ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για νέον νύχια. Μοντέρνες ιδέες για νέον νύχια που θα φορεθούν πολύ το Καλοκαίρι 2022.

Το Καλοκαίρι μπήκε στις ζωές μας και όλοι ανυπομονούμε για τις πρώτες μας καλοκαιρινές αποδράσεις και διακοπές. Το μυαλό μας ταξιδεύει και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε αφού ο ήλιος καίει και μας καλεί για μπάνιο στην θάλασσα και ξεγνοιασιά. Η ηλιοθεραπεία φέρνει το…μαύρισμα κι εμείς βρήκαμε το μανικιούρ που το τονίσει.

Τα νέον χρώματα στα νύχια θα φορεθούν πολύ και φέτος το Καλοκαίρι αφού είναι σε θέση να τονίσουν το μαύρισμά σας και είναι φωτεινές αποχρώσεις που σε βάζουν για τα καλά στο καλοκαιρινό κλίμα. Έτσι συγκεντρώσαμε για εσένα 15 ιδέες με νέον νύχια για να διαλέξεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Τετράγωνα νέον νύχια σε κίτρινο και ροζ με σχέδια

Μπορείς να διαλέξεις τετράγωνα μικρά νύχια και να τα φτιάξεις σε μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ που θα παίζει με το νέον κίτρινο και το νέον ροζ χρώμα. Μία βάση στα φυσικά χρώματα των νυχιών σου και μερικά μαύρα σχέδια θα κάνουν το συγκεκριμένο μανικιούρ πιο σικ.

Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για νέον νύχια

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Νέον όμπρε στα νύχια σε λαχανί χρώμα

Το πράσινο είναι ένα αρκετά μοντέρνο και δροσερό χρώμα σε όλες του τις αποχρώσεις. Μπορείς λοιπόν το φετινό Καλοκαίρι να βάλεις το πράσινο στην ζωή σου σε μία νέον λαχανί απόχρωσή του και να φτιάξεις ένα διακριτικό όμπρε με μερικά στρας όπως βλέπουμε παρακάτω.

λαχανί-νέον-νύχια-με-σχέδια-ιδέες- πράσινα-νέον-νύχια-με-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Νύχια με νέον σχέδια

Μπορείς να μην βάψεις όλα σου τα νύχια με νέον χρώμα διότι αυτό μπορεί να φαντάζει υπερβολικό για τα γούστα σου. Μπορείς να διατηρήσεις τα νύχια σου σε μία φυσική βάση και να σχεδιάσεις νέον γραμμές για το σχέδιο. Θα σου αρέσει πολύ.

καλοκαιρινό μανικιούρ-σε-νέον-χρώματα-ιδέες-

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Πετρόλ νέον νύχια

Μπορείς να βρεις ακόμη και το πετρόλ σε νέον απόχρωση. Διάλεξε λοιπόν ένα απόλυτα θαλασσινό χρώμα για τα νύχια σου και συνδύασέ το με μοντέρνα σχέδια. Είναι ένα σικ και άκρως καλοκαιρινό και boho μανικιούρ που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

πετρόλ-νέον νύχια-ιδέες-

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Διακριτικά νέον σχέδια

Τις νέον αποχρώσεις μπορείς να τις επιλέξεις ακόμη κι αν δεν σου αρέσουν τα υπερβολικά σχέδια. Μπορείς να φτιάξεις ένα μανικιούρ με φυσικές αποχρώσεις και να το τονίσεις με μερικές νέον διακριτικές γραμμές όπως οι παρακάτω. Θα ξετρελαθείς!

νύχια-με-νέον-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Πολύχρωμα νέον νύχια με animal print

Μπορείς να παίξεις εξτρίμ και να βάψεις τα νύχια σου με διάφορα νέον χρώματα όπως το ροζ, το λευκό, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Στα λευκά σου νύχια μπορείς να βάλεις λίγα σχέδια animal print σε νέον αποχρώσεις και να κάνεις τα νύχια σου ακόμη πιο παιχνιδιάρικα.

νέον νύχια-με-animal print-ιδέες-

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Νέον ροζ χρώμα στα νύχια με χρυσές λεπτομέρειες

Μπορείς να συνδυάσεις την μόδα με το σικ και να φτιάξεις υπέροχα ροζ νέον νύχια με χρυσά διακριτικά σχέδια. Θα είναι ένα μανικιούρ που θα τονίσει απόλυτα το μαύρισμά σου.

ροζ-νύχια-με-χρυσά σχέδια-ιδέες- ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Νύχια με λουλούδια: 15 ιδέες

ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες για νέον νύχια το Καλοκαίρι: Κόκκινα νέον νύχια

Ακόμη και το κόκκινο μπορείς να το βρεις στην αγορά σε νέον απόχρωση. Είναι ένα απόλυτα φωτεινό και υπέροχο κόκκινο που θα τονίσει το μαύρισμά σου και θα αναδείξει την καλοκαιρινή σου διάθεση. Μπορείς να το τονίσεις με διάφορα σχέδια ή να επιλέξεις ένα απλό κόκκινο νέον χρώμα για όλα τα νύχια.

κόκκινα-νέον νύχια-για-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Νύχια Ιουνίου 2022: 15 καλοκαιρινές ιδέες

ιδέες-για-νέον νύχια-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close