χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τον-Μάιο 2022-ιδέες-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα. 15 μοντέρνα χτενίσματα και κουρέματα για τον Μάιο 2022.

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει ήδη αισθητά με πολλούς και πολλές να κανονίζουν τις πρώτες τους βουτιές και ηλιοθεραπείες στις παραλίες της χώρας μας. Ο ήλιος που λάμπει ανεβάζει την διάθεσή μας και σίγουρα έχουμε ανάγκη από μία ανανέωση. Γι’ αυτό κι εμείς κάναμε ένα αφιέρωμα με τα πιο ανοιξιάτικα αλλά και καλοκαιρινά χτενίσματα και κουρέματα.

Ο φετινός Μάιος προβλέπεται πολύ όμορφος και διασκεδαστικός και πρέπει σίγουρα να είστε όμορφες εσωτερικά και εξωτερικά σε κάθε σας εμφάνιση. Είτε επιλέξετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με περίτεχνες κοτσίδες πλεξούδες είτε είστε λάτρεις του απλού και αγαπημένου σίγουρα θα βρείτε μία πρόταση και για εσάς. Διαβάστε παρακάτω: 

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Μακριά, ελεύθερα μαλλιά με πλεξούδα

Μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά και ρομαντικά επιλέγοντας να τα αφήσετε ελεύθερα και αέρινα. Αν θέλετε όμως να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, μία πλεξούδα στο πλάι θα τα κάνει να δείξουν ακόμη πιο όμορφα. Ένα απλό αλλά και μοντέρνο χτένισμα για κάθε περίσταση τον Μάιο.

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα & κουρέματα

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Σπαστά καρέ μαλλιά με ανοιξιάτικα αξεσουάρ

Αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις σε μία επίσημη περίσταση τότε το παρακάτω χτένισμα θα σας πείσει να το επιλέξετε. Καρέ σπαστά μαλλιά χωρίς όγκο που θα τα αναδείξετε με μία ανοιξιάτικη διακριτική στέκα με μικρά άνθη. Είναι ένα πολύ μοντέρνο και σικ χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες με καρέ κούρεμα.

καρέ-μαλλιά-με-στέκα-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Μισά μαλλιά πάνω, μισά μαλλιά κάτω με μπούκλες

Η μαμά μας, πολλές φορές έπιανε τα μαλλιά μας μισά πάνω, μισά κάτω για το σχολείο. Εμείς, αυτό το κλασικό και αγαπημένο χτένισμα θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Θα φτιάξουμε εντυπωσιακές μπούκλες και θα επιλέξουμε αυτό το χτένισμα για επιπλέον όγκο. Υπέροχη επιλογή για κάθε επίσημη περίσταση.

μπούκλες-στα-μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Ίσια καρέ μαλλιά με γύρισμα στις άκρες

Μπορείτε να επιλέξετε επίσης ένα κλασικό και vintage χτένισμα για τα καρέ σας μαλλιά. Ίσια μαλλιά χωρίς όγκο με γυρίσματα στις άκρες τους. Είναι ένα μοναδικό χτένισμα για κάθε επίσημη ή και όχι περίσταση. Επίσης το παρακάτω χτένισμα είναι και ένα πολύ καλό κίνητρο να σας πείσει να υιοθετήσετε το καρέ κούρεμα.

αυστηρό-καρέ-με-ίσια μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Κυματιστά μαλλιά με πλεξούδα

Μπορείτε να κάνετε τα μακριά σας μαλλιά κυματιστά και να δείξετε σαν νεράιδες. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά και ρομαντικά αποτελέσματα, μία πλεξούδα που μοιάζει με στεφάνι στα μαλλιά είναι μία πολύ καλή πρόταση για εσάς.

πλεξούδα-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Αυστηρό καρέ κούρεμα χωρίς όγκο

Το καρέ κούρεμα είναι για άλλη μία χρονιά στις τάσεις με τις γυναίκες να το επιλέγουν όλο και περισσότερο. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ένα καρέ κούρεμα και για χτένισμα να ισιώσετε πλήρως τα καρέ σας μαλλιά και με τζελ ή αφρό να αφαιρέσετε πλήρως τον όγκο των μαλλιών. Αυστηρές και σικ εμφανίσεις.

Δείτε ακόμα Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2022

ίσια-καρέ μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Κυματιστά καρέ μαλλιά

Για μία επίσημη ή καθημερινή εμφάνιση μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας κυματιστά. Είναι ένα υπέροχο χτένισμα τόσο για τα καρέ όσο και για τα μακριά μαλλιά. Βάλτε πίσω από τα αυτιά τις μπροστινές τούφες για να “ανοίξει” το πρόσωπό σας και μαγνητίστε τα βλέμματα.

κυματιστά-καρέ μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα:  Πλεξούδα ψαροκόκαλο

Η πλεξούδα ψαροκόκαλο δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται και μάλιστα είχαμε μοιραστεί μαζί σας στο παρελθόν έναν αναλυτικό οδηγό για να την υιοθετήσετε. Φαίνεται λοιπόν πως η πλεξούδα ψαροκόκαλο είναι μία μοναδική επιλογή στα χτενίσματα τόσο την Άνοιξη όσο και το Καλοκαίρι.

πλεξούδα ψαροκόκαλο-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

 

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Κοτσίδες με όγκο

Τον Μάιο ο όγκος θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις επίσημες όσο και στις πιο καθημερινές μας εμφανίσεις. Μην φοβηθείτε λοιπόν να υιοθετήσετε τις μπούκλες ή τα κυματιστά μαλλιά με όγκο και να τα κάνετε να δείξουν ακόμη πιο όμορφα με κοτσίδες.

κοτσίδες-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα:  Άνθη στα μαλλιά

Αν δεν βάλουμε μερικά ανοιξιάτικα αξεσουάρ στα μαλλιά τον Μάιο πότε θα το κάνουμε; Μπορείτε να φτιάξετε ένα απόλυτα ρομαντικό χτένισμα με μερικά άνθη στα λυτά σας μαλλιά και δεν θα το μετανιώσετε!

άνθη-σε-μακριά μαλλιά-ιδέες-για-τον-Μάιο 2022- χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τον-Μάιο 2022-ιδέες- χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τον-Μάιο 2022-ιδέες- χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τον-Μάιο 2022-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ροζ μαλλιά: 18 ιδέες με το trend του Καλοκαιριού 2022

χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τον-Μάιο 2022-ιδέες-

Μάιος 2022: 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα: Χαμηλός κότσος

Ο χαμηλός κότσο είναι πάντα μία επιλογή για κάθε γυναίκα. Ειδικά τον Μάιο που οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει, οπότε νιώθουμε την ανάγκη να δροσιστούμε. Αν φοβάστε ότι τα μακριά σας μαλλιά θα…ανεβάσουν τις θερμοκρασίες και παράλληλα θέλετε να κάνετε μοντέρνες εμφανίσεις ένα χαμηλός κότσος είναι μία υπέροχη επιλογή για εσάς.

χτενίσματα-και-κουρέματα-για-τον-Μάιο 2022-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close