάξει απόλυτα με ένα απλό πορτοκαλί δημιουργώντας σαγηνευτικές αντιθέσεις και κάνοντας το βλέμμα σου απλά υπέροχο.

λαχανί-και-πορτοκαλί-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Μοντέρνα σχέδια με πράσινες σκιές στα μάτια

Αν θες να φτιάξεις ένα πραγματικά funky μακιγιάζ θα πρέπει να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να μην φοβηθείς να ξεχωρίσεις. Μπορείς λοιπόν να παίξεις με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου και να δημιουργήσεις μοναδικές γραμμές όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

μοντέρνο μακιγιάζ-με-πράσινη σκιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Πράσινη σκιά με γκλίτερ

Ακόμη και στην καρδιά του Καλοκαιριού λίγα γκλίτερ στα μάτια επιβάλλονται. Πέρασαν τα χρόνια που τα γκλίτερ και τα στρας ήταν αποκλειστικά ιδέα για τον Χειμώνα. Μπορείς λοιπόν με λίγα γκλίτερ να κάνεις το μακιγιάζ σου λίγο πιο δροσερό και σαγηνευτικό.

πράσινη σκιά-με-γκλίτερ-ιδέες-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Πράσινες λεπτομέρειες στα μάτια

Μπορείς να κάνεις γραμμές eye liner στα μάτια σου. Για να κάνεις το μακιγιάζ σου να διαφέρει περισσότερο από τα υπόλοιπα μπορείς στην άκρη της γραμμής του eye liner να προσθέσεις μερικές πράσινες λεπτομέρειες.

πράσινη σκιά-στα-μάτια-με-μαύρο eye liner-ιδέες-

Δείτε ακόμα Αύγουστος 2022: 15 ιδέες για μοντέρνο μακιγιάζ στις διακοπές

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Πράσινη και γαλάζια σκιά

Μπορείς να δημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ συνδυάζοντας το πράσινο και το γαλάζιο. Παίζοντας με τα κυρίαρχα χρώματα του Καλοκαιριού, το αποτέλεσμα δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. Ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

πράσινη-και-γαλάζια σκιά-ιδέες-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

Ιδέες για funky μακιγιάζ με πράσινη σκιά: Η πράσινη σκιά…αρκεί

Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να έχεις ένα σαγηνευτικό μακιγιάζ με πράσινη σκιά. Επέλεξε μία σκούρη πράσινη σκιά για όλη την επιφάνεια των ματιών σου και είσαι έτοιμη. Είναι ένα μακιγιάζ που το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε εκείνες που έχουν μαυρίσει το φετινό Καλοκαίρι.

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για καλοκαιρινό μακιγιάζ με lip gloss

ιδέες-για-funky μακιγιάζ-το-Καλοκαίρι 2022-με-πράσινη σκιά-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close