ιδέες-για-να-βάψετε-τα-μαλλιά-σας-και-να-φαίνεστε-10 χρόνια μικρότερες-

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας. Πως να βάψετε τα μαλλιά σας με τις σωστές αποχρώσεις και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας.

Πολλές φορές οι γυναίκες επιθυμούν να κάνουν μία αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση που θα τις βοηθήσει να ανανεωθούν και να δείξουν πιο φρέσκες. Είτε έχετε περάσει τα 40 και θέλετε να μειώσετε 10 χρόνια από την ηλικία σας από την εμφάνισή σας, είτε μεγαλοδείχνετε από φυσικού σας και θέλετε να το διορθώσετε αυτό εμείς σας έχουμε την λύση.

Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύουμε πως μία γυναίκα οφείλει να δείχνει μικρή για μία ζωή. Όμως πιστεύουμε πως αν έχει αυτή την επιθυμία, έχει κάθε δικαίωμα να επιτύχει αυτή την επιθυμία. Έτσι εμείς θα σας δείξουμε, μερικές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας.

Δείτε ακόμα Μαλλιά Ιανουάριος 2022: 23 ιδέες για χτενίσματα & κουρέματα

Αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε 10 χρόνια από την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και να δείξετε πιο όμορφες και ανανεωμένες. Οι αποχρώσεις που θα σας δείξουμε βασίζονται ως επί το πλείστον στις φυσικές αποχρώσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Γενικές συμβουλές για να μην επιλέγετε αποχρώσεις στα μαλλιά σας που σας κάνουν να δείχνετε μεγαλύτερες

Καταρχάς θα πρέπει να αποφύγουμε τα σκούρα χρώματα όπως είναι το μαύρο, εκτός αν είμαστε φυσικές μελαχρινές. Επίσης θα πρέπει να προτιμούμε αποχρώσεις του κόκκινου και του μαύρου χρώματος μόνο όταν αυτές είναι φυσικές. Αυτό σημαίνει πως το έντονο κόκκινο ή το μαύρο μπλε προσθέτουν χρόνια.

Αν έχετε πανάδες στο δέρμα σας ή άλλες χρωματικές αλλοιώσεις αποφύγετε το πολύ ανοιχτό ξανθό ή το σκούρο καφέ γιατί τότε θα φανείτε χλωμές ή θα προσθέσετε χρόνια στην εμφάνισή σας.

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας: Ανοιχτό καφέ στα μαλλιά

Το ανοιχτό καφέ είναι μία απόχρωση που οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν ως φυσική απόχρωση. Έτσι αν θέλετε να γυρίσετε 10 χρόνια πριν στην εξωτερική σας εμφάνιση, σκεφτείτε το πολύ σοβαρά να γυρίσετε πίσω στην φυσική απόχρωση του καστανού.

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας

Το ανοιχτό καστανό έχει την τάση να κάνει το πρόσωπό μας πιο γλυκό και φρέσκο. Είναι μία απόχρωση που ταιριάζει σε σταρένιες αλλά και πιο σκούρες επιδερμίδες και είναι η τελευταία τάση της μόδας για το 2022, αφού η επιστροφή στη φυσικότητα, είναι γεγονός.

ανοιχτά-καστανά-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Μην φοβηθείτε λοιπόν να γυρίσετε πίσω ή να δοκιμάσετε για πρώτη φορά το ανοιχτό καστανό χρώμα στα μαλλιά σας. Είναι ένα χρώμα που μέσα από την φυσικότητά του θα σας κάνει δροσερές και πανέμορφες. Επίσης αν έχετε ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σας με πολλές βαφές είναι ένα χρώμα που θα ξεκουράσει τα μαλλιά αφού δεν θέλει πολύ συντήρηση.

ανοιχτά-καστανά-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας: Μπαλαγιάζ στα μαλλιά

Το μπαλαγιάζ είναι η νέα τάση και είναι τόσο αγαπημένη πλέον που οι περισσότερες γυναίκες την επιλέγουν. Αν θέλετε να δείξετε 10 χρόνια νεότερες η τεχνική του μπαλαγιάζ μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό με την προϋπόθεση να γίνει σε φυσικούς τόνους.

μπαλαγιάζ-στα-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Επιλέξτε το καστανό χρώμα για την ρίζα των μαλλιών σας ή διατηρήστε την φυσική σας απόχρωση και παίξτε με τις αποχρώσεις του ξανθού αν η ρίζα σας είναι σκούρη ή με του καστανού αν η ρίζα σας είναι ανοιχτόχρωμη.

