ιδέες-για-τα-χτενίσματα-και-τα-κουρέματα-του-Φεβρουαρίου 2022-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: 17 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα. Ιδέες για  μαλλιά Φεβρουαρίου για χτενίσματα και κουρέματα για μακριά μαλλιά, καρέ μαλλιά, κοντά μαλλιά και μαλλιά μεσαίου μήκους.

Τα χτενίσματα και τα κουρέματα είναι πολύ σημαντικά στην εμφάνιση και των γυναικών και των αντρών. Ένα χτένισμα μπορεί να αναδείξει ακόμη περισσότερο τα μαλλιά μας, να τονίσει το κούρεμά μας και φυσικά να μας αλλάξει το στιλ και το πρόσωπό μας.

Αντίστοιχα ένα κούρεμα μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή μας, να αλλάξει το πρόσωπό μας, να κολακέψει το βλέμμα μας ή ακόμη και να μας αφαιρέσει χρόνια, μάγουλα ή και προγούλι. Γενικότερα τα χτενίσματα και τα κουρέματα είναι κάτι πολύ παραπάνω από τρίχες.

Δείτε ακόμα Mullet hair: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 17 ιδέες για γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα που μπορούμε να υιοθετήσουμε τον Φεβρουάριο. Κοντά μαλλιά, μεσαίου μήκους μαλλιά, καρέ μαλλιά και μακριά μαλλιά. Κότσοι, κοτσίδες, μπούκλες και ίσια μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω: 

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Αφέλειες σε μεσαίου μήκους μαλλιά και κότσος

Τα τελευταία χρόνια τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι μία επιλογή που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Αυτό διότι τα μαλλιά μεσαίου μήκους είναι πιο ξεκούραστα από τα μακριά μαλλιά αλλά σου δίνουν περισσότερες επιλογές στα χτενίσματα από τα καρέ μαλλιά.

Αν λοιπόν έχεις και συ μεσαίου μήκους μαλλιά ήρθε ο καιρός να τα αναδείξεις περισσότερο κάνοντας αφέλειες που είναι και η τάση στα γυναικεία κουρέματα για το 2022. Ένας κότσος θα αναδείξει το στιλ σου σε χρόνο μηδέν και είναι κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Μαλλιά Φεβρουαρίου: 17 ιδέες για χτενίσματα & κουρέματα

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Ίσια μαλλιά με “μύτες”

Οι “μύτες” στα μαλλιά είναι μία τεχνική για το γυναικείο κούρεμα που δεν αφαιρεί μάκρος αλλά προσθέτει στιλ. Έτσι αν έχεις βαρεθεί να έχεις απλά “μακριά μαλλιά” μπορείς να τα αναδείξεις και να τα τονώσεις τόσο στην υγεία τους όσο και στην εμφάνισή τους με “μύτες”.

μύτες-στα-μαλλιά-ιδέες-για-κουρέματα-και-χτενίσματα-τον-Φεβρουάριο-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Ροδακινί χρώμα στα μαλλιά

Μπορεί το ροδακινί να είναι ένα καλοκαιρινό χρώμα όμως αυτά δεν ισχύουν και στα μαλλιά. Φαίνεται πως η ανεμελιά των Αποκριών έφερε μία νέα τάση στα μαλλιά για τον Φεβρουάριο και αυτό είναι το γλυκό ροδακινί. Μία τάση που θα πρωταγωνιστήσει όλο το 2022.

ροδακινί-μαλλιά-ιδέες-για-κουρέματα-και-χτενίσματα-τον-Φεβρουάριο-

 

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Mullet κούρεμα σε πετρόλ μαλλιά

Δε θα μπορούσε να λείπει από την σημερινή μας λίστα ένα mullet κούρεμα. Ένα εξτρίμ γυναικείο κούρεμα που όμως το 2022 έγινε τάση και στο εξωτερικό έχει αγαπηθεί ακόμη και από τις πιο σικ γυναίκες.

mullet κούρεμα-ιδέες-για-κουρέματα-και-χτενίσματα-τον-Φεβρουάριο-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Κοντά μαλλιά στις γυναίκες

Τα κοντά μαλλιά στις γυναίκες είναι μία τάση που δεν φεύγει ποτέ από την κορυφή κάθε χρόνο. Παρακάτω βλέπουμε ένα bixie κούρεμα σε κοντά γυναικεία μαλλιά. Τα bixie κουρέματα είναι ακόμη μία κυρίαρχη τάση στα γυναικεία κουρέματα για το 2022.

