Χτενίσματα Μαρτίου: Ιδέες για ατημέλητα χτενίσματα_

Το Μάρτιο του 2021 η τάση στα μαλλιά είναι το ατημέλητο στυλ. Σας έχουμε ιδέες για ατημέλητα χτενίσματα σε κοντά και μακρυά μαλλιά.

Τα ατημέλητα χτενίσματα φαίνεται πως θα αγαπηθούν πολύ τον Μάρτιο του 2021 από τις γυναίκες. Στο παρακάτω άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά εύκολα και μοντέρνα ατημέλητα χτενίσματα για τον Μάρτιο.

Η καραντίνα έκανε τις γυναίκες να υιοθετήσουν το casual ντύσιμο και τα ατημέλητα χτενίσματα. Όταν είσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι, δεν έχεις όρεξη να φτιάξεις τα μαλλιά σου με περίπλοκα χτενίσματα για να πας στην δουλειά ή για μερικές υποχρεώσεις σου στο κέντρο.

Δείτε ακόμα 9 χτενίσματα και βαφές που έχουν ξεπεραστεί αλλά συνεχίζουμε να τα επιλέγουμε

Έτσι, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά ατημέλητα χτενίσματα που όμως είναι πολύ μοντέρνα και μπορούν να αναδείξουν την εικόνα σας σε όλες τις εμφανίσεις σας τον Μάρτιο. Είναι χτενίσματα εύκολα και γρήγορα. Κότσοι, ίσια και σπαστά μαλλιά για να μπορούν να υιοθετήσουν αυτά τα χτενίσματα όλες οι γυναίκες. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για ατημέλητα χτενίσματα με δύο κότσους

Θέλεις ένα γρήγορο και εύκολο χτένισμα για την δουλειά ή τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο. Τότε μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου δύο ατημέλητους κότσους. Είναι πανεύκολο και πολύ girly χτένισμα που θα σου πηγαίνει πολύ.

ιδέες_με_ατημέλητα_χτενίσματα_με_δύο_κότσους_

Ατημέλητα χτενίσματα σε καρέ ή κοντά μαλλιά

Τα καρέ σου μαλλιά υπάρχει τρόπος να είναι όμορφα και ατημέλητα. Αφήνεις ίσια τα μισά σου μαλλιά και πιάνεις έναν ψηλό και ατημέλητο κότσο τα άλλα σου μισά μαλλιά. Όσο περισσότερος όγκος και όσο πιο ατημέλητος είναι αυτός ο κότσος, τόσο πιο εντυπωσιακό και μοντέρνο θα είναι αυτό το χτένισμα.

καρέ_μαλλιά_μισά πάνω_μισά κάτω_ατημέλητα χτενίσματα_

Ένας ατημέλητος κότσος μπορεί να είναι ένα πολύ βολικό και μοντέρνο χτένισμα για το σπίτι, την δουλειά ή το κέντρο.

Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου έναν ατημέλητο κότσο και να κάνεις άνετη δουλειές στο σπίτι χωρίς να πέφτουν τα μαλλιά σου στα μάτια. Φυσικά θα είσαι περιποιημένη και όμορφη όλη την ημέρα χωρίς κόπο.

ατημέλητα_χτενίσματα_με_κότσο_

Ιδέες για ατημέλητα χτενίσματα με έναν κότσο

Αν θέλεις ένα σικ και ατημέλητο χτένισμα για την δουλειά, το παρακάτω χτένισμα είναι η καλύτερη επιλογή. Θα χρειαστείς μόνο ένα μαύρο λαστιχάκι. Πιάσε τα μαλλιά σου έναν απλό και ατημέλητο κότσο και δείξε σαν ζωγράφος. Ένα χτένισμα απλό, ατημέλητο αλλά και γεμάτο κύρος.

ατημέλητο_χτένισμα_με_κότσο_

Ατημέλητα χτενίσματα με κλάμερ

Πολλές γυναίκες έχουν τέτοια κοκαλάκια στην συλλογή τους, όμως δε τα χρησιμοποιούν γιατί θεωρούν είναι κιτς. Αυτό όμως δεν ισχύει. Το κλάμερ σου μπορεί να αναδείξει τα μαλλιά σου και να σε κρατήσει άνετη. Για τις δουλειές στο σπίτι ή για το γραφείο. Μπορείς να υιοθετήσεις αυτό το χτένισμα και για την τηλεδιάσκεψη.

ατημέλητο_χτένισμα_με_κότσο_πιασμένο_με_κλάμερ_

 

Κλάμερ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και για να πιάσεις τα μισά σου μαλλιά πάνω. Κράτα τα σπαστά σου μαλλιά στο φυσικό τους και ανέδειξέ τα με ένα κλάμερ. Είναι απλά υπέροχο και μπορείς να το υιοθετήσεις είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά, είτε στο κέντρο.

ατημέλητο_χτένισμα_με_κλάμερ_

Ιδέες για ατημέλητα χτενίσματα με σπαστά καρέ μαλλιά

Πολλές γυναίκες έχουν καρέ σπαστά μαλλιά όμως τα ισιώνουν κάθε μέρα για να δείχνουν περιποιημένες. Όμως ο Μάρτιος του 2021 σε συμβουλεύει να αφήσεις στην άκρη την ισιοτική σου και να διατηρήσεις τα καρέ σου μαλλιά, στο φυσικό σπαστό που τα χαρακτηρίζει. Υπέροχο, φυσικό ατημέλητο χτένισμα.

