νέες-τάσεις-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη 2024-

Τα ξανθά μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τις τάσεις, απλά διαφέρουν οι αποχρώσεις που πρωταγωνιστούν κάθε φορά. Δείτε τις νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά για την Άνοιξη 2023, για μακριά και κοντά μαλλιά.

Τα ξανθά μαλλιά είναι από τις πιο κλασικές και αγαπημένες επιλογές για κάθε γυναίκα. Γι’ αυτό και θα πρωταγωνιστήσουν και την Άνοιξη 2024 με αποχρώσεις πιο φωτεινές και εξτρίμ αλλά και πιο γήινες, για να βρεις σίγουρα τη ξανθιά απόχρωση που σου ταιριάζει.

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε αναλυτικά όλες τις νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά για την Άνοιξη 2024 αλλά και απαραίτητες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να τα διατηρήσεις και να κάνεις τη σωστή επιλογή. Διαβάστε παρακάτω:

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Πλατινέ μαλλιά με σκούρη ρίζα

Το πλατινέ ξανθό χωρίς ίχνος κίτρινων σημείων είναι τάση τα τελευταία χρόνια με όλο και περισσότερες γυναίκες να το επιλέγουν. Πλέον έχει γίνει η πιο σικ επιλογή του ξανθού και φαίνεται πως την Άνοιξη 2024, οι οίκοι μόδας προτείνουν τα πλατινέ ξανθά μαλλιά με μία διακριτική σκούρα ρίζα για πιο γήινα αποτελέσματα.

ξανθά-πλατινέ-κυματιστά μαλλιά-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Πες ναι στο φυσικό ξανθό

Το φυσικό ξανθό σαν το παρακάτω είναι από τις κορυφαίες τάσεις για την Άνοιξη 2024. Μάλιστα μπορείς να αναδείξεις αυτήν την απόχρωση με πλατινέ ανταύγειες όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα, έτσι ώστε να γίνει πιο φωτεινό το αποτέλεσμα.

ξανθά-πλατινέ-ίσια-μαλλιά-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Με δόσεις καστανού

Μία τέτοια απόχρωση μέχρι πριν μερικά χρόνια, θεωρούνταν εκτός μόδας. Φαίνεται όμως πως την Άνοιξη 2024 το…παραδοσιακό ξανθό με τόνους καστανού, όπως είναι και η παρακάτω ιδέα, επέστρεψε δυναμικά στις τάσεις και υπόσχεται υπέροχες εμφανίσεις.

ξανθά-καρέ-μαλλιά-ιδέες-

νέες-τάσεις-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη 2024-

νέες-τάσεις-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη 2024-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Πιο φυσικά αποτελέσματα

Παίξε με το ξανθό και το καστανό, για να δημιουργήσεις πιο φυσικά και γήινα αποτελέσματα στα ξανθά σου μαλλιά. Είναι μία απόχρωση που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις και πάντα αναδεικνύει την σικ και μοντέρνα πλευρά κάθε γυναίκας.

καστανόξανθα-κυματιστά μαλλιά-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Σαντρέ μαλλιά

Τα σαντρέ ξανθά μαλλιά επανέρχονται την Άνοιξη 2024 και υπόσχονται κι αυτά, πιο γήινα αποτελέσματα. Είναι μία ιδανική απόχρωση για τις γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα και λίγο πιο σκούρα φρύδια και δεν σε δεσμεύει τόσο έντονα όσο μία πλατινέ απόχρωση.

σαντρέ-μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Σχεδόν λευκό

Όσο πιο ξανθά τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι το νέο μότο για τους μεγάλους οίκους ομορφιάς, όσων αφορά τα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024. Έτσι μη φοβηθείς να επιλέξεις και τα σχεδόν λευκά μαλλιά που θα σε κάνουν να μαγνητίσεις τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεσαι.

πλατινέ-μαλλιά-σε-κότσο-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Το μπαλαγιάζ είναι και φέτος εδώ

Το μπαλαγιάζ είναι από τα επικρατέστερα χτενίσματα που επιλέγουν οι γυναίκες. Σε αντίθεση με το όμπρε, μπλέκει δύο διαφορετικές αποχρώσεις με πολύ πιο ομαλό και φυσικό αποτέλεσμα. Έτσι μη φοβηθείς να επιλέξεις το μπαλαγιάζ και να παίξεις με τις ξανθές και τις καστανόξανθες αποχρώσεις.

μπαλαγιάζ-σε-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Με μπεζ τόνους

Το ξανθό με μπεζ τόνους είναι μία νέα απόχρωση του ξανθού που έχει κλέψει τις καρδιές μας. Είναι σικ και ταιριάζει τόσο σε γυναίκες με σταρένια επιδερμίδα όσο και σε γυναίκες με λευκή επιδερμίδα. Μη φοβηθείς λοιπόν να το επιλέξεις.

ξανθό-μπεζ-στα-μαλλιά-σε-καρέ κούρεμα-ιδέες-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Ξανθό ροζ

Το ξανθό ροζ για ακόμη μία χρονιά είναι τάση. Μιλάμε για ξανθά μαλλιά με απαλές αποχρώσεις ροζ που θα σε κάνει να δείχνεις πιο εξτρίμ, ροκ και παιχνιδιάρα. Είναι σίγουρα μία απόχρωση που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις φέτος, που το ροζ είναι από τα επικρατέστερα χρώματα γενικότερα.

ξανθό-ροζ-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

 

Κόκκινα μαλλιά: 15 ιδέες με τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν την Άνοιξη 2024

 

νέες-τάσεις-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη 2024-

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη 2024: Πυρόξανθα

Τα πυρόξανθα συγκαταλέγονται τόσο στα κόκκινα όσο και στα ξανθά μαλλιά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι είναι μία απόχρωση που έχει κλέψει τις καρδιές μας τα τελευταία χρόνια και τώρα που ο καιρός φτιάχνει σιγά σιγά, θα ταιριάξεις πολύ με το ανοιξιάτικο κλίμα.

πυρόξανθα-καρέ-μαλλιά-ιδέες-

νέες-τάσεις-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη 2024-

 

Μάρτιος 2024: 15 ιδέες με ανοιξιάτικα μοντέρνα χτενίσματα για μακριά και κοντά μαλλιά

 

νέες-τάσεις-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close