9 χτενίσματα και βαφές που έχουν ξεπεραστεί αλλά συνεχίζουμε να τα επιλέγουμε_

Υπάρχουν 9 χτενίσματα και βαφές για τα μαλλιά που έχουν ξεπεραστεί αλλά συνεχίζουμε να τα επιλέγουμε. Οι τάσεις στα μαλλιά έρχονται και φεύγουν και φαίνεται πως αυτά τα χτενίσματα και αυτές οι βαφές για τα μαλλιά αποτελούν πλέον παρελθόν. Εμείς όμως, επιμένουμε να τις επιλέγουμε.

Σίγουρα τα μαλλιά μας πρέπει να τα βάφουμε και να τα χτενίζουμε σύμφωνα με το δικό μας γούστο και όχι ανάλογα τις τάσεις. Υπάρχουν όμως και γυναίκες εκεί έξω που ενδιαφέρονται πολύ για τις τάσεις των μαλλιών και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα Έντονη τριχόπτωση : 7 σημάδια που δείχνουν πως χάνετε πολλά μαλλιά

Επίσης πολλά από τα χτενίσματα και τις βαφές για τα μαλλιά που θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω, θεωρούνται πλέον κιτς. Αν ενδιαφέρεστε λοιπόν για τις τάσεις, το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Διαβάστε παρακάτω: 

Ο ψηλός κότσος έχει ξεπεραστεί!

Ο ψηλός κότσος πριν μερικά χρόνια ήταν στις τάσεις. Οι γυναίκες τον επέλεγαν κυρίως για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Πλέον όμως ο ψηλός κότσος έχει ξεπεραστεί και έχει αντικατασταθεί με τον χαμηλό κότσο ή μία χαμηλή αλογοουρά.

ψηλός κότσος_στα_μαλλιά_που_έχει_ξεπεραστεί_

Οι περίτεχνες πλεξούδες έχουν ξεπεραστεί!

Παλιότερα οι γυναίκες κυρίως στις επίσημες εμφανίσεις τους, επέλεγαν περίτεχνες πλεξούδες με πολλά διακοσμητικά. Με τον ερχομό του κορονοϊού στην ζωή μας, φαίνεται πως αυτή η τάση μας εγκατέλειψε. Καμία από εμάς δεν έχει ανάγκη περίτεχνες πλεξούδες για να βγει έξω πλέον.

περίπλοκες_πλεξούδες_στα_μαλλιά_που_έχουν_ξεπεραστεί_

Η ψηλή αλογοουρά δεν είναι πλέον στις τάσεις!

Μπορεί η ψηλή αλογοουρά για πολλά χρόνια να ήταν στις τάσεις των γυναικείων χτενισμάτων, όμως πλέον φαίνεται πως έχει αντικατασταθεί με τις χαμηλές ponytaile αλογοουρές. Είναι πιο σικ χτένισμα και προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στην γυναίκα που θα το επιλέξει.

ψηλή_αλογοουρά_που_έχει_ξεπεραστεί_Το ανδρόγυνο look δεν είναι πια της μόδας!

Μέχρι λίγο καιρό πριν το ανδρόγυνο look στην γυναίκα ήταν το απόλυτο trend. Πολύ κοντό καρέ, με ξυρισμένα τα πλαϊνά σημεία του κεφαλιού και όχι μόνο. Πλέον αυτή η τάση φαίνεται πως έχει ξεπεραστεί με τις περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν ένα καρέ μέχρι λίγο πιο πάνω από τον ώμο.

κοντά_μαλλιά_που_έχουν_ξεπεραστεί_

Τα ίσια μαλλιά δεν είναι πλέον μόδα!

Μέχρι πριν λίγους μήνες τα ίσια μαλλιά ήταν το αγαπημένο χτένισμα για τις περισσότερες γυναίκες. Όσο πιο ίσια ήταν τα μαλλιά σου τόσο πιο όμορφη έδειχνες στον καθρέφτη. Πλέον τα ίσια μαλλιά έχουν ξεπεραστεί. Οι περισσότερες γυναίκες ξεκίνησαν να δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στις φυσικές μπούκλες και στα σπαστά μαλλιά.

τα_ίσια_μαλλιά_έχουν_ξεπεραστεί_

Ο διπλός κότσος!

Στις αρχές του 2010, ο διπλός κότσος ήταν τάση. Μικρές και μεγάλες επέλεγαν τον διπλό κότσο. Ένα nerd χτένισμα που όμως με το κατάλληλο outfit σε έκανε να δείχνεις πιο μοντέρνα από ποτέ. Πλέον αυτό θεωρείται κιτς. Οι γυναίκες επιλέγουν έναν χαμηλό σικ κότσο.

ο_διπλός_κότσος_έχει_ξεπεραστεί_

Οι πολύ μικρές μπούκλες!

Στις αρχές του 2000 όλες οι γυναίκες έκαναν περμανάντ. Με αυτόν τον τρόπο έδιναν όγκο στα μαλλιά τους και επέλεγαν τις μικρές μπούκλες. Πλέον οι μικρές μπούκλες δεν είναι στις τάσεις. Οι γυναίκες δείχνουν μία προτίμηση στις χαλαρές μπούκλες και στα σπαστά μαλλιά.

οι_μικρές μπούκλες_έχουν_ξεπεραστεί_

Το ξανθό του πάγου!

Δεν ήταν λίγες οι γυναίκες πριν μερικά χρόνια που είχαν επιλέξει το ξανθό του πάγου τα μαλλιά τους. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που το επιλέγουν μέχρι και σήμερα. Όμως το συγκεκριμένο ξανθό είναι κιτς πλέον. Οι οίκοι μόδας προσπαθούν να λανσάρουν πιο φυσικές αποχρώσεις του ξανθού για τα μαλλιά μας.

το_ξανθό του πάγου_έχει_ξεπεραστεί_

Dip-dyed μαλλιά

Το 2021 τα φωτεινά χρώματα θα συνεχίσουν να είναι στις τάσεις. Παρόλα αυτά τα dip-dyed μαλλιά που κατάφεραν να κερδίσουν τις γυναικείες καρδιές τα τελευταία χρόνια, θα ξεκινήσουν να αποτελούν παρελθόν. Πλέον οι γυναίκες ακόμη και στις extreme αποχρώσεις για τα μαλλιά τους, επιλέγουν να βάψουν όλο το τριχωτό της κεφαλής.

Dip-dyed μαλλιά_που_έχουν_ξεπεραστεί_

All photos via: kienthuc.net.vn

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close