6 ασκήσεις που είναι πιο αποτελεσματικές στη μεταμόρφωση του σώματός σας από ο,τι το τρέξιμο!

Αυτές οι 6 εξαιρετικές αποτελεσματικές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν εύκολα να τονώσετε και να μεταμορφώσετε το σχήμα του σώματός σας. Αν δεν σας αρέσει το τρέξιμο, ακόμα κι αν είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μεταμορφώσετε το σώμα σας, αυτό το σετ ασκήσεων θα μπορούσε να είναι απλά τέλειο για σας. Παρέχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα στη μάχη απώλειας βάρους και στη τόνωση του σώματος!

1 . Άσκηση ορειβάτης!

Η άσκηση αυτή είναι από τις πιο ευεργετικές ασκήσεις και δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι συμμετέχει ενεργά σε όλο το σώμα. Παρά την αύξηση της κυκλοφορίας, αυτή η άσκηση ενισχύσει τους μυς των ποδιών,αλλά και τα χέρια . Θα χρειαστεί να κάνετε μερικά σετ των 50, ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση!

2. Σχοινάκι

Το σχοινάκι είναι μια καταπληκτική κάρδιο άσκηση. Καίει θερμίδες αποτελεσματικά , αυξάνοντας παράλληλα την αντοχή σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σχοινάκι για να αλλάξετε την τακτική σας ρουτίνα, κάνοντας «διπλά άλματα», αλματάκια με το ένα πόδι ξεχωριστά, επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας το ρυθμό.

Δείτε ακόμη: 5 απλές ασκήσεις για τέλειους γλουτούς, μηρούς και πόδια!

3. Σπριντ με ψηλά γόνατα

Η άσκηση αυτή είναι παρόμοια με το τρέξιμο που κάνεις απλά εδώ χρειάζεται κατά την κίνηση να ανεβάζεις ψηλά τα γόνατα. Αυτή η προπόνηση είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στο κάψιμο πολλών θερμίδων, καθώς και στην αύξηση του καρδιακού ρυθμού πολύ περισσότερο από ό, τι γίνεται στο τρέξιμο ή στο τζόκινγκ.

Μπορείτε είτε να κρατήσετε το ίδιο ρυθμό ή, κατά προτίμηση, να αυξήσετε την ταχύτητά σας, όταν κάνετε αυτή την άσκηση. Επίσης, μπορείτε να τα προσθέσετε στο κλασικό τζόκινγκ που κάνετε, κάνοντας διαλείμματα για να επιβραδύνετε το ρυθμό και στη συνέχεια να συνεχίσετε με τζόκινγκ.

Αυτές οι 6 εξαιρετικές αποτελεσματικές ασκήσεις θα σας βοηθήσουν εύκολα να τονώσετε και να μεταμορφώσετε το σχήμα του σώματός σας

4.Burpees

Το Burpees είναι μια άσκηση που ενεργοποιεί όλο το σώμα, καθώς στοχεύει σε κεντρικά σημεία αυξάνοντας την αντοχή σας. Είναι παρόμοιο με το να κάνετε πάνω κάτω, αλλά τώρα σε αυτή την άσκηση προσθέτετε και ένα άλμα. Επιταχύνετε τις κινήσεις σας μετά τις πρώτες φορές, και κάντε αυτή την άσκηση όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Για καλύτερα αποτελέσματα , προσπαθήστε κάνετε αυτή την άσκηση όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε 100 από αυτές την ημέρα. Θα παρατηρήσετε τα αποτελέσματα σε μόνο μια εβδομάδα.

Δείτε ακόμη: 10 λεπτά αυτής της άσκησης καίνε περισσότερες θερμίδες από 30 τζοκινγκ

5. Μακριά Άλματα

Για να τα κάνετε σωστά αυτή την άσκηση, θα πρέπει να έχετε ένα ευρύ και ανοιχτό χώρο, καθώς θα πρέπει να πηδήξετε όσο πιο μακρυά μπορείτε. Γι ‘αυτή την άσκηση θα πρέπει να κρατάτε τα πόδια σας στο έδαφος και να κάνετε όσο μεγαλύτερα άλματα μπορείτε!  Συνιστάται να κάνετε σετ των 10-20 αλμάτων για τουλάχιστον τρεις επαναλήψεις.Αυτές οι ασκήσεις θα βελτιώσουν το συντονισμό και την ισορροπία , και θα σας βοηθήσουν να δυναμώσετε το σώμα σας και να τονώσετε το κάτω μέρος του σώματος.

Δείτε ακόμη: 7 πανεύκολες ασκήσεις για να σφίξετε τις γάμπες σας!

6.Επιτόπια άλματα

Αυτός είναι ένας άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να βελτιώσετε την αντοχή σας και να κάψετε πολλές θερμίδες. Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεστε πολύ χώρο. Επεκτείνετε τα χέρια σας  μπροστά σας και κάνοντας άλμα, τραβήξτε τα γόνατά σας προς τα επάνω, προσπαθώντας να αγγίξετε  τα χέρια σας. Προσπαθήστε να κάνετε όσα περισσότερα άλματα μπορείτε κάθε φορά.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close