ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

Το μαύρο στα νύχια είναι ένα χρώμα που πλέον δεν έχει εποχή! Έτσι στο σημερινό άρθρο θα δούμε 15 ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα για κάθε μας εμφάνιση αλλά και για κοντά ή μακριά νύχια.

Το μαύρο πριν μερικά χρόνια, θεωρούνταν άκρως χειμωνιάτικο, όσων αφορά το πεντικιούρ και το μανικιούρ. Όμως αυτό πλέον έχει αλλάξει και οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς, προτείνουν το μαύρο τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ όλο τον χρόνο.

Σίγουρα διαφοροποιείται ένα μαύρο χειμωνιάτικο από ένα μαύρο καλοκαιρινό μανικιούρ. Ποια είναι τα σχέδια και οι ιδέες με μαύρα καλοκαιρινά νύχια που θα πρωταγωνιστήσουν το Καλοκαίρι 2023; Ιδέες για κάθε περίσταση και για κοντά ή μακριά νύχια. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Boho γαλλικό μανικιούρ

Μπορείς να διαλέξεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ τόσο στις αποχρώσεις όσο και στο σχέδιο, ακόμη και στα κοντά φυσικά σου νύχια. Μπορείς την βάση να την διατηρήσεις σε μία nude ζεστή απόχρωση και μερικές τελίτσες, θα κάνουν το μανικιούρ σου πιο boho.

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Καρδούλες και ματάκια στο μανικιούρ σου

Ακόμη μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ είναι και η παρακάτω με μαύρες καρδούλες και φυσική βάση. Κι αν θέλεις να μπεις περισσότερο στο κλίμα του ελληνικού Καλοκαιριού, μερικά ματάκια σε γαλανόλευκες αποχρώσεις, που είναι το σήμα κατατεθέν στην Ελλάδα είναι για σένα.

καρδούλες-και-ματάκια-στα-νύχια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Παίξε με τις nude αποχρώσεις

Οι nude αποχρώσεις είναι τάση κάθε Καλοκαίρι και το Καλοκαίρι 2023 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Τόσο στο ντύσιμο, όσο και στο μακιγιάζ, στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ οι nude αποχρώσεις θα κλέψουν την παράσταση και μπορείς να τις επιλέξεις σε έναν boho συνδυασμό με μαύρα νύχια.

boho-μαύρα-νύχια-με-μπεζ-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Ρομαντικά σχέδια

Διάλεξε το μαύρο χρώμα για τα περισσότερα νύχια σου και επέλεξε δύο νύχια από τα δέκα για καμβά. Βάψε την βάση του καμβά σου σε μπεζ χρώμα και ζωγράφισε μερικές ρομαντικές καρδούλες ή ό,τι άλλο ρομαντικό σχέδιο αγαπάς. Μερικά στρασάκια, είναι μία διακριτική πινελιά που κάνει την διαφορά.

μαύρα-νύχια-με-μαύρες-καρδούλες-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Μεταλλικά μαύρα νύχια

Τα μεταλλικά νύχια είναι μία τάση που ξεκίνησε τον Χειμώνα 2023 και φαίνεται πως συνεχίζει να αποτελεί πρόταση και το Καλοκαίρι 2023. Διάλεξε λοιπόν ένα σαγηνευτικό μεταλλικό μαύρο και συνδύασέ το με καλοκαιρινά σχέδια σαν τα παρακάτω.

μαύρα-μεταλλικά-νύχια-με-τελίτσες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιούλιος 2023: 16 ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ για κάθε περίσταση

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Μαργαρίτες στα νύχια

Παίξε με τα σχέδια και τα χρώματα δημιουργώντας ένα δροσερό και μοντέρνο καλοκαιρινό μανικιούρ με πρωταγωνιστή το μαύρο. Μερικές μαύρες μαργαρίτες με κίτρινες λεπτομέρειες αποτελούν μία πολλή νεανική πρόταση.

μαύρα-νύχια-με-μαργαρίτες-ιδέες-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Boho χρυσά σχέδια

Αν σου αρέσει η boho αισθητική σίγουρα θα λατρέψεις τα παρακάτω νύχια. Ακόμη κι αν δεν θες να τα αντιγράψεις ακριβώς, σίγουρα, θα διαλέξεις ένα από τα παρακάτω σχέδιο. Χρυσά boho σχέδια, που σίγουρα θα αναδείξουν το στιλ σου και την καλοκαιρινή σου διάθεση.

μαύρα-νύχια-με-χρυσά-boho σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

Ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ σε μαύρο χρώμα το Καλοκαίρι 2023: Γραμμικά καλοκαιρινά σχέδια

Τα τελευταία χρόνια τόσο στο μανικιούρ όσο και στα τατουάζ τα γραμμικά σχέδια είναι μόδα και όλο και περισσότερες γυναίκες να τα επιλέγουν. Μπορείς να διατηρήσεις την βάση των νυχιών σου φυσική και να αναδείξεις τα νύχια σου με αυτά τα μαύρα καλοκαιρινά, γραμμικά σχέδια.

μαύρα-boho-σχέδια-ιδέες-

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

Δείτε ακόμα Κόκκινα νύχια: 17 ιδέες για καλοκαιρινό μανικιούρ

ιδέες-για-μαύρο-μανικιούρ-Καλοκαίρι 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close