ιδέες-για-ροζ-μαλλιά-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ μαλλιά: 18 ιδέες με το trend του Καλοκαιριού 2022. 18 ιδέες με ροζ μαλλιά το Καλοκαίρι

Ένα καινούριο trend φτάνει το Καλοκαίρι του 2022 και πρόκειται για ένα trend που συνδυάζει την γλυκύτητα, την ανάγκη μας για μία εξτρίμ αλλαγή αλλά και ένα σικ αποτέλεσμα. Μιλάμε φυσικά για τα ροζ μαλλιά. Μπορεί μέχρι πριν κάποια χρόνια το ροζ να ήταν σχετικά κιτς για τα μαλλιά μας αλλά το 2022 αυτό δεν ισχύει.

Μάλιστα τα ροζ μαλλιά έχουν ανέβει στην κορυφή των τάσεων από το 2020, αποχρώσεις του ροζ που είναι εξαιρετικά σικ και μπορούν να τις υιοθετήσουν όλες οι γυναίκες με το ροζ ξανθό να έχει αγαπηθεί ήδη εδώ και περίπου 2 χρόνια. Στο σημερινό μας άρθρο θα σας δείξουμε 18 ιδέες με ροζ μαλλιά. Διαβάστε παρακάτω:

Ροζ μαλλιά: Ροζ μακριά μαλλιά με αφέλειες

Παρακάτω βλέπουμε πως τα ροζ μαλλιά μπορούν να αναδείξουν την μοντέρνα πλευρά της γυναίκας. Οι αποχρώσεις του ροζ ταιριάζουν κατά κύριο λόγο στις γυναίκες με σταρένιες και ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ενώ οι αφέλειες δίνουν έναν πιο ροκ τόνο στην εμφάνισή σας.

Ροζ μαλλιά: 18 ιδέες με το trend του Καλοκαιριού 2022

Ροζ μαλλιά: Ροζ μακριά μαλλιά με τόνους ξανθού

Το ροζ ξανθό είναι τάση το 2022 οπότε δε θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στην σημερινή μας λίστα. Μπορείτε να επιλέξετε ξανθά μαλλιά με διακριτικούς τόνους ροζ ή ροζ μαλλιά με διακριτικούς τόνους ξανθού όπως και τα παρακάτω. Και στις δύο περιπτώσεις θα είστε μέσα στην μόδα.

μακριά-ροζ-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022- μακριά-ροζ-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022- μακριά-ροζ-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ μαλλιά: Ροζ καρέ μαλλιά

Τα καρέ σας μαλλιά θα δείξουν υπέροχα με ένα φωτεινό ροζ φέτος το Καλοκαίρι. Ακόμη και ένα αυστηρό καρέ όπως το παρακάτω θα δείξει συγκλονιστικά όμορφο και πιο νεανικό με μία ροζ απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στην δική σας επιδερμίδα.

ροζ-καρέ μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ μαλλιά: Έντονο ροζ στα μαλλιά

Αν θέλετε μία πιο εξτρίμ πρόταση το παρακάτω ροζ είναι αυτό που χρειάζεστε. Έντονο ροζ με πινελιές ροδακινί χρώματος για να μπείτε για τα καλά σε καλοκαιρινή διάθεση θα πρωταγωνιστήσει και αυτό φέτος το Καλοκαίρι και θα σας κάνει να δείχνετε σαν γοργόνες.

ροζ-καρέ μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022- ροζ-μακριά μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ μαλλιά: Ροζ ανταύγειες

Από την άλλη μπορείτε να μην βάψετε τα μαλλιά σας ολοκληρωτικά ροζ αλλά να επιλέξετε μερικές ροζ ανταύγειες. Αν έχετε ξανθά μαλλιά το ροζ θα δημιουργήσει μοναδικές αντιθέσεις και θα μπορέσετε να το υιοθετήσετε χωρίς να ταλαιπωρήσετε ιδιαίτερα τα μαλλιά σας.

ροζ-καρέ μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ μαλλιά: Ροζ μαλλιά με σκούρη ρίζα

Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την ρίζα των μαλλιών σας φυσική αφού οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα είναι μελαχρινές και καστανομάλλες. Και πάλι, το ροζ θα δημιουργεί μοναδικές αντιθέσεις που θα σας ανανεώσουν.

ροζ-καρέ μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ μαλλιά: Ξανθά μαλλιά με ροζ μπαλαγιάζ

Αν θέλετε να παίξετε με την τεχνική του μπαλαγιάζ τότε η παρακάτω πρόταση θα σας απογειώσει. Ξανθά μαλλιά με ροζ ανταύγειες χρησιμοποιώντας την τεχνική του μπαλαγιάζ. Δεν θα μείνει κανείς απογοητευμένος με αυτή την πρόταση.

ροζ-μακριά-κυματιστά μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ και ροδακινί μαλλιά

Για εσάς που αγαπάτε να παίζετε με το στιλ σας και να συνδυάζεται εξτρίμ χρώματα ο παρακάτω συνδυασμός θα σας αρέσει πολύ. Ως επί το πλείστον ροδακινί μαλλιά που θα σας βάλουν σε καλοκαιρινό κλίμα με τόνους ροζ για πιο ζεστό και όμορφο αποτέλεσμα.

ροζ-μακριά-σπαστά μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες για το Kαλοκαίρι του 2022

ροζ-μακριά-ίσια μαλλιά-για-το-Καλοκαίρι 2022- ροζ-μακριά-μαλλιά-με-μπούκλες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

 Ρομαντικά ροζ μαλλιά

Μπορεί το ροζ να μην είναι ένα συνηθισμένο χρώμα όμως υπάρχουν αποχρώσεις του που με το κατάλληλο χτένισμα μπορούν να το κάνουν ένα εξαιρετικά ρομαντικό χρώμα. Η παρακάτω ιδέα με τα ροζ μακριά μαλλιά με χτένισμα “κύματα της θάλασσας” το αποδεικνύει.

ροζ-μακριά-μαλλιά-κυματιστά-για-το-Καλοκαίρι 2022- ροζ-μακριά-μαλλιά-κυματιστά-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ροζ ίσια μαλλιά

Κι αν τελικά επιλέξετε το ροζ σίγουρα θα θέλετε να μάθετε ποιο χτένισμα του ταιριάζει περισσότερο. Λοιπόν το ροζ σαν χρώμα, δεν σας δεσμεύει όσων αφορά τα χτενίσματα. Παρόλα αυτά σίγουρα τα ίσια μαλλιά αναδεικνύουν πιο έντονα οποιοδήποτε χρώμα κι αν επιλέγατε για τα μαλλιά σας.

ροζ-μακριά-μαλλιά-ίσια-για-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-ροζ-μαλλιά-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα 15 ιδέες με μοντέρνα κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

ιδέες-για-ροζ-μαλλιά-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close