ατημέλητο_χτένισμα_με_καρέ_σπαστά_μαλλιά_

Αν έχεις μακριά μαλλιά και βαριέσαι να ασχοληθείς μαζί τους, μπορείς να τα διατηρήσεις φυσικά και να βγεις έξω. Μία χωρίστρα θα σου δώσει περισσότερο στιλ χωρίς κανένα κόπο. Φυσικά, σπαστά, μακριά μαλλιά που μπορείς να τα υιοθετήσεις σε όλες τις περιστάσεις.

σπαστά_μακριά_μαλλιά_ατημέλητο_χτένισμα_

Το παρακάτω χτένισμα ήταν το αγαπημένο μου στο σχολείο.

Μία χαλαρή κοτσίδα που σε πρώτη φάση δείχνει σαν να μην είναι καν κοτσίδα. Από την μία είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα, από την άλλη κρατάει τα περισσότερα μαλλιά κρατημένα και τέλος, είναι πολύ μοντέρνα! Αυτό το χτένισμα ταιριάζει με πουλόβερ.

ατημέλητης_κοτσίδα_ιδέα_

Ένα εξαιρετικό ατημέλητο χτένισμα για τα καρέ σου μαλλιά.

Πιάσε τα μισά σου μαλλιά πάνω σε ένα χαλαρό και ατημέλητο κοτσιδάκι. Είναι ένα υπέροχο χτένισμα που θα χαρούμε να σε δούμε να το υιοθετείς.

σπαστά_καρέ_μαλλιά_με_ένα_κότσο_στο_κέντρο_

Ατημέλητα χτενίσματα με κότσο

Ένας απλός κότσος μπορεί να είναι το απόλυτο girly χτένισμα για σένα που μπορεί να σε αναδείξει σε όλες τις περιστάσεις. Είναι απλά υπέροχο και πολύ girly. Είναι υπέροχο και μπορείς να το κάνεις σε χρόνο μηδέν, αφού πρόκειται για έναν απλό ατημέλητο κότσο.

μπούκλες_με_κότσο_ιδέα_

Διατήρησε τα μαλλιά σου φυσικά σπαστά.

Με τον όγκο τους, το φριζάρισμά τους και όλα όσα κάνουν τα δικά σου μαλλιά να ξεχωρίζουν. Αυτό το ατημέλητο χτένισμα αναδεικνύει την φυσική σου ομορφιά και φυσικά δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά σου με ισιοτικές και πιστολάκι.

ατημέλητα χτενίσματα_σε_καρέ_μαλλιά_

Ένα χτένισμα ατημέλητο που είναι αρκετά vintage και σίγουρα θα σας αρέσει πολύ. Ένα ατημέλητο χτένισμα ιδανικό για την δουλειά, το σπίτι ή τις υποχρεώσεις σου στο κέντρο. Όμορφη χωρίς κόπο.

ατημέλητα_σπαστά_μαλλιά_

Υπέροχος κότσος που θα αναδείξει το πρόσωπό σου.

Ατημέλητος, εύκολος και πάνω από όλα μοντέρνος. Είναι το αγαπημένο χτένισμα των νέων κòριτσιών τα τελευταία χρόνια και ήρθε ο καιρός να το υιοθετήσεις κι εσύ.

ατημέλητα χτενίσματα_με_κότσους_

Η Jennifer Lopez μας έδειξε τον δρόμο μερικά χρόνια πριν. Ένας υπέροχος κότσος που έχει όμως μία βασική διαφορά. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός άφησε επίτηδες μερικές φύτρες να εξέχουν. Τις ίσιωσε και έκανε ένα μοντέρνο και ατημέλητο χτένισμα.

ατημέλητα χτενίσματα_με_κότσους_

Ατημέλητα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες και στέκα σε καρέ μαλλιά

Διατήρησε τα μαλλιά σου φυσικά σπαστά ή αν έχεις όρεξη φτιάξε τα μαλλιά σου σε χαλαρές μπούκλες. Αφού τους δώσεις τον όγκο που σου αρέσει, βάλε μία στέκα. Ένα υπέροχο και απλό ατημέλητο χτένισμα ακόμη και για τις επίσημες εμφανίσεις σου στην δουλειά.

ιδέα_για_ατημέλητο_χτένισμα_με_ελαφριές_μπούκλες_σε_καρέ_μαλλιά_και_στέκα_

Τίποτα πιο εύκολο και πιο μοντέρνο από μία κλασική αλογοουρά. Οι αλογοουρές μπορούν να απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση σε χρόνο Dt χωρίς να παιδευτείς. Θα σου πηγαίνει σίγουρα και μπορείς να το κάνεις για το γραφείο, την τηλεδιάσκεψη ή το σπίτι.

ατημέλητα_χτενίσματα_με_κοτσίδα_

Ατημέλητο χτένισμα σε σγουρά μαλλιά

Αν σε πήραν τηλέφωνο τελευταία στιγμή από την δουλειά για να πας για λίγες ώρες, τότε αυτό το χτένισμα θα σου λύσει τα χέρια. Χαλαρές μπούκλες στα μαλλιά και ένας μικρός κότσος στο κέντρο. Είναι υπέροχο και εύκολο.

καρέ_μαλλιά_μισά_πάνω_μισά_κάτω_casual_

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα γυναικεία χτενίσματα και κουρέματα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close