Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πως έχασε 50 κιλά και έμεινε η μισή

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η γνωστή τραγουδίστρια Ελεονώρα Ζουγανέλη έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, και αγαπά ακόμα πιο πολύ τον εαυτό της όπως παραδέχεται η ίδια. Πως έχασε τοσά πολλά κιλά; Δείτε τα κόλπα της.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη βρέθηκε από την εφηβεία (μόλις στα 15 της) αντιμέτωπη με περισσότερα από 20 παραπανίσια κιλά. Η παχυσαρκία της είχε χτυπήσει την πόρτα και η ίδια συνειδητοποίησε πως κάτι πρέπει να κάνει μόλις τελείωσε το λύκειο.

“Μόλις τελείωσα το Λύκειο και συνειδητοποίησα ότι ήθελα να κάνω κάτι στο χώρο του θεάματος. Δεν είχα πρόβλημα με τις σχέσεις μου, είχα όμως πρόβλημα με τον εαυτό μου”, είχε αναφέρει η ίδια η Ελεονώρα σε συνέντευξή της τονίζοντας πως όταν μπήκε στη δραματική σχολή, αποφάσισε ότι κάτι πρέπει να κάνει για να μην ξαναδεί τον εαυτό της έτσι.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πως έχασε 50 κιλά και έμεινε η μισή

Δείτε ακόμη Πλάνο διατροφής στις διακοπές αν βρίσκεσαι σε δίαιτα για να μην ξεφύγεις

Η ίδια, επίσης, σύμφωνα με το youweekly, είχε παραδεχτεί πως η παχυσαρκία δεν είναι μόνο σωματική ασθένεια αλλά και ψυχική:
“Όλοι οι άνθρωποι έχουν εξαρτήσεις. Εγώ είχα εξάρτηση με το φαγητό”.

Σε άλλη συνέντευξή της πάλι είχε δηλώσει:

«Όταν δεν έκανα τα πράγματα που ήθελα και το σώμα µου δεν ακολουθούσε τις ανάγκες µου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνιδας. Ήθελα να γυμναστώ, ήθελα να µην κουράζομαι, ήθελα να χορεύω, να κινούμαι στη σκηνή. Ήθελα να είμαι πιο όμορφη για τα δικά µου δεδομένα.

Πέρα από την ανασφάλεια που ένιωθα, κουραζόμουν. Δεν θεωρούσα ότι είχα ζωή αναλογικά µε την ηλικία µου. Είχα στερηθεί πράγματα, άσχετα που μπορούσα να «κρύβω» τα κιλά µου και να αναδεικνύω τις χάρες µου στη σκηνή. Μεγαλώνοντας δεν ήθελα να τις χάσω και για αυτό ξεκίνησα τη δίαιτα.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πως έχασε 50 κιλά και έμεινε η μισή

Δείτε ακόμη Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό αποκαλύπτει τη διατροφή που κάνει και έχει τέλειους κοιλιακούς

Έχω πολλές ανασφάλειες και το σώμα µου δεν ήταν η μοναδική . Η πιο μεγάλη ένδειξη πως είμαι ανασφαλής είναι ότι έχω επιλέξει το τραγούδι σαν επάγγελμα. Άσχετα από την ύπαρξή τους, όμως, κατανοώ ότι πιο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό µας όπως είναι.

Ό,τι υπάρχει πάνω µας είναι για να µας βασανίσει, για να µας πάει παρακάτω, να µας βάλει σε μία διαδικασία σκέψης και ίσως να το αλλάξουμε. Οι ανασφάλειες είναι ωραίο πράγμα. Θα έλεγα απλά να συμφιλιωθούν µε αυτές»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πως έχασε 50 κιλά και έμεινε η μισή

Δείτε ακόμη Τζούλια Νόβα: Το τέλειο σώμα της μετά την γέννα της Τo πρόγραμμα διατροφής

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πλέον έχει χάσει σχεδόν 50 κιλά, και αγαπά ακόμα πιο πολύ τον εαυτό της αφού όπως παραδέχεται το σώμα μας είναι ένα όχημα που μας βοηθάει να ζήσουμε κάποια πράγματα.

Με τρεις τρόπους κατάφερε να αδυνατίσει η Ελεονώρα Ζουγανέλη
Γυμνάζεται ακόμα και χωρίς να λατρεύει ιδιαίτερα τη διαδικασία του ”πηγαίνω γυμναστήριο” αφού πρώτος στόχος της είναι να διορθώσει τις φθορές στο σώμα της.

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Δείτε πως έχασε 50 κιλά και έμεινε η μισή

Δείτε ακόμη Πρωτεϊνική διατροφή: Σε μία εβδομάδα χάσε μέχρι και 3 κιλά

Κάνει φλαμέγκο και έχει το δικό της προσωπικό προπονητή.
Προσέχει τη διατροφή της και δεν πέφτει πλέον θύμα του συναισθηματικού φαγητού.

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close