8 τρόποι για να καταπολέμησετε το πεσμένο στήθος
Το πεσμένο στήθος είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες.Σύμφωνα με την  Mayo Clinic, η χαλάρωση του στήθους προκαλείται όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του. Παράγοντες όπως η γήρανση, το κάπνισμα, η εγκυμοσύνη και το υπερβολικό βάρος μπορεί να συμβάλουν στη χαλάρωση  του στήθους σας.
Αν ψάχνετε για τρόπους  που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εμφάνιση του στήθους σας,παρακάτω θα διαβάσετε μερικές φυσικές θεραπείες.

Avoid Having Sagging Breasts as a Young Woman Step 1 Version 2

1. Ασκήσεις
Η άσκηση είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το πεσμένο στήθος και να τονώσετε τους συνδετικούς ιστούς και τους μύες γύρω από αυτό.
Πίεση στο στήθος.
Chest-Press
  Ξαπλώστε ανάσκελα κρατώντας  ένα βαράκι στο κάθε χέρι. Τεντώστε τα χέρια σας προς τα πάνω και κρατήστε για 10 δευτερόλεπτα. Αυτή η απλή άσκηση γυμνάζει τους θωρακικούς μυς.

 Πίεση στις παλάμεςwebmd_photo_of_isometric_chest_presswebmd

Ενώστε τις παλάμες σας μπροστά από το στήθος. Λυγίστε ελαφρά τα χέρια και πιέστε με δύναμη τη μία παλάμη κόντρα στην άλλη. Κρατήστε την πίεση για 10 δευτερόλεπτα.Κάντε 10 επαναλήψεις καθημερινά.

Pushups
76c9d69261e78f8f642920fec33c333a80199a28
Πιέστε το σώμα σας με τα χέρια σας και  κρατήστε την πλάτη σας ίσια. Ρίχνοντας το βάρος του σώματος στα χέρια,ενισχύετε τους μυς του στήθους.

2. Μασάζ με ελαιόλαδο 
Breast-oil
Το μασάζ θα διορθώσει  τον τόνο  και την υφή του δέρματος και θα βελτιώσει την εμφάνιση του πεσμένου στήθους. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που μπορεί να επιδιορθώσουν τη ζημιά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Απλά κάντε μασάζ στο στήθος σας με ελαιόλαδο για 15 λεπτά μερικές φορές την εβδομάδα.
3. Η καλή στάση
Advice_Leaflet_on_Good_Posture
purephysioclinic
Ο τρόπος που στέκεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την εμφάνιση του στήθους σας. Οι χαλαροί και καμπουριασμένοι ώμοι δεν προσφέρουν καμία υποστήριξη στο στήθος σας. Για να βοηθήσετε στην τόνωση του στήθους να στέκεστε με όρθιο τον κορμό και τους ώμους προς τα πίσω.
4. Πάγος
ice-cubes-1194502_960_720
Ο πάγος  συσφίγγει το στήθος και τον τονώνει το  δέρμα. Απλά τρίψτε ένα κύβο πάγου στο στήθος σας με κυκλικές κινήσεις. Για να αποφύγετε το μούδιασμα, μην υπερβαίνετε το ένα λεπτό.
5. Τα ασπράδια των αυγών
egg-whites-1187748_960_720
Οι στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες που βρέθηκαν στο ασπράδι αυγού έχουν αποδειχθεί ευεργετικές για το πεσμένο στήθος.  Τα υδρο-λιπίδια που υπάρχουν στο αυγό βοηθούν στην άρση του χαλαρού δέρματος. Χτυπήστε τα ασπράδια του αυγού σε ελαφριά μαρέγκα,αλείψτε το στήθος σας και αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά πριν ξεβγάλετε.
6. Aloe Vera
aloe-vera-gel-and-acne
Το μασάζ με αλόη βέρα βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και  ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς. Κάντε μασάζ με τζελ αλόης στο δέρμα με ανοδικές κινήσεις για 15 λεπτά.
7. Αιθέρια Έλαια
lemon-906141_960_720
Κάποια αιθέρια έλαια μπορεί να ενισχύσουν και να τονώσουν το χαλαρό δέρμα. Μερικά από τα πιο ευεργετικά έλαια είναι το λεμονόχορτο, το καρότο, το κυπαρίσσι και ο δυόσμος. Χρησιμοποιήστε τα έλαια με φειδώ, καθώς μερικές φορές μπορεί να προκαλέσουν  αίσθηση καψίματος.
8.  Μάσκα με αγγούρι
images
skinnyms
Το αγγούρι βοηθά στην σύσφιξη της επιδερμίδας και ανυψώνει τα στήθη. Αναμίξτε ένα αγγούρι  με αυγό, βούτυρο και φυσική κρέμα. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο να κρυώσει όλη τη νύχτα πριν την εφαρμογή του στο στήθος σας.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close