Αυτό είναι το πρωινό γεύμα με την πιο ισχυρή αντικαρκινική δράση, σύμφωνα με το Harvard

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και η καλή υγεία επίσης. Σύμφωνα με μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο του Harvard, βρέθηκε η ιδανική πρωινή διατροφή κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε, μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου κατά 22%, αλλά και των καρδιοαγγειακών νοσημάτων σε ποσοστό 20%.

Στη συγκεκριμένη έρευνα συμμετείχαν πάνω από 786.000 άτομα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής επιστήμονα, «βασιζόμενοι τόσο στην ανάλυση των δεδομένων όσο και σε προηγούμενες έρευνες. Δείτε το ιδανικό πρωινό σύμφωνα με την έρευνα με ένα κλικ εδώ

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close