ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022-

Μαλλιά Ιανουάριος 2022: 23 ιδέες για χτενίσματα και για μοντέρνα κουρέματα για κοντά μαλλιά, καρέ μαλλιά και μακριά μαλλιά για τον Ιανουάριο του 2022.

Ο πρώτος μήνας του νέου έτους έφτασε και με το νέο έτος έχουμε ανάγκη κι εμείς μία αλλαγή. Αν λοιπόν ψάχνετε μία ανανέωση ξεκινήστε από τα μαλλιά σας. Ένα κούρεμα ή ένα χτένισμα, είναι σε θέση να αλλάξει όλο σας το πρόσωπο αλλά και το στιλ.

Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα για καρέ μαλλιά, μακριά μαλλιά και κοντά μαλλιά τον Ιανουάριο. Κοτσίδες, κότσοι, μπούκλες, σπαστά μαλλιά και εξτρίμ κουρέματα που θα ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Ασύμμετρο καρέ κούρεμα

Τον Ιανουάριο η νέα τάση στα γυναικεία κουρέματα είναι το ασύμμετρο καρέ κούρεμα. Το ασύμμετρο καρέ κούρεμα είναι ένα κούρεμα που έκανε την εμφάνισή του το 2010 και φαίνεται πως ήρθε και πάλι το 2022 για να μείνει. Είναι εξτρίμ και μοντέρνο και αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.

Μαλλιά Ιανουαρίου: 23 ιδέες για χτενίσματα & κουρέματα

Ιδέες για Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Δύο κότσοι σε μακριά μαλλιά

Αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου που να σε κάνει να δείχνεις πιο εντυπωσιακοί, σε χρόνο μηδέν τότε η παρακάτω εικόνα μπορεί να σου δώσει μία ιδέα. Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις στα μακριά ίσια μαλλιά σου, δύο μικρούς κότσους στην κορυφή.

κότσοι-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-για-τον-Ιανουάριο-2022-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Ένας κότσος σε καρέ μαλλιά

Τα καρέ σου μαλλιά σου δίνουν επιλογές στα χτενίσματα ακόμη κι αν υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν επιλογές. Μπορείς λοιπόν να αφήσεις τα μαλλιά σου φυσικά ή να τα κάνεις σπαστά με αφρό για μαλλιά και να τα αναδείξεις με έναν κότσο στην κορυφή του κεφαλιού.

κότσοι-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-για-τον-Ιανουάριο-2022-

Ιδέες για Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Μπαλαγιάζ σε μακριά μαλλιά

Φυσικά το μπαλαγιάζ για ακόμη μία χρονιά θα αποτελέσει τάση. Το μπαλαγιάζ είναι ο αντικαταστάτης του όμπρε και όλο και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν καθημερινά. Έτσι κάνε ένα μπαλαγιάζ με ξανθές ανταύγειες και καστανή ρίζα στα μαλλιά.

ιδέες-για-μπαλαγιάζ-σε-μακριά μαλλιά-

Ιδέες για Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Κοκαλάκι στα μαλλιά

Τα κοκαλάκια στα μαλλιά από πρόπερσι τον Χειμώνα έχουν γίνει τάση. Ακόμη και στο πιο σικ χτένισμα ένα κοκαλάκι στα μαλλιά μπορεί να ταιριάξει πολύ. Έτσι επέλεξε ένα σικ χτένισμα όπως στην παρακάτω φωτογραφία και βάλε ένα διακριτικό κοκαλάκι στα μαλλιά για να το αναδείξεις.

ιδέες-με-κοκαλάκι-στα-μαλλιά-για-τον-Ιανουάριο 2022-

Δείτε ακόμα Base breaking: 15 ιδέες για τα μαλλιά σας

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022-

Ιδέες για μαλλιά Ιανουαρίου: Σπαστά καρέ μαλλιά με όγκο

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και δώσε όγκο στα καρέ σου μαλλιά. Θα σε κάνουν να δείξεις πιο μικρή και ανέμελη. Προτίμησε τα σπαστά μαλλιά με αφρό διότι οι μπούκλες σε καρέ μαλλιά έχουν την τάση να δείχνουν πιο “στημένες”.

