ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Τα ξανθά μαλλιά είναι μία αγαπημένη απόχρωση για πολλές γυναίκες. Αυτές λοιπόν, είναι οι κορυφαίες αποχρώσεις στα ξανθά μαλλιά για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023.

Τα ξανθά μαλλιά είναι μία απόχρωση, που οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα υιοθετούν τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει μόνο μία απόχρωση στα ξανθά μαλλιά που μπορείς να επιλέξεις. Γι’ αυτό και για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023, κυκλοφόρησαν νέες αποχρώσεις στα ξανθά μαλλιά.

Θα σας παρουσιάσουμε λοιπόν ξανθά μαλλιά που ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Πλατίνα ξανθό, καστανόξανθο, φυσικές ξανθές αποχρώσεις, πυρόξανθο αλλά και ροζ ξανθό που θα αγαπηθούν πολύ από τις γυναίκες αυτή την σεζόν. Διαβάστε παρακάτω:

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Ξανθά μαλλιά με σκούρη βάση

Μπορείς να επιλέξεις όποια απόχρωση του ξανθού αγαπάς και σου ταιριάζει και να το συνδυάσεις με σκούρη ρίζα. Δημιουργεί μία πολλή μοντέρνα αντίθεση και ταιριάζει πολύ σε γυναίκες με μεσογειακά χρώματα. Θα πρωταγωνιστήσει αυτή τη σεζόν.

Ξανθά μαλλιά: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Πυρόξανθα μαλλιά με ανοιχτό ξανθό

Συνδύασε το πυρόξανθο και το ανοιχτό ξανθό και δημιούργησε μία άκρως ανοιξιάτικη αλλά και καλοκαιρινή εικόνα. Είναι δύο αποχρώσεις που χαρίζουν ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε γυναίκα και φυσικά είναι πιο ροκ και ιδιαίτερο χτένισμα.

πυρόξανθα μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ανάσταση 2023: 15 ιδέες για μοντέρνα χτενίσματα

ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Πες ναι στο πυρόξανθο

Γενικότερα το πυρόξανθο, είναι ένα υπέροχο χρώμα που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει. Για άλλη μία σεζόν το πυρόξανθο αποτελεί μία επιλογή και σίγουρα είναι από τις πιο μοντέρνες. Ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες κα δεν χρειάζεται και ρεφλέ όπως το κλασικό ξανθό, αφού δεν κιτρινίζει.

πυρόξανθα-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Σαντρέ

Το σαντρέ ξανθό είναι μία απόχρωση του ξανθού με γκρι στοιχεία και την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023 επιστρέφει δριμύτερο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί την Νο1 επιλογή για κάθε γυναίκα και φέτος εικάζουμε πως θα πρωταγωνιστήσει.

σαντρέ-μαλλιά-ιδέες-

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Ξανθό ροζ

Μία απόχρωση που τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή της και αγαπήθηκε πολύ είναι το ξανθό ροζ. Το ξανθό ροζ είναι ξανθά μαλλιά με ροζ τόνους. Υπάρχουν τέτοια χρώματα στην αγορά ή μπορεί να τα δημιουργήσει ο κομμωτής σας. Μπορείς όμως και να το πετύχεις με ξανθά πλατινέ μαλλιά και ροζ απαλές ανταύγειες.

πλατινέ-μακριά μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Πλατινέ μαλλιά

Το ξανθό της πλατίνας μπορεί πριν μερικά χρόνια να θεωρούνταν κιτς όμως τα τελευταία χρόνια είναι από τις επικρατέστερες αποχρώσεις στα ξανθά. Συγκεκριμένα όσο πιο λευκό είναι το ξανθό τόσο περισσότερο μας αρέσει, αλλά χρειάζεται να κάνεις συχνά ρεφλέ, ειδικά το Καλοκαίρι που ο ήλιος κάνει τα μαλλιά να κιτρινίζουν πιο εύκολα.

πλατινέ-μακριά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κόψε τα μαλλιά σου καρέ για το Πάσχα 2023: Δες 15 ιδέες

ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Καστανόξανθα μαλλιά

Αν έχεις μεσογειακά χρώματα και θεωρείς ότι το ξανθό δεν σου ταιριάζει, σε πληροφορούμε πως υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του ξανθού για να επιλέξεις, συμπεριλαμβανομένης και της παρακάτω. Καστανόξανθα μαλλιά που παραπέμπουν σε πιο φυσικές αποχρώσεις.

καστανόξανθα-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

Κορυφαίες τάσεις στα ξανθά μαλλιά την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023: Μπαλαγιάζ με ξανθά μαλλιά

Μπορείς επίσης να υιοθετήσεις τα ξανθά μαλλιά κάνοντας ένα μοντέρνο μπαλαγιάζ. Δηλαδή ανταύγειες που ξεκινούν από κάτω και καταλήγουν να μπερδεύονται με την βάση του κεφαλιού σου. Η βάση του κεφαλιού πρέπει να είναι πάντα πιο σκουρόχρωμη.

μπαλαγιάζ-με-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Κυριακή του Πάσχα 2023: 15 ιδέες για χτενίσματα με φουλάρι στα μαλλιά

ιδέες-για-ξανθά μαλλιά-Άνοιξη Καλοκαίρι 2023-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close