ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Νύχια με θαλασσινά σχέδια: 17 ιδέες. 17 ιδέες για καλοκαιρινά νύχια με θαλασσινά σχέδια και χρώματα. Το Καλοκαίρι έφτασε φίλες μου και είμαστε έτοιμοι να το απολαύσουμε στο έπακρο είτε πάμε διακοπές είτε όχι. Μπορούμε λοιπόν να φέρουμε το Καλοκαίρι στα νύχια σας δείχνοντας σε εσάς μερικά καλοκαιρινά σχέδια για το μανικιούρ σας.

Καλοκαιρινά νύχια με σχέδια από την θάλασσα. Καράβια, βαρκούλες, κύματα, ηλιοβασιλέματα σε παραλίες και γενικότερα θαλασσινές αναπαραστάσεις που θα κάνουν τα νύχια σας να μοιάζουν με έργο τέχνης. Αν πάλι αυτό το βρίσκετε υπερβολικά έχουμε ιδέες και για νύχια σε θαλασσινές αποχρώσεις.

Δείτε ακόμα Νύχια Ιουνίου 2022: 15 καλοκαιρινές ιδέες

Αν θέλετε λοιπόν ένα μανικιούρ μοντέρνο, που να ταιριάζει σε κάθε περίσταση, να φέρει το Καλοκαίρι για τα καλά στο στιλ και στην καθημερινότητά σας και φυσικά να αναδείξει την μαυρισμένη σας επιδερμίδα, δεν έχετε παρά να διαλέξετε κάποια από τις παρακάτω ιδέες μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Πετρόλ και φούξια χρώματα με καράβι

Μπορείτε να συνδυάσετε το πετρόλ και το φούξια χρώμα στα νύχια σας και να απογειώσετε το μανικιούρ σας με μία θαλασσινή αναπαράσταση. Ένα καράβι και ένα φούξια ηλιοβασίλεμα μεσοπέλαγα θα βγάλει στην επιφάνεια τον ρομαντικό σας εαυτό.

Νύχια με θαλασσινά σχέδια: 17 ιδέες

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Θαλασσί νύχια με καράβια

Το θαλασσί χρώμα είναι σίγουρα ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα και δεν θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή μας λίστα. Θαλασσί χρώμα στα νύχια με ζωγραφισμένα καράβια και έναν όμορφο καλοκαιρινό ήλιο στο background. Υπέροχα;

πετρόλ-νύχια-με-καράβια-ιδέες-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Κύματα στα νύχια

Μπορείτε να διαλέξετε ένα απαλό γαλακτερό χρώμα για την βάση και να αναδείξετε τα νύχια σας κάνοντας μαρμάρινα σχέδια που θα παραπέμπουν σε κύματα της θάλασσας. Ένα άκρως καλοκαιρινό και θαλασσινό μανικιούρ για κάθε περίσταση.

νύχια-με-κύματα θάλασσας-ιδέες-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Θαλασσί νύχια με γκλίτερ και φοίνικες

Η παρακάτω ιδέα είναι για εκείνες που θέλουν να φέρουν το Καλοκαίρι στα νύχια τους αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο. Αν θέλετε λοιπόν θαλασσινό σχέδιο δεν χρειάζεται να διαλέξετε αναγκαστικά ακρογιαλιές, κύματα και καράβια.

Μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας θαλασσί, να τα συνδυάσετε με γκλίτερ σε πετρόλ και θαλασσί αποχρώσεις που θα παραπέμπουν σε ουρά γοργόνας και να βάλετε και μερικούς φοίνικες.

θαλασσί-νύχια-με-γκλίτερ-και-φοίνικες-ιδέες-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Θαλασσινές αναπαραστάσεις στα νύχια

Ακρογιαλιές, βαρκούλες, ψάθινα σπίτια μέσα στην θάλασσα, εξωτικές εικόνες με καρύδες και φοίνικες και γενικά ό,τι λαχταράει η ψυχούλα σας. Βρείτε ένα σχέδιο που να σας κάνει να σκέφτεστε την θάλασσα κάθε φορά που το βλέπετε και αφήστε την μανικιουρίστα να κάνει τα υπόλοιπα.

