Το απόλυτο χτένισμα για τα Χριστούγεννα! Δείτε πως να το κάνετε βήμα βήμα..

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι οι πιο πολυαναμενόμενες διακοπές για τους περισσότερους ανθρώπους. Όπου και να γιορτάσετε αυτές τις γιορτές ωστόσο σίγουρα θα θέλετε να ξεχωρίζετε. Ένα όμορφο χτένισμα που πραγματικά να είναι σαγηνευτικό μπορεί να κλέψει τις ενυτπώσεις.

Ο οδηγός βήμα βήμα για τα μαλλιά αυτής της εβδομάδας θα σας συναρπάσει. Το χτένισμα που σας προτείνουμε είναι πολύ κολακευτικό και κομψό και πολύ εύκολο για να το δοκιμάσετε. Είναι ιδανικό για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά και να μοιάζουμε με πανέμορφες πριγκίπισσες!

Βουρτσίστε καλά τα μαλλιά σας για να αφαιρέσετε τυχόν κόμπους.

Βήμα 1: Αρχίστε με το διαχωρισμό του κάτω μέρους των μαλλιών σας από το πάνω. Συγκεντρώστε το τμήμα του πάνω μέρους σε μια αλογοουρά. Αυτή η αλογοουρά πρέπει να είναι χαμηλή και να πέφτει χαλαρή στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Πάρτε τα μαλλιά σας ακριβώς πάνω από το σημείο που τα έχετε δέσει. Εάν τα μαλλιά σας είναι κοντά προσέξτε να μην τα χωρίσετε πάρα πολύ καθώς δεν θα μπορείτε να τα δέσετε. Τώρα πιάστε την αλογοουρά από το μέσα τμήμα και τραβήξτε. Μπορείτε να σφίξετε την αλογοουρά σας εάν έχει χαλαρώσει.

Το χτένισμα που σας προτείνουμε είναι πολύ κολακευτικό και κομψό και πολύ εύκολο για να το δοκιμάσετε.

Δείτε ακόμη: 17 υπέροχες ιδέες για χαμηλή αλογοουρά σε κοντά μαλλιά!!

Βήμα 2: Κάντε μια άλλη ανεστραμμένη αλογοουρά κάτω από την πρώτη. Αυτή θα πρέπει να ευθυγραμμίζεται με τα αυτιά σας.

Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε ένα topsy tail εάν είναι ευκολότερο για σας να κάνετε την ανεστραμμένη αλογοουρά.

Δείτε ακόμη: Ο κότσος donut είναι ίσως το πιο σικ και εντυπωσιακό χτένισμα που μπορείς να κάνεις φέτος! Δες πως

Βήμα 4: Τώρα είναι καιρός να μαζέψετε όλα τα μαλλιά σας σε ένα μεγάλο κότσο χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια.

Βήμα 5: Συνεχίστε να βάζετε τσιμπιδάκια γύρω από τη βάση του κότσου σας μέχρι να “ασφαλίσετε” πλήρως όλα τα μαλλιά σας. Βάλτε τα τσιμπιδάκια όσο πιο σφιχτά γίνεται προκειμένου να κρατήσετε το κότσο σας σφιχτό και να κρύψετε τα τσιμπιδάκια από τη θέα.

Βήμα 6: Ψεκάστε ελαφρά με λακ μαλλιών εάν υπάρχουν τυχόν τούφες να πετάνε ή κάποιο φριζάρισμα στα μαλλιά. Αυτό βοηθά επίσης να κρατήσετε πιο σταθερό τον κότσο, αν και δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Δοκιμάστε να κάνετε αυτό το χτένισμα και κλέψτε τις εντυπώσεις!Το απόλυτο χτένισμα για τα Χριστούγεννα! Δείτε πως να το κάνετε βήμα βήμα..

Close