Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει την δίαιτα που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει την δίαιτα που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά (βίντεο)

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι αναμφίβολα από τις ομορφότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, του Instagram και του Youtube! Η αγαπημένη παρουσιάστρια, influencer και youtuber έχει καταφέρει να αγαπηθεί από όλο τον κόσμο για τον αυθορμητισμό και την αυθεντικότητα της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέκαθεν είχε μεσογειακές αναλογίες! Μπορεί να είναι υπερβολικά όμορφη, όμως για πολλούς δεν πληρούσε τα πρότυπα ομορφιάς. Δεν έχουν  περάσει πολλά χρόνια, από όταν η αγαπημένη μας Σίσσυ, δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το σώμα της από τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δείτε ακόμα Τι είναι η μεταβολική δίαιτα & τι είναι αυτό που την κάνει να είναι τόσο αποτελεσματική

Ο κόσμος που θέλει κάθε γυναίκα και κάθε άντρας να νιώθει άνετα με το σώμα του, ακόμη κι αν δεν είναι βγαλμένο από περιοδικό, την στήριξε και με το παραπάνω! Αυτό που μας αρέσει στην Σίσσυ είναι ότι δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της. Είναι από τις παρουσίαστριες που δεν φοβούνται να έχουν παραπάνω κιλά.

Ξέρουν πως να αναδείξουν το σώμα τους και αν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε αλλαγή, θα το κάνουν πρώτα από όλα για εκείνες και μετά για τα μάτια των άλλων! Για πολλά χρόνια λοιπόν, η αγαπημένη μας Σίσσυ είχε παραπάνω κιλά. Κιλά που σχεδόν κανείς δεν παρατηρούσε, αφού η ομορφιά της είναι αξεπέραστη.

Παρόλα αυτά, τα είχε και η ίδια φαινόταν να είναι πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όμως, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε κάτι που σχεδόν κανένας άλλος άνθρωπος στην Ελλάδα, δεν κατάφερε να κάνει. Ξεκίνησε…διατροφή, ενώ ήταν όλη μέρα κλεισμένη σε ένα σπίτι. Σίσσυ είναι αυτή!

Δείτε ακόμα Διατροφή Facelift: Σας βοηθά να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες & να χάσετε βάρος!

Το θέμα είναι, ότι η διατροφή που ακολούθησε, κατάφερε μέσα σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να αδυνατίσει υπερβολικά πολύ την Σίσσυ Χρηστίδου. Άνθρωποι που το είδαν, ξεκίνησαν να ρωτούν με αγωνία, πως τα κατάφερε. Μέσα σε δυο μήνες. λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να χάσουν τόσα κιλά, οπότε σίγουρα θέλουμε να μάθουμε το μυστικό!

Σίσσυ Χρηστίδου δίαιτα

Τον πρώτο καιρό, η αγαπημένη μας Σίσσυ, κρατούσε το μυστικό της καλά κρυμμένο. Πρόσφατα όμως, ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου επιτέλους, μας αποκαλύπτει την θαυματουργή διατροφή που ακολούθησε, για να χάσει τα περιττά κιλά. Διαβάστε παρακάτω:

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, από την αρχή είχε δεχθεί άπειρα μηνύματα, για το ποια διατροφή ακολούθησε και ποιο είναι το μυστικό της. Η ίδια, είχε μοιραστεί μαζί μας μόνο το ότι την ξεκίνησε κατά την περίοδο της καραντίνας και ότι ακόμη δεν έχει φτάσει στον στόχο της.

Δεν ήθελε όμως να μοιραστεί με τον κόσμο επιπλέον πληροφορίες, προτού συμβουλευτεί κάποιους ειδικούς. Φοβόταν βλέπετε, μήπως η διατροφή αυτή δεν λειτουργήσει ευεργετικά προς όλους και κάποιοι αποκτήσουν προβλήματα. Πολύ υπεύθυνο εκ μέρους της.

Δείτε ακόμα Κάνε το διατροφικό test και ανακάλυψε αν πάσχεις από κάποια διατροφική διαταραχή

Φαίνεται όμως ότι ρώτησε αυτούς που έπρεπε να ρωτήσει και αφού σιγουρεύτηκε ότι η διατροφή που ακολούθησε είναι ακίνδυνη, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας το μυστικό της. Έτσι, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το κανάλι της στο Youtube που τα περιγράφει όλα. Δείτε το παρακάτω:

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει την δίαιτα που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά (βίντεο)

Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…

Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές… Έτρωγα τέσσερα γεύματα” , τονίζει.

Τώρα…ξέρεις!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close