ιδέες-για-γαλλικό μανικιούρ-σε-σκούρα χρώματα-τάσεις 2023-

Το Γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις  προσαρμόζεται στο κλίμα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα οπότε το σκούρο…θα γίνει must σε κοντά αλλά και μακριά νύχια. Δείτε 15 για τα νύχια σας.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μία κλασική ιδέα για μανικιούρ που οι γυναίκες την επιλέγουν συχνά, αφού ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, είναι διαχρονικό και μοντέρνο και εδώ που τα λέμε είναι η εύκολη σκέψη όταν έχεις ξεμείνει από ιδέες για το μανικιούρ σου.

Όλοι ξέρετε ότι το παραδοσιακό γαλλικό μανικιούρ έχει γαλακτερό λευκό στην βάση και λευκό του ασβέστη στις άκρες των νυχιών ενώ τα νύχια είναι τετραγωνισμένα. Τα χρόνια όμως πέρασαν και έφεραν μαζί τους μία νέα τάση που είναι οι παραλλαγές των γαλλικών μανικιούρ.

Δείτε ακόμα Μακριά μυτερά μαύρα νύχια: Η τάση του Χειμώνα 2023

Παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ θα δούμε σήμερα φίλες μου, αφού το Φθινόπωρο και ο Χειμώνας επιβάλλουν πιο σκούρες αποχρώσεις. Γαλλικό μανικιούρ σε μπλε, πράσινο, μαύρο, κόκκινο και μπορντό, θα σας δώσουν ιδέες για το μανικιούρ σας την νέα σεζόν. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ με μπεζ βάση και μαύρες άκρες

Τα μεγάλα σου τετράγωνα νύχια θα δείξουν υπέροχα με ένα όμορφο γαλλικό μανικιούρ σε μπεζ και μαύρες αποχρώσεις. Το μπεζ είναι ένα χρώμα παντός καιρού και τα μαύρα τελειώματα δημιουργούν υπέροχες αντιθέσεις που θα λατρέψεις.

Γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: 15 ιδέες

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ με μπορντό χρώμα

Το μπορντό είναι ένα χειμωνιάτικο χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και χαρίζει στιλ τόσο στο ντύσιμο και στα αξεσουάρ όσο και στο μανικιούρ μας. Έτσι μπορείς να επιλέξεις ένα απαλό μπεζ για την βάση των νυχιών σου, που δεν διαφέρει από το χρώμα της επιδερμίδας σου και να τονίσεις το μανικιούρ σου με μπορντό τελειώματα.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μπορντό χρώμα-ιδέες-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ σε μπορντό και μαύρο χρώμα

Το παρακάτω γαλλικό μανικιούρ είναι πιο ροκ και goth και συνδυάζει δύο αγαπημένα σκούρα χρώματα που είναι το μαύρο και το μπορντό. Επέλεξε το μπορντό για την βάση των νυχιών σου και το μαύρο για τις άκρες και σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις. Μπορείς να βάλεις και μερικά στρασάκια αν σου φαίνεται πολύ μονότονο.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μπορντό-και-μαύρο-ιδέες-τάσεις 2023-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Μαύρα νύχια με στρας και σχέδιο με γαλλικό μανικιούρ

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις το γαλλικό μανικιούρ να είναι το σχέδιο των νυχιών σου και όχι ολοκληρωτικά το μανικιούρ σου. Ένα υπέροχο μαύρο με διακριτικά στρας θα δείξει υπέροχο με ένα απαλό μπεζ. Μπορείς να κάνεις όλα σου τα νύχια γαλλικό μανικιούρ σε αυτές τις αποχρώσεις ή να αντιγράψεις την παρακάτω εικόνα.

γαλλικό μανικιούρ-σε-μαύρο χρώμα-με-στρας-ιδέες-τάσεις 2023-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ με animal print

Το animal print για ακόμη μία σεζόν είναι τάση και πλέον υπάρχουν πολλά animal print σχέδια για να επιλέξεις. Το animal print της ζέβρας που παίζει σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές ακόμη και των πιο μισητών εχθρών του animal print.

γαλλικό μανικιούρ-σε-animal print-ιδέες-τάσεις 2023-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Σκούρο κόκκινο στο γαλλικό σου μανικιούρ

Το παρακάτω μανικιούρ είναι μία εξαιρετική ιδέα για τα Χριστούγεννα αφού έχει το κόκκινο χρώμα πρωταγωνιστή και όλη αυτή την λάμψη που επιβάλλουν εκείνες οι μέρες. Παρόλα αυτά μπορείς να το επιλέξεις όλο το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-κόκκινο-χρώμα-με-στρας-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Μπορντό νύχια: Στις κορυφαίες τάσεις και για το 2023

ιδέες-για-γαλλικό μανικιούρ-σε-σκούρα χρώματα-τάσεις 2023-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ σε καφέ αποχρώσεις

Φυσικά και το καφέ είναι μία επιλογή για σένα και μάλιστα από τις πιο μοντέρνες. Γήινα καφέ νύχια με γαλλικό μανικιούρ σαν σχέδιο κι άλλα σχέδια όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα. Εμείς θα επιλέγαμε να κάνουμε όλα τα νύχια μας γαλλικό μανικιούρ με αυτό το καφέ, αλλά αυτό το αφήνουμε πάνω σου.

γαλλικό μανικιούρ-σε-καφέ-αποχρώσεις-ιδέες-

ιδέες-για-γαλλικό μανικιούρ-σε-σκούρα χρώματα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-γαλλικό μανικιούρ-σε-σκούρα χρώματα-τάσεις 2023-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γαλλικό μανικιούρ σε πετρόλ χρώμα

Το πετρόλ είναι ένα χρώμα που επιλέγουμε τόσο το Καλοκαίρι όσο και τον Χειμώνα. Έχει αυτήν την δροσιά του Καλοκαιριού ενώ συνάμα είναι σκούρο οπότε μπορεί να ταιριάξει και στην ζεστασιά του Χειμώνα. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις με διακριτικά στρας σε κοντά και στρογγυλεμένα νύχια.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-πετρόλ-χρώμα-ιδέες-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Ματ μπλε νύχια με ασημί τελειώματα

Ένα ιδιαίτερο γαλλικό μανικιούρ είναι και το παρακάτω. Στην βάση ένα ματ μπλε χρώμα που μπορεί να κάνει φοβερές αντιθέσεις με την λευκή ή σταρένια σου επιδερμίδα και στις άκρες των νυχιών ένα ασημί χρώμα. Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό μανικιούρ που θα απογειώσει το μανικιούρ σου.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-ματ-μπλε-και-ασημί-ιδέες-

ιδέες-για-γαλλικό μανικιούρ-σε-σκούρα χρώματα-τάσεις 2023-

ιδέες-για-γαλλικό μανικιούρ-σε-σκούρα χρώματα-τάσεις 2023-

Ιδέες με γαλλικό μανικιούρ σε σκούρες αποχρώσεις: Γκρι νύχια με ροζ τελειώματα

Τέλος μπορείς να επιλέξεις ακόμη και το εντυπωσιακό χρώμα του γκρι για τα νύχια σου και να απογειώσεις το μανικιούρ σου με ροζ τελειώματα. Είναι ένα παιχνιδιάρικο γαλλικό μανικιούρ που ταιριάζει πλήρως στην ανεμελιά σου αλλά και στο μουντό τοπίο του Φθινοπώρου ή του Χειμώνα.

γαλλικό μανικιούρ-σε-γκρι-και-ροζ-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close