ιδέες-για-μανικιούρ-τον-Ιούνιο 2022-

Νύχια Ιουνίου 2022: 15 καλοκαιρινές ιδέες. 15 καλοκαιρινές ιδέες για τον Ιούνιο του 2022 στα νύχια σας. Για κοντά και μακριά με σχέδια και χωρίς.

Ο Ιούνιος βρίσκεται μία ανάσα μακριά κι έτσι εμείς ανυπομονούμε να υποδεχτούμε το Καλοκαίρι. Μοντέρνα και παιχνιδιάρικα σχέδια στα νύχια με έντονα και ζωντανά χρώματα που θα μας κάνουν την διάθεση άκρως καλοκαιρινή. Αυτές είναι οι ιδέες που θα μοιραστούμε στο σημερινό μας άρθρο σχετικά με τα νύχια του Ιουνίου.

Συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές μοντέρνες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια με indie nails, έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικα σχέδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Φυσικά είναι ιδέες που ταιριάζουν απόλυτα με τις τάσεις της εποχής. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Indie nails σε διάφορες αποχρώσεις

Τα indie nails είναι νύχια που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών εδώ και περίπου δύο χρόνια. Περιγράφουν τα σχέδια στο μανικιούρ που είναι είτε αφηρημένα με περίεργες γραμμές, είτε με φατσούλες και διάφορα παιχνιδιάρικα σχέδια. Παρακάτω βλέπουμε μία μοντέρνα ιδέα για indie nails.

Νύχια Ιουνίου: 15 καλοκαιρινές ιδέες

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Πορτοκαλί νύχια με πορτοκάλια

Μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας τόσο δροσερά όσο και ένα παγωμένο ποτήρι με φυσικό χυμό πορτοκάλι. Πορτοκαλί νύχια με σχέδια πορτοκαλιού για την τσαχπινιά που θα απογειώσουν το μανικιούρ σας τον Ιούνιο.

πορτοκαλί-νύχια-με-πορτοκάλια-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Indie nails σε νέον αποχρώσεις

Τον Ιούνιο θα ξεκινήσουμε τα πρώτα μας μπάνια ή μπορεί και να έχουμε μαυρίσει ήδη από τον Μάη. Έτσι μπορείτε να παίξετε με νέον αποχρώσεις που θα τονίσουν το μαύρισμά σας και θα φωτίσουν την επιδερμίδα και το στιλ σας.

indie nails-για-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Πορτοκαλί νύχια με φρούτα

Γενικότερα το Καλοκαίρι τρώμε πολλά φρούτα αφού μας κρατούν δροσερούς και ενυδατωμένους. Αν θέλετε λοιπόν να επιλέξετε καλοκαιρινά σχέδια για τα νύχια σας τον Ιούνιο, τότε σίγουρα τα φρούτα είναι αυτά που ταιριάζουν τέλεια στην περίσταση. Επίσης έχουν έντονα χρώματα οπότε είναι και μοντέρνα.

πορτοκαλί νύχια-με-φρούτα-για-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Κόκκινα νύχια με καρδούλες

Μπορείτε επίσης τον Ιούνιο να παίξετε με τις αποχρώσεις του κόκκινου φτιάχνοντας φλογερά νύχια για κάθε περίσταση. Αν θέλετε να τα κάνετε πιο αγαπησιάρικα και παιχνιδιάρικα τότε λίγες καρδούλες όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα θα απογειώσουν το μανικιούρ σας.

κόκκινα νύχια-με-καρδούλες-ιδέες-για-τον-Ιούνιο-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Ματ φλοράλ νύχια σε πολύχρωμα χρώματα

Μπορείτε το ματ να είναι χειμωνιάτικο σχέδιο όμως με το κατάλληλο χρώμα και τα κατάλληλα σχέδια τότε ακόμη και τον Ιούνιο, μπορείτε να κάνετε τα νύχια σας ματ. Έτσι μπορείτε να φτιάξετε ματ νύχια με λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις.

ματ-φλοράλ νύχια-για-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Animal print στα νύχια

Μπορείτε να διατηρήσετε την βάση των νυχιών σας φυσική ή να επιλέξετε ένα πολύ απαλό μπεζ και να αναδείξετε τα νύχια σας με ροζ και φούξια αποχρώσεις. Επίσης το animal print θα κάνει τα νύχια σας ακόμη πιο παιχνιδιάρικα και υπέροχα.

animal print-μανικιούρ-για-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε φούξια αποχρώσεις

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μία τέτοια παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ όπως βλέπουμε και παρακάτω που παίζει με το μπεζ και το φούξια. Χρώματα που τονίζουν το μαύρισμά σας και παράλληλα βγάζουν στην επιφάνεια την girly πλευρά σας.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιού-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Indie nails με καλοκαιρινά σχέδια

Σχέδια που παραπέμπουν σε καλοκαιρινά φρούτα, θαλασσί σχέδια, animal print, πολλές και διαφορετικές ζωντανές αποχρώσεις είναι αυτά που θα κάνουν τα indie nails σας άκρως καλοκαιρινά. Δοκιμάστε τα και δεν θα τα μετανιώσετε!

indie nails-τον-Ιούνιο-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μάιος 2022: 15 μοντέρνες ιδέες για πεντικιούρ

ροζ-και-φούξια-νύχια-τον-Ιούνιο-ιδέες- ιδέες-για-μανικιούρ-τον-Ιούνιο 2022-

Ιδέες για νύχια Ιουνίου: Μπεζ νύχια με χρυσά λουλούδια

Και το Καλοκαίρι μπορείτε να βάλετε το χρυσό και το γκλίτερ στο μανικιούρ σας. Κάντε τα νύχια σας να μοιάζουν με τα στάχυα και χαρίστε στο στιλ σας λάμψη αλλά και γκλάμουρ. Είναι μία υπέροχη επιλογή για κάθε γυναίκα και ιδιαίτερα σε επίσημες περιστάσεις.

ιδέες-για-μανικιούρ-τον-Ιούνιο 2022- ιδέες-για-μανικιούρ-τον-Ιούνιο 2022- ιδέες-για-μανικιούρ-τον-Ιούνιο 2022-

Δείτε ακόμα Νύχια Μαΐος 2022: 15 ιδέες για μανικιούρ

ιδέες-για-μανικιούρ-τον-Ιούνιο 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close