όμπρε-με-μελί-και-καστανό-ιδέες-

Τα καστανά μαλλιά δε θα φύγουν ποτέ από τις τάσεις και την Άνοιξη 2024 υπάρχουν νέες αποχρώσεις του καστανού για να επιλέξεις, για μακριά και κοντά μαλλιά.

Τα καστανά μαλλιά είναι μία all time classic επιλογή και ειδικά στην Ελλάδα που οι περισσότερες γυναίκες έχουν μεσογειακά χρώματα. Είναι μία σικ και μοντέρνα επιλογή χρώματος για κάθε γυναίκα, που δεν θέλει πολλή περιποίηση και αν η βάση σου, είναι έτσι και αλλιώς σκούρα, δεν θέλει και συχνό βάψιμο.

Φαίνεται λοιπόν πως την Άνοιξη 2024, οι γήινες αποχρώσεις στα μαλλιά επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις κι έτσι βγήκαν κάποιες καινούριες αποχρώσεις του καστανού για να επιλέξεις. Ιδέες τόσο για μακριά όσο και για κοντά μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Σκούρο μελί

Το μελί είναι κι αυτό μία καστανή απόχρωση και φαίνεται πως την Άνοιξη 2024 θα πρωταγωνιστήσεις, στους πιο σκούρους τόνους του. Έτσι, μπορείς να διατηρήσεις τη γλυκύτητα του προσώπου σου, επιλέγοντας ένα σκούρο μελί. Η τέλεια επιλογή για φυσικές ξανθές.

Καστανά μαλλιά: Όλες οι νέες τάσεις για την Άνοιξη 2024

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μπαλαγιάζ με αποχρώσεις καστανού και ξανθού

Μπορείς να κάνεις ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο μπαλαγιάζ σαν το παρακάτω παίζοντας με όλες τις σκούρες και τις φωτεινές αποχρώσεις του καστανού αλλά και με ξανθούς τόνους για να απογειώσεις το αποτέλεσμα. Είναι μία υπέροχη επιλογή για κάθε γυναίκα με μαύρα φρύδια και σταρένια επιδερμίδα.

μπαλαγιάζ-με-καστανό-και-ξανθό-ιδέες-

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Παίξε με το μελί και το καστανό

Επίσης μπορείς να φτιάξεις ένα όμπρε ή ένα μπαλαγιάζ παίζοντας με το σκούρο καστανό αλλά και το μελί. Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός, που βγάζει ένα φυσικό αποτέλεσμα και ταιριάζει τόσο σε μελαχρινές όσο και σε ξανθές γυναίκες.

όμπρε-με-μελί-και-καστανό-ιδέες-

 

Κόκκινα μαλλιά: 15 ιδέες με τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη 2024

 

τάσεις-για-καστανά μαλλιά-την-Άνοιξη 2024-ιδέες-

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Σοκολατί μαλλιά με ξανθό μπαλαγιάζ

Διάλεξε το σοκολατί που είναι ένα υπέροχο και γλυκό χρώμα για κάθε γυναίκα και “άνοιξέ” το λίγο με μερικές ξανθές ανταύγειες, φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό και γήινο μπαλαγιάζ. Είναι ένα πολύ όμορφο χτένισμα κι εμείς σίγουρα θα δώσουμε μία ευκαιρία.

σοκολατί-μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

όμπρε-με-μελί-και-καστανό-ιδέες-

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Με τόνους σαντρέ

Μπλέξε το σκούρο καστανό με το σαντρέ και φτιάξε αυτή την γήινη και φυσική απόχρωση που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι ένα υπέροχο χτένισμα και θα ταιριάξει πλήρως με την εποχή αλλά και το στιλ σου.

σαντρέ-καστανά-μαλλιά-ιδέες-

όμπρε-με-μελί-και-καστανό-ιδέες-

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Καστανά μαλλιά σαν της Καρντάσιαν

Εντάξει, προσωπικά δεν την έχω σε εκτίμηση αλλά κακά τα ψέματα, διαμορφώνει τάσεις. Και φαίνεται πως την Άνοιξη 2024, τα καστανά της μαλλιά έγιναν τάση για όλες τις γυναίκες. Και εδώ που τα λέμε, δεν είναι και τόσο κακό. Κάθε άλλο θα λέγαμε…

σκούρα-καστανά-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Με τόνους κόκκινου

Αν μπλέξεις το καστανό με το κόκκινο τότε παίρνεις αυτό το απαλό σοκολατί και είναι ένα υπέροχο χρώμα για κάθε γυναίκα. Είναι αρκετά γλυκό και πολύ εντυπωσιακό, ενώ είναι ιδανικό για τις γυναίκες που αγαπούν τα γήινα και σικ αποτελέσματα.

σοκολατί-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για καστανά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Με ξανθά τουφάκια

Διάλεξε το καστανό για τα καρέ σου μαλλιά και φτιάξε δύο ξανθά τουφάκια στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού. Είναι ένα μοντέρνο χτένισμα που όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν, από τον Χειμώνα του 2022.

καρέ-καστανά μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

 

Μάρτιος 2024: 15 ιδέες με ανοιξιάτικα μοντέρνα χτενίσματα για μακριά και κοντά μαλλιά

 

όμπρε-με-μελί-και-καστανό-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close