νύχια-με-καλοκαιρινές-παραστάσεις-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαιρινά χρώματα στα νύχια 

ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Λιλά νύχια με φάρους και θάλασσα

Μπορείτε να υιοθετήσετε τα θαλασσινά σχέδια στα νύχια σας χωρίς να τα συνδυάσετε αναγκαστικά με θαλασσί, πετρόλ ή μπλε χρώματα. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα όμορφο και άκρως καλοκαιρινό λιλά που θα τονίσει και το μαύρισμά σας με ζωγραφισμένους φάρους και γαλήνιες θάλασσες.

λιλά-νύχια-με-φάρο-και-θάλασσα-ιδέες-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Όμπρε σχέδιο στα νύχια με εικόνες από παραλία

Λίγοι φοίνικες, όμορφα ηλιοβασιλέματα και μερικά πουλάκια θα ολοκληρώσουν την θαλασσινή σας αναπαράσταση. Αυτά τα θαλασσινά σχέδια είναι άκρως ρομαντικά και μοντέρνα. Συνδυάστε τα με ένα μοντέρνο όμπρε που θα παίζει σε χρώματα του γαλάζιου και του μπλε σκούρου.

όμπρε νύχια-με-φοίνικες-και-ηλιοβασίλεμα-ιδέες-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Θαλασσινά χρώματα στα νύχια

Μπορείτε να επιλέξετε τα θαλασσινά χρώματα του γαλάζιου και του πράσινου και να τα συνδυάσετε με δροσερά φρούτα. Μπορείτε να φτιάξετε και μερικές σταγόνες νερού για το εφέ και να φτιάξετε το πιο δροσερό, θαλασσινό μανικιούρ!

όμπρε νύχια-με-φρούτα-και-στάλες-ιδέες- ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Πορτοκαλί νύχια με θαλασσινά σχέδια

Ψάρια, παραλίες, ακρογιαλιές και οποιοδήποτε άλλο θαλασσινό σχέδιο στα νύχια σας μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα φωτεινό πορτοκαλί χρώμα που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Μία μοντέρνα και άκρως καλοκαιρινή ιδέα.

πορτοκαλί-νύχια-με-δελφίνια-ιδέες-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Mirror σκόνη στα νύχια με φοίνικες και σχέδια γοργόνας

Τι να πει κανείς για το παρακάτω σχέδιο; Σίγουρα το αγαπημένο από την λίστα μας. Ένα φωτεινό θαλασσί χρώμα στην βάση που θα τονίσει το μαύρισμά σας, λίγη mirror χρυσόσκονη που πάντα κάνει τα νύχια πιο όμορφα, φοίνικες. σχέδια γοργονέ και κύματα. Απλά υπέροχα.

θαλασσί-νύχια-με-χρυσόσκονη mirror-και-γοργονέ σχέδια-

Ιδέες με θαλασσινά σχέδια στα νύχια: Τρισδιάστατα καλοκαιρινά σχέδια στα νύχια

Φτιάξτε στα νύχια σας τρισδιάστατες σταγόνες ή φυσαλίδες, τρισδιάστατα όστρακα και αστερίες και γενικότερα οποιοδήποτε σχέδιο παραπέμπει στην θάλασσα και ταιριάζει με το στιλ σας και κλέψτε τις εντυπώσεις με νύχια που μοιάζουν με έργο τέχνης.

νύχια-με-τρισδιάστατα-θαλασσινά σχέδια-ιδέες ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Όλες οι αποχρώσεις του πράσινου στα νύχια για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σας το καλοκαίρι

ιδέες-για-νύχια-με-θαλασσινά σχέδια-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close