bixie cut-ιδέες-για-τα-χτενίσματα-και-τα-κουρέματα-του-Φεβρουαρίου 2022-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Κότσος στα μαλλιά

Αν θέλεις ένα γρήγορο χτένισμα για την σχολή, το σχολείο, την δουλειά ή και την βόλτα σου τότε ένας κότσος είναι αυτό που χρειάζεσαι! Ίσιωσε λίγο τα φραντζάκια σου μπροστά και είσαι έτοιμη να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

κότσος-στα-μαλλιά-ιδέες-για-τα-χτενίσματα-και-τα-κουρέματα-του-Φεβρουαρίου 2022-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Αυστηρό καρέ κούρεμα με αφέλειες

Φυσικά οι αφέλειες θα πρωταγωνιστήσουν στο σημερινό μας άρθρο αφού είναι η νέα τάση για το 2022. Έτσι μπορείς να κάνεις αφέλειες και να τις συνδυάσεις με ένα αυστηρό καρέ κούρεμα που θα προσδώσει κύρος στην εμφάνισή σου και θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση.

αφέλειες-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-για-τα-χτενίσματα-και-τα-κουρέματα-του-Φεβρουαρίου 2022-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Mullet κούρεμα σε ίσια μαλλιά

Φυσικά και η Μπίλι Έιλις θα είχε ένα mullet κούρεμα αφού πρόκειται για ένα εκκεντρικό και άκρως νεανικό κούρεμα. Όμως η Μπίλι μας δείχνει πως μπορείς να έχεις mullet κούρεμα στα μαλλιά σου χωρίς να είναι υπερβολικά εξτρίμ αλλά vintage.

mullet κούρεμα-ιδέες-για-κουρέματα-και-χτενίσματα-τον-Φεβρουάριο-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Κλασική ponytail αλογοουρά

Φυσικά και η ponytail αλογοουρά είναι για ακόμη μία φορά στις προτάσεις μας, αφού πρόκειται για μία αλογοουρά πανεύκολη και σικ που μπορεί να αναδείξει κάθε σου εμφάνιση.

ponytail αλογοουρά-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-για-τα-χτενίσματα-και-τα-κουρέματα-του-Φεβρουαρίου 2022-

Δείτε ακόμα Mocha Chocolate: Η Τάση για τα μαλλιά το 2022 και ιδέες

mullet κούρεμα-ιδέες-για-κουρέματα-και-χτενίσματα-τον-Φεβρουάριο-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Μακριές αφέλειες σε καρέ μαλλιά

Αν θες να αναδείξεις τα καρέ σου μαλλιά μπορείς να επιλέξεις τις μακριές αφέλειες. Οι μακριές αφέλειες είναι εκπληκτικές γιατί από την μία κάνουν την εμφάνισή σου σικ όμως με μία νεανική δροσιά. Τα μισά μαλλιά πάνω και τα μισά μαλλιά κάτω είναι πάντα ένα χτένισμα που ταιριάζει στα καρέ μαλλιά.

μακριές αφέλειες-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-για-τα-χτενίσματα-και-τα-κουρέματα-του-Φεβρουαρίου 2022- μύτες-στα-μαλλιά-ιδέες- bixie-cut-ιδέες-για-γυναικείο κούρεμα-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Μπούκλες “δαχτυλίδι”

Μπορείς να ξεφύγεις από τις χαλαρές μπούκλες και να επιλέξεις τις κλασικές και αγαπημένες μπούκλες “δαχτυλίδι”. Τις προτείνουμε σε γυναίκες με μακριά μαλλιά γιατί οι συγκεκριμένες μπούκλες έχουν την τάση να αφαιρούν μήκος από τα μαλλιά και σε καρέ μαλλιά δε θα είναι πολύ κολακευτικό το αποτέλεσμα.

μπούκλες-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Φεβρουάριο 2022-

Μαλλιά Φεβρουαρίου: Κλάμερ στα μαλλιά

Πλέον τα κλάμερ είναι ένα αξεσουάρ που οι γυναίκες έχουν ξανά φέρει στο στιλ τους. Είναι πολύ πρακτικό όταν θες ένα γρήγορο χτένισμα με vintage στοιχεία.

κλάμερ-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Φεβρουάριο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close