Το 63χρονο μοντέλο που έχει καταρρίψει τους ηλικιακούς νόμους της φύσης σου λέει το μυστικό της

Σίγουρα τα «καλά γονίδια» παίζουν ρόλο αλλά χρειάζεται και να αλλάξουμε την αντίληψη που έχουμε για τη ζωή μας.

Δείτε ακόμη 15 εκπληκτικά μυστικά ομορφιάς που θα θέλατε να γνωρίζατε πιο νωρίς

Η Yazemeenah Rossi είναι 63 ετών σήμερα και συνεχίζει να εργάζεται στη βιομηχανία του μόντελινγκ, μια βιομηχανία με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Έχει καταρρίψει τους ηλικιακούς νόμους της φύσης και δικαίως, αφού η εικόνα της διαφέρει από την κλασική εικόνα μιας 63χρονης γυναίκας. Κι ενώ δε μοιάζει μικρότερη -δείχνει την ηλικία της-, μοιάζει απείρως καλύτερη. Έχει βρει το νόημα: Να μεγαλώνει όμορφα. Να γερνάς με χάρη.

«Δεν είναι ωραίο να βλέπεις το δέρμα σου να χαλαρώνει. Αυτό είναι μία πικρή αλήθεια. Αλλά όσο χαλαρώνει το δέρμα τόσο πιο σίγουρη νιώθω μέσα μου για αυτά που γνωρίζω και για το ποια είμαι» λέει η ίδια.

Η Yazemeenah είναι Γαλλίδα και σήμερα ζει στην Αμερική. Στον λογαριασμό της στο ίνσταγραμ μοιράζεται με τους θαυμαστές της μερικά μυστικά.

1. Αποφεύγει τα λιπαρά και τρώει πολλά θαλασσινά
2. Γυμνάζεται καθημερινά
3. Κι αν μια μέρα δε γυμναστεί δεν πειράζει
4. Γνωρίζει ότι δεν είναι 20 ετών αλλά αυτό δεν τη σταματά από το να ντύνεται νεανικά
5. Και το κυριότερο: Νιώθει σίγουρη και περισσότερο σοφή

Δείτε ακόμα Το μυστικό ομορφιάς αυτής της 44χρονης διαρκεί 30 δευτερόλεπτα και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ 

Δείτε ένα βίντεο με τη ζωή της:

Το είδαμε στο womanlikeyou.gr

Με ένα κλικ εδώ δείτε όλα μας τα άρθρα

Πηγή: www.womantoc.gr

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close