Χάστε κιλά σε 3 μέρες με την Δίαιτα του Νερού_

Χάστε κιλά σε 3 ημέρες με την Δίαιτα του Νερού. Η δίαιτα του νερού υπόσχεται να χάσεις μόλις σε 3 μέρες αρκετά κιλά. Πρόκειται για μία δίαιτα που έχει διχάσει το κοινό αφού είναι πολλοί εκείνοι που την δοκίμασαν και είδαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά είναι και πολλοί εκείνοι που θεωρούν ότι είναι επικίνδυνη.

Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα μας έχει κάνει να πάρουμε μερικά κιλά. Το Καλοκαίρι πλησιάζει όμως και σίγουρα δεν θέλουμε να βγούμε στις παραλίες με σώμα που δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι δικό μας. Ξεκινάμε λοιπόν να αναρωτιόμαστε ποια δίαιτα θα ήταν αποτελεσματικότερη για εμάς.

Δείτε ακόμα Πώς θα χάσω κιλά χωρίς δίαιτα; Δες τους τρόπους

Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε μαζί ποια είναι αυτή η δίαιτα του νερού που τις τελευταίες εβδομάδες έχει τρελάνει το διαδίκτυο. Θα δούμε ποια ακριβώς διαδικασία μας προτείνει να κάνουμε για να δούμε την πολυπόθητη αλλαγή στον καθρέφτη μας, αλλά και ποιες είναι αρνητικές επιπτώσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ποια είναι η διαδικασία της δίαιτας του νερού;

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίαιτα του νερού μπορεί να σου υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε μόλις 3 μέρες, όμως είναι μία ιδιαίτερα αυστηρή δίαιτα και θέλει πολύ πειθαρχία για να την υλοποιήσεις. Συγκεκριμένα θα πρέπει για τρεις μέρες να πίνεις μόνο νερό.

Αυτές τις τρεις μέρες επίσης θα πρέπει να τρως μόνο φρούτα και λαχανικά και μόνο το πρωί και το μεσημέρι. Τα λαχανικά θα πρέπει να είναι είτε ωμά είτε βρασμένα αν θες να τα καταναλώσεις το απόγευμα ή το βράδυ. Επίσης θα πρέπει να γυμνάζεστε.

Σίγουρα το νερό θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του σώματος και θα βοηθήσει τους μυς αρκετά. Επίσης θα μειώσει το φούσκωμα και θα αποτρέψει στην συσσώρευση λίπους.

 Δίαιτα του Νερού_

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δίαιτας του νερού;

Η δίαιτα του νερού φαίνεται πως έχει μερικά πλεονεκτήματα. Καταρχάς η δίαιτα του νερού είναι αρκετά φθηνή και αυτό σημαίνει πως όλοι και όλες μπορούν να την ακολουθήσουν ακόμη κι αν τον τελευταίο καιρό δεν έρχονται εύκολα οικονομικά.

Επίσης το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και φαίνεται μόλις τρεις μέρες μετά. Οπότε είναι ίσως μία καλή επιλογή για τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν λίγα κιλά και γρήγορα. Επίσης η δίαιτα του νερού σου δίνει την επιλογή να την χρησιμοποιείς ανά διαστήματα σε ξεχωριστές περιπτώσεις, αν ξεφύγεις λίγο στην ζυγαριά σου.

 Δίαιτα του Νερού_

 

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της δίαιτας του νερού;

Όμως η δίαιτα του νερού έχει και μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν. Καταρχάς αυτές τις τρεις μέρες θα νιώσετε πολύ πεινασμένοι. Αυτό σημαίνει πως μετά την λήξη της δίαιτας αν έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα όμως δεν σας διακατέχει η πειθαρχία, υπάρχει κίνδυνος να φάτε απότομα και να πάρετε απότομα βάρος.

Επίσης αυτή η δίαιτα δεν είναι μία ασφαλής δίαιτα για τους ανθρώπους που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες ή αναρρώνουν από κάποιου είδους χειρουργείου. Επίσης η δίαιτα αυτή θα σας προκαλέσει συχνοουρία, όμως αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, αφού με αυτόν τον τρόπο το σώμα αποτοξινώνεται.

Τέλος η έλλειψη πρωτεΐνης και θρεπτικών συστατικών υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει αρνητικά του μυς και να προκαλέσει αύξηση του σακχάρου στο αίμα αλλά και διαβήτη.

Συμπερασματικά

Οι απόψεις σχετικά με την δίαιτα του νερού διαφέρουν. Υπάρχουν άνθρωποι που την υποστηρίζουν ακράδαντα αφού είδαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι που θεωρούν ότι τόσο αυστηρές δίαιτες που υπόσχονται απώλεια κιλών, τόσο γρήγορα είναι χημικές.

Οι χημικές δίαιτες μπορεί να έχουν αποτέλεσμα όμως τα αποτελέσματά τους δεν κρατούν για πολύ και φυσικά δεν κάνουν καθόλου καλό στον οργανισμό. Οι διατροφολόγοι απορρίπτουν πλήρως αυτήν την δίαιτα και επιμένουν να μας συμβουλεύουν να ακολουθούμε μία υγιεινή διατροφή που σε συνδυασμό με την άσκηση θα επιφέρει αποτελέσματα.

Μπορεί αυτά τα αποτελέσματα να μην έρθουν μέσα σε τρεις μέρες, όμως σίγουρα δε θα επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με αυστηρές δίαιτες και σίγουρα αυτά τα αποτελέσματα αν προσέξουμε, θα τα διατηρήσουμε για όλη μας την ζωή.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για δίαιτα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close