μπούκλες-σε-καρέ μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Αυστηρό καρέ

Αν θέλεις να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου μη φοβηθείς το καρέ κούρεμα. Τα καρέ μαλλιά είναι μόδα φέτος και έχουν την τάση να δίνουν τύπο σε κάθε γυναίκα. Ένα αυστηρό καρέ κούρεμα θα σε κάνεις να δείχνεις πιο μοντέρνα, ροκ αλλά και σικ.

ιδέες-για-καρέ κούρεμα-τον-Ιανουάριο-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Κορδέλες και φιόγκοι στα μαλλιά

Μην φοβηθείς να αναδείξεις τα μαλλιά σου με κορδέλες και φιόγκους αφού μπορεί το Καλοκαίρι να έχει φύγει όμως οι κορδέλες και οι φιόγκοι δεν έχουν εποχή. Είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα ρομαντικό χτένισμα που να σε αναδείξει και να σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

κορδέλες-και-φιόγκοι-στα-μαλλιά-

Δείτε ακόμα Ροζ ανταύγειες: Η τάση στα μαλλιά για το 2022

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Γκρι μαλλιά

Μπορεί παλιότερα οι μεγαλύτερες γυναίκες να έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κρύψουν τα γκρι μαλλιά τους όμως πλέον το γκρι έχει γίνει τάση για γυναίκες κάθε ηλικίας. Αν λοιπόν θέλεις να αποκτήσεις τον δικό σου τύπο τότε δεν έχεις παρά να μιλήσεις με την κομμώτρια ή τον κομμωτή σου και να κλείσετε ένα ραντεβού.

ιδέες-για-γκρι-μαλλιά-τον-Ιανουάριο-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Χτένισμα βγαλμένο από την δεκαετία του 1990

Το 2022, η γυναικεία μόδα του 1990 έρχεται και πάλι στο προσκήνιο στα ρούχα. Αυτό μπορείς να το υιοθετήσεις και στα μαλλιά σου. Διάλεξε μαλλιά με ελαφρύ “σπάσιμο” και όγκο που θα σε κάνουν να δείχνεις βγαλμένη από το 1990 με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

σπαστά μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Κότσος στα μαλλιά

Για την δουλειά, την σχολή, το σχολείο ή την καθημερινότητα ένας κότσος στα μαλλιά είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή για σένα. Έτσι μπορείς να επιλέξεις έναν κότσο για τα μαλλιά σου και να είσαι η πιο όμορφη της παρέας.

κότσος-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Κοντές αφέλειες

Οι κοντές αφέλειες είναι πολύ μοντέρνες και είναι σε θέση να αναδείξουν ένα ροκ κούρεμα. Οι αφέλειες από μόνες τους έχουν την τάση να σου δίνουν τύπο αλλά παράλληλα μπορεί να κρύψουν το πρόσωπό σου. Οι κοντές αφέλειες λοιπόν θα αναδείξουν το βλέμμα σου και γενικά το πρόσωπό σου.

κοντές αφέλειες-σε-μακριά-και-σπαστά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Κλιπ στα μαλλιά

Μία τάση από τα παλιά κάνει την εμφάνισή της το 2022. Για οποιαδήποτε καθημερινή περίσταση ή στην δουλειά μπορείς να κάνεις ένα πολύ όμορφο χτένισμα με ένα κλιπ μαλλιών. Μην φοβηθείς να το επιλέξεις.

κοκαλάκι-στα-μαλλιά-ιδέες-για-χτενίσματα-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Χαλαρές μπούκλες

Για κάθε επίσημη ή καθημερινή περίσταση μπορείς σίγουρα να επιλέξεις τις χαλαρές μπούκλες. Οι χαλαρές μπούκλες δίνουν όγκο στα μαλλιά και τύπο στην γυναίκα και φυσικά φτιάχνονται πανεύκολα.

χαλαρές μπούκλες-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες Μαλλιά Ιανουάριος 2022: Αλογοουρές στα μαλλιά

Φυσικά οι αλογοουρές είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και μπορούν να σε συνοδεύσουν σε κάθε περίσταση όποια ηλικία κι αν έχεις! Έτσι δε θα μπορούσαν οι αλογοουρές να λείπουν από την σημερινή μας λίστα.

αλογοουρά-για-τα-μαλλιά- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022- ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022-

Δείτε ακόμα Η απόλυτη τάση στο TikTok για μαλλιά: Το look της Cindy Crawford την δεκαετία του ’90

ιδέες-για-χτενίσματα-και-κουρέματα-τον-Ιανουάριο 2022-

All photos via Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close