ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: 15 ιδέες. 15 καλοκαιρινές ιδέες για νύχια σε θαλασσινά χρώματα.

Το Καλοκαίρι έφτασε και έχουμε την ανάγκη να βάλουμε το Καλοκαίρι και στην ζωή μας. Έτσι στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε μερικές ιδέες για νύχια σε θαλασσινά χρώματα. Άλλωστε το Καλοκαίρι πάμε πολύ συχνά στην θάλασσα οπότε, τίποτα πιο αντιπροσωπευτικό δεν υπάρχει.

Νύχια σε πετρόλ, μπλε και θαλασσί αποχρώσεις με θαλασσινά σχέδια, στρας ή και απλά. Συγκεντρώσαμε για εσάς 15 μοντέρνες ιδέες για νύχια σε θαλασσινά σχέδια που πραγματικά θα απογειώσουν το μανικιούρ σας και θα κάνουν την διάθεσή σας άκρως καλοκαιρινή. Διαβάστε παρακάτω: 

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Μπλε ηλεκτρίκ νύχια

Πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να έχουμε ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό μανικιούρ. Μπορείς να διαλέξεις το μπλε ηλεκτρίκ χρώμα για το μανικιούρ σου και δεν θα το μετανιώσεις. Είναι σίγουρα ένα μοντέρνα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες.

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: 15 ιδέες

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Θαλασσί νύχια με φοίνικα

Μπορείς να βάψεις τα νύχια σου θαλασσί και είτε να τα αφήσεις έτσι είτε να τα αναδείξεις με μοντέρνα καλοκαιρινά σχέδια όπως είναι ο παρακάτω φοίνικας. Επίσης το να παίζεις με το λευκό χρώμα θα κάνει το μανικιούρ σου ακόμη πιο καλοκαιρινό.

θαλασσί-νύχια-με-φοίνικα-ιδέες-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε θαλασσί και λευκό χρώμα

Διατήρησε την βάση των νυχιών σου φυσική και φτιάξε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ χρησιμοποιώντας το θαλασσί και το λευκό χρώμα. Είναι και τα δύο άκρως καλοκαιρινά αφού το ένα παραπέμπει στο γαλάζιο της θάλασσας και το άλλο στο λευκό του αφρού της.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-σε-θαλασσί-χρώματα-ιδέες-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Boho σχέδια σε θαλασσινά χρώματα

Εκτός από τα θαλασσινά χρώματα, άκρως καλοκαιρινά είναι και τα boho σχέδια. Έτσι μπορείς να συνδυάσεις το θαλασσί και το μπλε ηλεκτρίκ με boho σχέδια όπως το γινγκ γιάνγκ και άλλα. Δεν θα το μετανιώσεις και οι συγκεκριμένες αποχρώσεις θα τονίσουν και το μαύρισμά σου.

boho νύχια-με-θαλασσί χρώματα-ιδέες-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Μπλε ηλεκτρίκ χρώμα στα νύχια με καλοκαιρινή αναπαράσταση

Μπορείς να συνδυάσεις το μπλε ηλεκτρίκ χρώμα με μία ρομαντική και άκρως καλοκαιρινή αναπαράσταση, όπως αυτή που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα με τον φοίνικα και το ηλιοβασίλεμα. Είναι μία εξαιρετική ιδέα για κάθε περίσταση το Καλοκαίρι.

μπλε-ηλεκτρίκ-νύχια-με-καλοκαιρινά σχέδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια με θαλασσινά σχέδια: 17 ιδέες

ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα- ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Νύχια με θαλασσί χρώματα και μοντέρνα σχέδια

Τα σχέδια που παραπέμπουν σε φύλλα και λουλούδια είναι μόδα για ακόμη ένα Καλοκαίρι. Ανήκουν στα φλοράλ σχέδια απλά έχουν μία πιο καλοκαιρινή νότα. Μπορείς λοιπόν να αναδείξεις τα νύχια σου με θαλασσί χρώματα και φλοράλ καλοκαιρινά σχέδια. Το μανικιούρ σου θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

φλοράλ νύχια-με-θαλασσινά-χρώματα-ιδέες-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Νύχια με καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα

Εκτός από καλοκαιρινά χρώματα μπορείς να διαλέξεις και σχέδια που να παραπέμπουν στην θάλασσα. Κοχύλια, αστερίες, στρας και φυσικά θαλασσί και λευκά χρώματα που θα απογειώσουν ακόμη περισσότερο το μάνικιούρ σου. Δεν θα το μετανιώσεις.

νύχια-με-θαλασσινά-σχέδια-ιδέες-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Πετρόλ νύχια με αστερίες

Μπορείς να διαλέξεις το πετρόλ χρώμα για τα νύχια σου και να το συνδυάσεις με το λευκό. Μερικοί αστερίες σε θαλασσινά χρώματα όπως είναι το μπλε, το θαλασσί και το πετρόλ θα κάνουν το μανικιούρ σου ακόμη πιο παιχνιδιάρικα και καλοκαιρινά.

πετρόλ-νύχια-με-αστερίες-ιδέες- ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα- ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα-

Νύχια σε θαλασσινά χρώματα: Indie nails σε θαλασσινά χρώματα

Το Καλοκαίρι του 2021 τα indie nails μπήκαν στις ζωές μας και θα είναι τάση για ακόμη ένα Καλοκαίρι. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις indie nails με γραμμές όπως η παρακάτω ιδέα με τα θαλασσινά χρώματα του μπλε και του γαλάζιου.

indie nails-με-θαλασσινά χρώματα-ιδέες- ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 19 ιδέες για καλοκαιρινά κοσμήματα

ιδέες-για-νύχια-σε-θαλασσινά-χρώματα-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close