ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές-

Χτενίσματα για νονές: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι του 2022. 15 μοναδικές ιδέες για χτενίσματα που μπορούν να υιοθετήσουν γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν νονές το φετινό Καλοκαίρι του 2022.

Το Καλοκαίρι έφτασε και ως γνωστόν ο καλός καιρό ευνοεί να κάνουμε περισσότερους γάμους και βαπτίσεις. Το σημερινό μας άρθρο λοιπόν απευθύνεται στις γυναίκες που ετοιμάζονται να γίνουν νονές το φετινό Καλοκαίρι και δεν ξέρουν τι χτένισμα να διαλέξουν.

Είναι επίσης γνωστό ότι οι νονές και οι νονοί την ημέρα της βάπτισης είναι άκρως καλοντυμένοι, αφού μαζί με τους γονείς και φυσικά το παιδί είναι…οι σταρ της ημέρας. Έτσι βρήκαμε για εσάς μοντέρνα και σικ χτενίσματα για νονές που θα σαγηνεύσουν. Διαβάστε παρακάτω: 

Χτενίσματα για νονές: Χαμηλός σικ κότσος

Φυσικά και μπορείς να διαλέξεις έναν χαμηλό αλλά και σικ κότσο. Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε πόσο περίτεχνος μπορεί να γίνει ένας κότσος. Είναι ένα σικ χτένισμα για νονές που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και σου επιτρέπει να φορέσεις ό,τι κοσμήματα σου αρέσουν.

Χτενίσματα για νονές: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι

Χτενίσματα για νονές: Εντυπωσιακές μπούκλες

Οι μπούκλες είναι πάντα η πρώτη μας επιλογή κάθε φορά που ψάχνουμε ένα σικ χτένισμα. Μπορείς λοιπόν την ημέρα που θα γίνεις νονά να διαλέξεις εντυπωσιακές μπούκλες δαχτυλίδι με όγκο. Μπορείς να διακοσμήσεις τα μαλλιά σου με αστραφτερά αξεσουάρ ή να τα αφήσεις και έτσι.

μπούκλες-με-όγκο-ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές-

Χτενίσματα για νονές: Κότσος από πλεξούδες

Οι πλεξούδες είναι πάντα εντυπωσιακές. Μπορείς λοιπόν να φτιάξεις μία πρόχειρη πλεξούδα στο πλάι του κεφαλιού και μία ολοκληρωμένη πλεξούδα στις άκρες των μαλλιών. Κάνε την πλεξούδα έναν χαμηλό κότσο και μαγνήτισε τα βλέμματα.

χαμηλός κότσος-με-πλεξούδα-για-νονές-ιδέες-

Χτενίσματα για νονές: Ponytail αλογοουρά με αστραφτερά αξεσουάρ

Μερικές φορές το μυστικό κρύβεται στην απλότητα, αρκεί να ξέρεις πως να απογειώνεις την εκάστοτε απλότητα. Μπορείς λοιπόν την ημέρα που θα γίνεις νονά να διαλέξεις μία χαμηλή ponytail αλογοουρά που θα την απογειώσεις με ένα εντυπωσιακό και αστραφτερό αξεσουάρ. Θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

χαμηλή-ponytail αλογοουρά-για-νονές-ιδέες-

Χτενίσματα για νονές: Κυματιστά μαλλιά χωρίς όγκο

Για το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να βάλεις ακόμη και εξτέσιον σε περίπτωση που έχεις καρέ μαλλιά. Κυματιστά μαλλιά που είναι και η τάση του φετινού Καλοκαιριού χωρίς καθόλου όγκο για μία εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο στην εκκλησία όσο και στο τραπέζι.

κυματιστά μαλλιά-για-νονές-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα στην παραλία

χαμηλός κότσος-για-νονές-ιδέες- ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές-

Χτενίσματα για νονές: Περίτεχνη χαμηλή αλογοουρά

Όπως είπαμε τα σικ χτενίσματα δεν είναι ανάγκη να είναι υπερβολικά για να είναι εντυπωσιακά. Μία χαμηλή αλογοουρά με έναν περίτεχνο τρόπο σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα σε κάνει όσο σικ και εντυπωσιακή πρέπει εκείνη την μέρα.

χαμηλή αλογοουρά-για-νονές-ιδέες- ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές-

Χτενίσματα για νονές: Παίξε με την πλεξούδα και την αλογοουρά

Το να συνδυάζεις πλεξούδες και αλογοουρές σε μόνο ένα χτένισμα είναι μία τάση που εδώ και λίγα χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές μας. Είναι ένα χτένισμα ιδανικό για κάθε επίσημη περίσταση, οπότε και σαν νονά μπορείς να το υιοθετήσεις και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!

χαμηλή αλογοουρά-με-πλεξούδα-για-νονές-ιδέες-

Χτενίσματα για νονές: Ψηλή αλογοουρά σε κυματιστά μαλλιά

Μπορείς να συνδυάσεις δύο τάσεις της φετινής σεζόν και μιλάμε για την ψηλή ponytail αλογοουρά με τα κυματιστά μαλλιά. Όσο πιο μακριά μαλλιά έχεις τόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι το συγκεκριμένο χτένισμα, γι’ αυτό μην φοβηθείς να βάλεις ακόμη και εξτέσιον.

ponytail αλογοουρά-σε-κυματιστά μαλλιά-ιδέες- ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές- ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές-

Χτενίσματα για νονές: Κυματιστά μαλλιά με όγκο

Μπορείς να βάλεις όγκο στα μαλλιά σου και να είσαι σικ. Η παρακάτω εικόνα στο αποδεικνύει αφού βλέπουμε κυματιστά μαλλιά, με φράντζα στο πλάι και φυσικά όγκο. Είναι ένα παντός καιρού χτένισμα που όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν θα φύγει από τις τάσεις, όταν μιλάμε για σικ χτενίσματα.

κυματιστά μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιούνιος 2022: 15 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-για-χτενίσματα-για-νονές-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close