μπαλαγιάζ-στα-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Δείτε ακόμα Base breaking: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

μπαλαγιάζ-στα-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας: Highlights σε φυσικούς τόνους στα μαλλιά

Πριν μερικά χρόνια είχαμε αναφερθεί στα highlights στα μαλλιά. Τα highlights είναι ανταύγειες σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις. Έτσι πολλές γυναίκες με καστανά ή μαύρα μαλλιά επιλέγουν highlights σε ξανθούς τόνους που φωτίζουν το πρόσωπό τους.

highlights-στα-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Γενικότερα τα highlights δεν σας δεσμεύουν κάπου. Με λίγα λόγια, μπορείτε να παίξετε με τα σκούρα μαλλιά σας και να τα φωτίσετε με πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως το χάλκινο, το ξανθό ή όποια άλλη ανοιχτόχρωμη απόχρωση σας αρέσει, σε φυσικούς τόνους πάντα.

highlights-στα-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Τα highlights είναι μία τεχνική που ανανεώνει την γυναίκα. Την κάνει να φαίνεται πιο δροσερή και πιο φρέσκια και φυσικά αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά. Έτσι σίγουρα αν θέλετε να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, μπορείτε να τα επιλέξετε.

highlights-στα-μαλλιά-που-σε-κάνουν-να-δείχνεις-10 χρόνια-μικρότερη-

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας: Strawberry blonde χρώμα στα μαλλιά

Η συγκεκριμένη απόχρωση του ξανθού έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια. Το ξανθό της φράουλας είναι ένα πυρόξανθο χρώμα με έντονες τις αποχρώσεις του κόκκινου. Το συγκεκριμένο ξανθό είναι η μόνη πρόταση που ίσως ξεφεύγει από τους φυσικούς μας τόνους – τουλάχιστον στην Ελλάδα-.

Strawberry blonde-μαλλιά-ιδέες-

Παρόλα αυτά αν είστε ξανθές ή αν σας ταιριάζει το ξανθό τότε δεν έχετε παρά να κάνετε μία αλλαγή. Σε αντίθεση με το πλατινέ ξανθό που προσθέτει χρόνια, το ξανθό της φράουλας αφαιρεί χρόνια από την γυναίκα και την βάζει σε μία πιο καλοκαιρινή διάθεση ακόμη και στην καρδιά του Χειμώνα.

Strawberry blonde-μαλλιά-ιδέες- Strawberry blonde-μαλλιά-ιδέες-

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας: Χάλκινο χρώμα στα μαλλιά

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω το κόκκινο όταν βασίζεται σε φυσικούς τόνους έχει την τάση να αφαιρεί χρόνια από την εμφάνιση μίας γυναίκας. Το χάλκινο είναι μία απόχρωση του κόκκινου πολύ κοντά στις φυσικές αποχρώσεις, αφού έχει έντονες τις αποχρώσεις του καστανού.

χάλκινο-χρώμα-στα-μαλλιά-ιδέες-

Αν είστε φλογερή γυναίκα δεν υπάρχει λόγος να το κρύβετε πλέον. Έτσι, δοκιμάστε ένα χάλκινο και τονίστε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας αλλά και το φλογερό σας ταπεραμέντο. Το χάλκινο μπορεί να είναι κάπως εξτρίμ, όμως έχει την τάση να κάνει σικ οποιαδήποτε γυναίκα.

χάλκινο-χρώμα-στα-μαλλιά-ιδέες-

Και μία μικρή συμβουλή. Εκτός από το χάλκινο προτιμήστε και το καρέ κούρεμα στα μαλλιά σας. Το καρέ κούρεμα αλλά και οι μπούκλες ή τα σπαστά μαλλιά έχουν την τάση να κάνουν την γυναίκα να φαίνεται πιο μικρή.

χάλκινο-χρώμα-στα-μαλλιά-ιδέες-

Πως να βάψετε τα μαλλιά σας και να κρύψετε 10 χρόνια από την ηλικία σας: Ζεστές αποχρώσεις του ξανθού στα μαλλιά

Μπορεί το πλατινέ ξανθό να προσθέτει χρόνια όμως οι ζεστές αποχρώσεις του ξανθού μειώνουν χρόνια γιατί βρίσκονται πιο κοντά στις φυσικές αποχρώσεις μία γυναίκας με ξανθά χρώματα. Γενικότερα ο κανόνας είναι να αγαπήσετε την φυσική σας ομορφιά αν θέλετε να δείξετε μικρότερες.

ξανθά-καρέ-μαλλιά-ιδέες-

Έτσι δοκιμάστε τις ζεστές αποχρώσεις του ξανθού που θυμίζουν το χρώμα των μαλλιών μας, όταν ο ήλιος αλλάζει την απόχρωσή τους. Μπορεί να βρισκόμαστε στον Ιανουάριο, όμως το Καλοκαίρι ζει μέσα μας και το ζεστό ξανθό, δεν έχει εποχή.

μακριά-ξανθά μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ροζ ανταύγειες: Η τάση στα μαλλιά για το 2022

καρέ-ξανθά-μαλλιά-που-θα-σας-κάνουν-να-δείξετε-10 χρόνια-μικρότερη-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close