χτενίσματα-με-μαντήλι-στα-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι. 15 μοντέρνες ιδέες για να υιοθετήσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου φέτος το Καλοκαίρι.

Το μαντήλι στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια είναι μία τάση που έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες όλο τον χρόνο αλλά κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Το μαντήλι όπως κι αν αποφασίσεις να το δέσεις στα μαλλιά σου δίνει ένα πιο boho αλλά και καλοκαιρινό αεράκι κι έτσι το προτιμούμε τέτοια εποχή.

Στο σημερινό μας άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 χτενίσματα με μαντήλι στα μαλλιά. Κότσοι και κοτσίδες με μαντήλια, μαντήλια δεμένα σαν τουρμπάνια, μαντήλι σαν μπαντάνα και γενικότερα πολλές ιδέες με μαντήλι στα μαλλιά.

Δείτε ακόμα Μάιος : 15 ιδέες με χτενίσματα και κουρέματα

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μαντήλι στα μαλλιά έχει καταγωγή από τις χώρες της Ανατολής και δίνει στην γυναίκα μία πιο εξωτική χάρη. Αξίζει λοιπόν να το επιλέξεις γιατί μπορείς να το φορέσεις πανεύκολα και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά καθημερινά χτενίσματα. Διαβάστε παρακάτω: 

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι:  Κότσος με μαντήλι στα μαλλιά

Αν θέλεις να υιοθετήσεις το μαντήλι στα μαλλιά και είναι η πρώτη φορά που το κάνεις τότε μπορείς να επιλέξεις ένα απλό, μοντέρνο και πάντα πετυχημένο χτένισμα με μαντήλι. Δένεις τα μαλλιά σου έναν ψηλό και πανεύκολο κότσο και γύρω από τον κότσο δένεις ένα μαντήλι. Κάθε φουλάρι που δεν φοράς πλέον μπορεί να γίνει αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Μαντήλι σε μακριά ελεύθερα μαλλιά

Άσε τα μαλλιά σου…ξέπλεκα μικρή μας νεράιδα και κάνε το στιλ σου ακόμη πιο εντυπωσιακό δένοντας ένα μαντήλι γύρω από αυτά. Το χτένισμά σου δεν ήταν ποτέ τόσο boho, ρομαντικό και εντυπωσιακό με τον πιο απλό τρόπο.

μαντήλι-σε-ελεύθερα-μαλλιά-ιδέες-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Δημιούργησε ένα…τουρμπάνι με τα μαλλιά σου

Πολλές φορές οι γυναίκες διακοσμούν το κεφάλι τους με τουρμπάνια τα Καλοκαίρια. Έχουμε ιδέες και για τουρμπάνια παρακάτω όμως προς το παρόν θα σας δείξουμε πως μπορείτε να φτιάξετε ένα τουρμπάνι χρησιμοποιώντας τον όγκο των μαλλιών σας και ένα μαντήλι.

Καταρχάς χρειάζεται να έχετε μαλλιά με πλούσιο όγκο οπότε οι γυναίκες με ράστα ή τζίβες μπορούν να το κάνουν πιο εύκολα. Δένεις λοιπόν τα μαλλιά σου έναν ψηλό κότσο κι αν δεν έχεις ράστα ή τζίβες ξάνεις λίγο τα μαλλιά σου για περισσότερο όγκο. Δένεις ένα μαντήλι γύρω από το κεφάλι σου και είσαι έτοιμη.

μαντήλι-σε-κότσο-ιδέες- μαντήλι-σε-κότσο-ιδέες-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Μαντήλι σαν τουρμπάνι στα μαλλιά

Μπορείς να δέσεις στο κεφάλι σου ένα μαντήλι σαν τουρμπάνι ή και ένα τουρμπάνι και να δημιουργήσεις εντυπωσιακές εμφανίσεις για κάθε επίσημη ή και καθημερινή σου εμφάνιση. Είναι ένα χτένισμα από τα βάθη της Ανατολής που έχει αγαπηθεί και στην Ελλάδα και μπορείς να εντυπωσιάσεις υιοθετώντας το.

τουρμπάνι-στα-μαλλιά-ιδέες- τουρμπάνι-στα-μαλλιά-ιδέες-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Μαντήλι σε χαμηλό κότσο

Ο χαμηλός κότσος είναι ένα κλασικό και αγαπημένο χτένισμα για κάθε γυναίκα που βιάζεται αλλά θέλει να είναι και στιλάτη. Αν θέλεις να απογειώσεις ένα κατά τα άλλα συνηθισμένο χτένισμα μπορείς να δέσεις στα μαλλιά σου κι ένα μαντήλι στα χρώματα της αρεσκείας σου.

μαντήλι-σε-χαμηλό κότσο-ιδέες-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Μαντήλι σαν μπαντάνα

Οι μπαντάνες είναι πολύ εντυπωσιακές αλλά τα μαντήλια σαν μπαντάνες έχουν άλλη φινέτσα. Αυτό διότι οι μπαντάνες συνήθως σταματούν στην κορυφή του κεφαλιού. Από την άλλη ένα εντυπωσιακό μακρύ φουλάρι που θα το κάνεις μαντήλι για τα μαλλιά θα δείχνει σαν μπαντάνα με τεράστιο τελείωμα και θα σε κάνει εντυπωσιακή και boho.

μπαντάνα-από-φουλάρι-στα-μαλλιά-ιδέες-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Ροκ χτενίσματα με μαντήλι στα μαλλιά

Μπορεί να σας είπαμε ότι το μαντήλι στα μαλλιά είναι boho όμως στην μόδα και στο στιλ δεν υπάρχουν κανόνες. Η κάθε γυναίκα μπορεί να υιοθετήσει το οτιδήποτε και να το προσαρμόσει στο στιλ της. Έτσι ακόμη κι αν είσαι ροκ ένα ασπρόμαυρο μαντήλι με όμορφα σχέδια και σκούρα κόκκινα χείλη θα σε κάνουν πιο ροκ από ποτέ.

ασπρόμαυρο μαντήλι-στα-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ροζ μαλλιά: 18 ιδέες με το trend του Καλοκαιριού 2022

χτενίσματα-με-μαντήλι-στα-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Μπαντάνα στα μαλλιά

Και αφού έχουμε αφιέρωμα στα μαντήλια δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στο σημερινό μας άρθρο και τις μπαντάνες. Μπορείς να βρεις έτοιμες μπαντάνες σε εξωφρενικά χαμηλές τιμές ή να φτιάξεις μία δική σου μπαντάνα χρησιμοποιώντας ένα μικρό μαντήλι.

μπαντάνα-στα-μαλλιά-ιδέες- χτενίσματα-με-μαντήλι-στα-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022- χτενίσματα-με-μαντήλι-στα-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Μαντήλι στα μαλλιά: 15 χτενίσματα για το Καλοκαίρι: Μαντήλι στην αλογοουρά σου

Επέλεξε μία σικ χαμηλή αλογοουρά για κάθε περίσταση και ανέδειξέ την δένοντας γύρω από την αλογοουρά ένα μαντήλι. Είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα που δεν θα σε αφήσει απαρατήρητη.

μαντήλι-σε-χαμηλή αλογοουρά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ξανθά μαλλιά: Οι 8 τάσεις για το 2022

χτενίσματα-με-μαντήλι-στα-μαλλιά-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close