ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

Τα μαύρα μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από τις τάσεις και γι’ αυτό θα δούμε στο σημερινό άρθρο τις νέες αποχρώσεις σε μακριά και κοντά μαλλιά, την Άνοιξη 2024.

Τα μαύρα μαλλιά χαρίζουν στιλ και κάνουν μία γυναίκα να δείχνει ροκ και δυναμική. Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα κλασικό χρώμα για τα μαλλιά και όχι μόνο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μη φεύγουν ποτέ από τις τάσεις. Απλά να ανανεώνονται.

Έτσι και την Άνοιξη 2024 τα μαύρα μαλλιά είναι εδώ και παρακάτω θα δούμε όλες τις νέες τάσεις στα μαύρα μαλλιά. Ιδέες και για κοντά και για μακριά μαλλιά που δεν διστάζουν να μπλέξουν κι άλλες αποχρώσεις μέσα. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μαύρα καρέ μαλλιά με λευκές ανταύγειες

Μπορείς την Άνοιξη να μπλέξεις το μαύρο και το λευκό φτιάχνοντας μία ροκ απόχρωση που θα αναδείξει το ανατρεπτικό σου στιλ και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Είναι μία ιδέα που ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά μαλλιά.

Μαύρα μαλλιά: Οι νέες τάσεις την Άνοιξη 2024

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Διάλεξε το μαύρο για τις άκρες

Το λευκό χρώμα στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια κάνει πάταγο με όλο και περισσότερες γυναίκες, ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας, να το επιλέγουν. Μπορείς λοιπόν να εντάξεις και το μαύρο στην εικόνα σου, αφού πρόκειται για μία ιδέα που θα κλέψει τις εντυπώσεις την  Άνοιξη 2024.

λευκά-μαλλιά-με-μαύρες άκρες-ιδέες-

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Γήινο μαύρο

Την Άνοιξη 2024, το γήινο μαύρο με τόνους καστανού θα κλέψει τις καρδιές μας. Είναι η πιο φυσική απόχρωση του μαύρου και δεν ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τα μαλλιά. Μπορείς να κάνεις την εικόνα σου ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με μερικές καστανές ανταύγειες.

μαύρα-μαλλιά-με-καστανές ανταύγειες-ιδέες-

 

Ιδέες για κόκκινα μαλλιά που μπορείς να τα υποστηρίξεις ακόμη και στο γραφείο

 

ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μαύρο μοβ

Το μαύρο μοβ έρχεται να αντικαταστήσει το μαύρο μπλε στα μαλλιά και σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι μία απόχρωση γλυκιά και διακριτική, αφού το μοβ θα φαίνεται κυρίως στον ήλιο. Μη φοβηθείς λοιπόν να την επιλέξεις.

μαύρο μοβ-στα-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μπλέξε το μαύρο με το ξανθό

Φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις ένα safe και all time classic συνδυασμό μπλέκοντας το ξανθό με το μαύρο. Μία ροκ ιδέα που θα σε κάνει να μπεις στο ανοιξιάτικο κλίμα, αν σ’ αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις, αλλά θεωρείς ότι από μόνες τους, δεν ταιριάζουν με την εποχή.

μαύρα-μαλλιά-με-ξανθές ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Πολύχρωμες ανταύγειες

Μπορείς να απογειώσεις τα μαύρα σου μαλλιά με μερικές πολύχρωμες ανταύγειες σε έντονα και εξτρίμ χρώματα. Το μαύρο έχει την ιδιότητα να ταιριάζει με όλα τα υπόλοιπα χρώματα και να τα αναδεικνύει κιόλας. Η εικόνα παρακάτω μιλάει από μόνη της.

μαύρα-μαλλιά-με-πολύχρωμες ανταύγειες-ιδέες-

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μαύρο μπλε

Δε θα μπορούσε το μαύρο μπλε να μην αποτελεί πρόταση και την Άνοιξη 2024. Άλλη μία all time classic επιλογή με τις περισσότερες γυναίκες να το επιλέγουν. Είναι εύκολο να βγει, ακόμη κι αν δεν έχεις ξαναβάψει τα μαλλιά σου σε μία τέτοια απόχρωση και είναι πιο γλυκό από το κλασικό μαύρο.

μαύρο μπλε-στα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για μαύρα μαλλιά την Άνοιξη 2024: Μαύρο…με τα όλα του

Κι αν είσαι φανατική μαυρομάλλα, τότε σίγουρα θα πρέπει να δώσεις μία ευκαιρία και στο κλασικό μαύρο. Χωρίς άλλους τόνους και αποχρώσεις, ταιριάζει σε γυναίκες μελαχρινές ή με σταρένια επιδερμίδα, αφού σε άλλες περιπτώσεις έχει τη τάση να χλομιάζει το πρόσωπο.

μαύρα-κυματιστά-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

 

Ξανθά μαλλιά: Όλες οι τάσεις για την Άνοιξη 2024

 

ιδέες-για-τάσεις-στα-μαύρα μαλλιά-Άνοιξη 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close