ιδέες-για-baby-french-manicure-

Baby French Manicure: Το νέο trend του Καλοκαιριού στα νύχια. Το νέο trend του Καλοκαιριού είναι σίγουρα το baby french manicure κι εμείς θα σας δείξουμε 15 ιδέες να το υιοθετήσετε.

Η μόδα εξελίσσεται διαρκώς και σε σύντομο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν νέα trends που μας προκαλούν να τα υιοθετήσουμε. Αυτή τη φορά θα σας μιλήσουμε για το baby french manicure. Το baby french manicure είναι γαλλικό μανικιούρ που αποτελείται από μία πολύ λεπτή γραμμή.

Δεν σε δεσμεύει όσων αφορά το χρώμα που θα επιλέξεις τόσο στην βάση όσο και στις άκρες. Το μόνο που χρειάζεται για να υιοθετήσεις κι εσύ το baby french manicure είναι η γραμμή στην άκρη, να είναι πολύ λεπτή. Μπορούν να το υιοθετήσουν γυναίκες με όλα τα μήκη νυχιών, όμως ταιριάζει καλύτερα σε κοντά και οβάλ νύχια. Διαβάστε παρακάτω:

Baby French Manicure με λευκή γραμμή σε μεσαίου μεγέθους νύχια

Όπως είπαμε και στον πρόλογο το Baby French Manicure δεν σε δεσμεύει όσων αφορά το μήκος ή το χρώμα που θες να επιλέξεις για τα νύχια σου. Αρκεί η γραμμή στις άκρες να είναι λεπτές. Αγγίζει το κλασικό σε πολλές περιπτώσεις, αφού τα τελευταία χρόνια οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι πολλές.

Baby French Manicure: Το νέο trend του Καλοκαιριού στα νύχια

Με κίτρινη γραμμή

Επειδή Καλοκαίρι έχουμε σίγουρα θέλεις να βάλεις λίγο περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά σου. Μπορείς λοιπόν για το Baby French Manicure να διαλέξεις ένα κίτρινο νέον χρώμα στις άκρες των νυχιών σου με μία φυσική βάση. Έτσι θα τονίσεις το μαύρισμα και το στιλ σου.

Baby French Manicure-με-κίτρινες-άκρες-ιδέες- Baby French Manicure-με-κίτρινες-άκρες-ιδέες-

Baby French Manicure όπως ορίζει η μόδα

Παρακάτω βλέπουμε ένα κλασικό παράδειγμα Baby French Manicure όπως ορίζει η μόδα και όπως κυκλοφόρησε από τους μεγάλους οίκους μόδας. Μία φυσική βάση με τόνους λευκού και μία πολύ διακριτική λευκή γραμμή στις άκρες των νυχιών. Είναι ένα μανικιούρ που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε περίσταση. Σικ και μοντέρνο.

Baby French Manicure-με-λευκές-άκρες-ιδέες-

Baby French Manicure σε οβάλ νύχια

Όπως είπαμε και στον πρόλογο το Baby French Manicure ταιριάζει καλύτερα σε κοντά και οβάλ νύχια. Στην ουσία δείχνει ότι μπορείς να υιοθετήσεις ένα γαλλικό μανικιούρ χωρίς να αποχωριστείς την φυσικότητα των νυχιών σου. Περιποιείται το μανικιούρ σου με έναν διακριτικό και πανέμορφο τρόπο.

Baby-French Manicure-με-λευκές-άκρες-ιδέες-

Σε οβάλ νύχια με λαχανί άκρες

Φυσικά μπορεί να θες να πειραματιστείς με τα χρώματα κι εμείς είμαστε μαζί σου σε αυτό. Σου προτείνουμε λοιπόν να διατηρήσεις τα οβάλ σου νύχια σε ένα μεσαίο μέγεθος και να τα αναδείξεις με λαχανί άκρες. Αυτά τα νύχια κρύβουν μία boho απλότητα που μας συναρπάζει!

Baby-French Manicure-με-λαχανί-άκρες-σε-οβάλ νύχια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: 15 ιδέες

Baby-French Manicure-με-λευκές-άκρες-σε-οβάλ νύχια-ιδέες-

Με χρωματιστές άκρες

Άσχετα με το τι υποστηρίζουν οι οίκοι μόδας, στο Daddy-Cool προσπαθούμε πάντα να προσαρμόσουμε την μόδα στα μέτρα κάθε αναγνώστριας και κάθε αναγνώστη. Είμαστε απλοί άνθρωποι και ξέρουμε τί είναι αυτό που αντικειμενικά προτιμάτε και τι όχι.

Σίγουρα λοιπόν προτιμάται ένα Baby French Manicure με χρωματιστές άκρες. Είναι μία εξτρίμ και άκρως καλοκαιρινή και νεανική επιλογή, με boho χαρακτηριστικά. Εμείς θα δίναμε σίγουρα μία ευκαιρία σε αυτό το…πολύχρωμο Manicure.

Baby-French Manicure-με-χρωματιστές-άκρες-ιδέες-

Mε θαλασσί άκρες

Το θαλασσί είναι αναμφίβολα το χρώμα του Καλοκαιριού. Μπορείς λοιπόν να βάλεις διακριτικές νότες θαλασσί χρώματος στο στιλ σου, επιλέγοντας ένα μανικιούρ σε φυσική βάση με θαλασσί άκρες. Ένα πολύ όμορφο και νεανικό μανικιούρ για κάθε περίσταση.

Baby-French Manicure-με-θαλασσί-άκρες-ιδέες- ιδέες-για-baby-french-manicure-

Baby French Manicure με…color blocking

Το color blocking είναι μία τάση που συνδυάζει πολλά και διαφορετικά χρώματα στα ρούχα. Μπορείς πραγματικά με μία μικρή αναζήτηση να δεις εντυπωσιακά ντυσίματα με color blocking. Αυτό, μπορείς να το υιοθετήσεις και στα νύχια σου και μάλιστα με Baby French Manicure.

ιδέες-για-baby-french-manicure- ιδέες-για-baby-french-manicure- ιδέες-για-baby-french-manicure-

Δείτε ακόμα Νύχια με θαλασσινά σχέδια: 17 ιδέες

ιδέες-για-baby-french-manicure-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close