ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: 15 ιδέες. 15 ανοιξιάτικες ιδέες για νύχια με λουλούδια που θα απογειώσουν το μανικιούρ σου τη φετινή Άνοιξη και το καλοκαίρι

Ο Μάρτιος μπήκε στην ζωή μας και η αλήθεια είναι πως μπορεί ο καιρός να μην έχει φτιάξει ακόμη, όμως η Άνοιξη ήρθε και τα λουλούδια θα ανθίσουν από μέρα σε μέρα. Κι επειδή ακόμη και οι αλλεργικοί στην Άνοιξη, αγαπούν τα λουλούδια αποφασίσαμε να σας δείξουμε 15 ιδέες για νύχια με λουλούδια.

Διότι το μανικιούρ μας τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ρουτίνα του μήνα που σχεδόν καμία γυναίκα δεν παραμελεί. Οπότε, σήμερα θα σας δείξουμε πως μπορείτε να βάλετε τα λουλούδια στα νύχια σας με τον πιο μοντέρνο τρόπο. Λουλούδια σε γήινα και απαλά χρώματα αλλά και λουλούδια σε φωτεινά, ανοιξιάτικα χρώματα. Διαβάστε παρακάτω:

Νύχια με λουλούδια: Μπεζ ματ νύχια με λουλούδια

Μπορεί τα λουλούδια να ξυπνούν την χαρούμενη διάθεσή μας, όμως μπορούμε σίγουρα να τα υιοθετήσουμε ακόμη κι αν το στιλ μας είναι πιο σικ. Έτσι ένα ματ μανικιούρ σε μπεζ αποχρώσεις με λευκά και μαύρα μοντέρνα λουλούδια θα σου αρέσουν πολύ και θα απογειώσουν το στιλ σου.

Νύχια με λουλούδια: 15 ιδέες

Νύχια με λουλούδια: Παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε διάφορα χρώματα με λευκές μαργαρίτες

Οι παραλλαγές γαλλικού μανικιούρ είναι τάση τα τελευταία χρόνια και σίγουρα μπορείς να υιοθετήσεις μία τέτοια παραλλαγή σε πολλά χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το ροζ και το γαλάζιο όπως και στην παρακάτω εικόνα. Οι λευκές μαργαρίτες θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα νύχια σου.

παραλλαγή-γαλλικού μανικιούρ-με-λουλούδια-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Κίτρινα και μπεζ νύχια με μοντέρνα σχέδια και λουλούδια

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις τον Μάρτιο και γενικότερα όλη την Άνοιξη το αγαπημένο σου κίτρινο χρώμα στα νύχια. Το κίτρινο ταιριάζει στις γυναίκες με λευκές επιδερμίδες διότι έχει την τάση να χλομιάζει τις επιδερμίδες με σταρένια και σκούρα χρώματα.

Μπορείς να το απογειώσεις με μπεζ λεπτομέρειες για ισορροπία, μοντέρνα σχέδια και λευκές μαργαρίτες ή άλλα λουλούδια της αρεσκείας σου. Ακόμη να το επιλέξεις;

κίτρινα νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Φιστικί και μπεζ νύχια με λευκές μαργαρίτες

Όπως καταλαβαίνετε οι λευκές μαργαρίτες είναι από τα αγαπημένα μας σχέδια στα λουλούδια γι’ αυτό και συγκεντρώσαμε αρκετές ιδέες για εσάς. Ταιριάζουν πολύ με τα φιστικί και μπεζ νύχια ενώ αντιπροσωπεύουν πλήρως την Άνοιξη αφού είναι από τα πρώτα λουλούδια που ανθίζουν.

φιστικί-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Σκούρο πράσινο χρώμα στα νύχια με vintage λουλούδια

Επίσης μπορείς να επιλέξεις ένα δροσερό και άκρως νεανικό σκούρο πράσινο. Μπορείς να το συνδυάσεις με λευκά vintage λουλούδια όπως στην παρακάτω φωτογραφία σε μπεζ βάση για να ξεχωρίζει. Ένα μοντέρνο αλλά και σικ μανικιούρ για όλα τα γούστα.

πράσινα-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Μπεζ νύχια με μοβ vintage λουλούδια

Μπορεί να σου φαίνεται υπερβολή το λουλούδι στα νύχια σου. Γι’ αυτό και μπορείς να το υιοθετήσεις σε πιο σικ σχέδια όπως και το παρακάτω. Μπεζ βάση στα νύχια που δεν απέχει πολύ από το χρώμα της επιδερμίδας σου και με διακριτικά μοβ vintage λουλούδια που θα σπάσουν την μονοτονία.

μπεζ-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Λουλούδια σε φυσική βάση

Μπορείς επίσης να διατηρήσεις την βάση των νυχιών σου φυσική όπως στην παρακάτω εικόνα, με ένα απαλό μπεζ με μερικά λουλούδια της αρεσκείας σου. Ένα αρκετά ρομαντικό αλλά και μοντέρνο μανικιούρ ακόμη και για τις πιο σικ γυναίκες.

μπεζ-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Άνοιξη 2022: 20 μοντέρνα ανοιξιάτικα σχέδια στα νύχια

ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Σομόν νύχια με γραμμικά λουλούδια

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις τα λουλούδια ακόμη κι αν αυτά είναι γραμμικά όπως αυτά που βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα. Μπορείς να ταιριάξεις αυτά τα λουλούδια με σομόν χρώματα, στρας και λευκό χρώμα. Θα σου αρέσουν πολύ.

σομόν-νύχια-με-γκλίτερ-και-λουλούδια-ιδέες- ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες- ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες-

Νύχια με λουλούδια: Πορτοκαλί νύχια με λουλούδια

Το πορτοκαλί είναι ένα έντονο και χαρούμενο χρώμα που μπορείς σίγουρα να το επιλέξεις την Άνοιξη. Έτσι μπορείς να επιλέξεις πορτοκαλί νύχια με μοντέρνα λουλούδια και να καλώς ορίσεις την Άνοιξη στο στιλ σου. Ακόμη να το επιλέξεις;

πορτοκαλί-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες- ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες- ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες-

Δείτε ακόμα Νύχια Μαρτίου 2022: 15 ανοιξιάτικες ιδέες

ιδέες-για-μανικιούρ-με-λουλούδια-την-Άνοιξη-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close