ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: 19 ιδέες. 19 ιδέες για μακιγιάζ την Άνοιξη  του 2022 για κάθε περίσταση.

Διανύουμε την Άνοιξη του 2022 και οι θερμοκρασίες έχουν ήδη ανέβει αισθητά προετοιμάζοντάς μας για το Πάσχα αλλά και για το Καλοκαίρι που αν το καλοσκεφτείτε, βρίσκετε μία ανάσα μακριά. Έτσι αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε για εσάς 19 μοντέρνες ιδέες για μακιγιάζ την Άνοιξη και του 2022.

Άλλωστε την Άνοιξη  οι έξοδοί μας γίνονται περισσότερες και θέλουμε να λάμπουμε. Σκιές στα μάτια σε χαρούμενα και φωτεινά χρώματα, ανάλαφρα και δροσερά lip gloss, λάμψεις στα ζυγωματικά για πιο δροσερό αποτέλεσμα αλλά και eye gloss. Διαβάστε παρακάτω:

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Πορτοκαλί σκιά με μπλε eye liner

Αν θέλεις ένα ανοιξιάτικο αλλά και καλοκαιρινό βλέμμα γεμάτο χρώμα και μόδα τότε σίγουρα η παρακάτω ιδέα είναι για σένα. Μία βάση από πορτοκαλί βάση και μερικές λεπτομέρειες με μπλε eye liner. Τα περίτεχνα σχέδια με το eye liner στα μάτια είναι τάση από το Καλοκαίρι του 2020 και θα παραμείνει και το 2022.

Μακιγιάζ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: 19 ιδέες

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Ροζ σκιά με eye gloss

Το eye gloss είναι ένα προϊόν που ξεκίνησε να κάνει την εμφάνισή του το Καλοκαίρι του 2020 και αγαπήθηκε πολύ στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θα παραμείνει και το 2022. Μπορείς να βρεις eye gloss με χρώμα ή και διάφανα eye gloss για να τα χρησιμοποιείς σε οποιαδήποτε σκιά. Προσφέρουν ένα πιο δροσερό βλέμμα.

eye-gloss-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη  2022: Γαλάζια σκιά στα μάτια

Αν δεν φορέσεις το γαλάζιο στα μάτια σου τώρα που τα λουλούδια ανθίζουν ή όταν ξεκινήσουμε τα πρώτα μπάνια και τις πρώτες ηλιοθεραπείες, πότε θα το κάνεις; Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα χρώμα που τονίζει απίστευτα το μαύρισμά σου.

μπλε-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη  : Μπλε σκιά στα μάτια

Μπορείς να πετύχεις ένα μοντέρνο αλλά και σικ μακιγιάζ με μπλε σκούρη σκιά. Μπορείς να βάψεις ελαφρώς τα μάτια σου με την μπλε σκιά και να περάσεις μία λεπτή και διακριτική γραμμή μαύρου eye liner. Είναι ένα άκρως νεανικό μακιγιάζ για κάθε περίσταση.

μπλε-σκιά-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Μακιγιάζ με γήινα χρώματα

Μπορείς και την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι του 2022 να φορέσεις τα γήινα χρώματα στα μάτια σου και όχι μόνο για καθημερινές εμφανίσεις και όχι μόνο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το μαύρο αφού δεν έχει εποχή αν και θα σε συμβουλεύαμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι να είναι διακριτικό στο μακιγιάζ σου.

γήινες-σκιές-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Μοβ σκιές

Φυσικά και το απαλό μοβ είναι άλλη μία πρόταση για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2022. Γενικότερα είναι σημαντικό να μην φοβόμαστε να πειραματιζόμαστε στο μακιγιάζ γιατί μόνο έτσι εξελισσόμαστε αλλά και πετυχαίνουμε μοναδικά αποτελέσματα.

μοβ-σκιά-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Απαλό ροζ στα μάτια και στα χείλη

Μπορείς να παίξεις με τις ίδιες αποχρώσεις στα μάτια και στα χείλη διότι Monochromatic makeup look είναι άλλη μία τάση που το 2022 πρωταγωνιστεί. Δηλαδή ίδιο χρώμα σε μάτια, χείλη αλλά και μάγουλα. Δοκίμασέ το λοιπόν!

γήινη-σκιά-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα 10 συμβουλές από διάσημους αισθητικούς για το μακιγιάζ

ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Ροζ eye liner

Τα eye liner σε διάφορα χρώματα εκτός του μαύρου είναι τάση κι εμείς την έχουμε υιοθετήσει ήδη. Μπορείς με ένα ροζ eye liner να απογειώσεις το βλέμμα σου χωρίς πολλές σκιές και πολύ ώρα από τον χρόνο σου. Μπορείς να πειραματιστείς με τα σχέδια των γραμμών σου όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας.

Μακιγιάζ Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: 19 ιδέες ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Απαλές σκιές

Την Άνοιξη και το Καλοκαίρι οι καθαρές επιδερμίδες με γήινες αποχρώσεις είναι πάντα εντός εποχής. Αν θέλεις ένα μακιγιάζ για κάθε περίσταση, πανεύκολο και δροσερό τότε διάλεξε απαλές αποχρώσεις και όχι πολλά καλλυντικά στην βάση. Φυσικές, λαμπερές επιδερμίδες.

απαλό-μακιγιάζ-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Μακιγιάζ Άνοιξη 2022: Γκλίτερ στο eye liner

Μπορείς να βρεις στην αγορά αυτοκόλλητα μίας χρήσης που παραπέμπουν σε eye liner και δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα με γκλίτερ. Μπορείς να βρεις και eye liner με γκλίτερ για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ό,τι κι αν επιλέξεις θα σου πηγαίνει πολύ.

γκλίτερ-στα-μάτια-ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα  Καλοκαιρινά Smokey eye: Ιδέες 

ιδέες-για-μακιγιάζ-την-Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για το μακιγιάζ στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close