Με ένα απλό τρικ, θα κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο μεγάλα

Δε γεννηθήκαμε όλες με χείλη αλα Jolie, είναι γεγονός. Μπορούμε όμως να το “κλέψουμε” λίγο με διάφορα κολπάκια που θα δείξουν τα χείλη μας πιο ζουμερά και γεμάτα. Πάμε να δούμε!

Με ένα απλό τρικ, μπορείτε να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο μεγάλα. Απλώς, θα βάλετε λίγο κονσίλερ στo τόξο που κάνει το πάνω χείλος, στη μέση του κάτω χείλους και στη γραμμή που σχηματίζεται ανάμεσα σ” αυτό και στο πηγούνι. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

tips_beauty_590_4

 

 

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι το μολύβι χειλιών είναι ένα περιττό βήμα στο μακιγιάζ. Και όμως, η χρήση του σου χαρίζει ολοκληρωμένο και προσεγμένο αποτέλεσμα στα χείλη σου. Με το σωστό μολύβι όχι μόνο μπορείς να λεπτύνεις, μεγαλώσεις ή ακόμα και να αλλάξεις εντελώς το σχήμα των χειλιών σου, αλλά και να δώσεις μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν σου.

lipsa

Στην αγορά θα βρεις δύο ειδών μολύβια χειλιών: Τα παραδοσιακά, που χρειάζονται ξύσιμο και συχνά είναι πιο σκληρά και τα μηχανικά, που δεν χρειάζεται ξύστρα, αφού αρκεί μια απλή περιστροφή και έχεις έτοιμο και ξυσμένο το μολύβι σου. Αυτού του είδους μολύβια συνήθως είναι πιο απαλά και υγρά, γεγονός που καθιστά την εφαρμογή τους ευκολότερη, όμως η διάρκεια τους είναι μικρότερη σε σύγκριση με τα σκληρά μολύβια.

Πως εφαρμόζουμε σωστά το μολύβι χειλιών;

Εάν έχεις λεπτά χείλη και θες να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο γεμάτα, μπορείς να τραβήξεις μια γραμμή γύρω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σου ώστε να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση των μεγαλύτερων χειλιών. Πρόσεξε μην βγεις πολύ έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών, γιατί τότε το αποτέλεσμα θα θυμίζει κλόουν.

Εάν έχεις ήδη μεγάλα χείλη και θες να φαίνονται πιο λεπτά, τράβηξε μία γραμμή γύρω από το εσωτερικό των χειλιών σου.

Τέλος, άπλωσε το κραγιόν σου και πρόσεξε να το αναμείξεις καλά με το μολύβι.

Mε ποια κριτήρια επιλέγω το μολύβι χειλιών μου;

Σημαντικό είναι να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση μολυβιού. Πολλές γυναίκες έχουν τη λανθασμένη εντύπωση πως ένα σκούρο περίγραμμα καθορίζει καλύτερα τα χείλη. Τεράστιο λάθος! Επέλεξε το χρώμα του μολυβιού σου να έχει ένα με δύο τόνους διαφορά από την απόχρωση του κραγιόν σου.

Ο make up artist Kevyn Aucoin προτείνει να χρησιμοποιούμε ένα μολύβι χειλιών που να ταιριάζει με την επιδερμίδα μας και να είναι σχεδόν στην απόχρωση των χειλιών μας. Αυτό θα σου χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα, αλλά και αν το κραγιόν σου ξεθωριάσει δεν θα έχεις ένα αντιαισθητικό σκούρο περίγραμμα γύρω από τα χείλη. Μία άλλη επιλογή είναι ένα άχρωμο μολύβι από κερί το οποίο θα βοηθήσει να καθορίσεις το σχήμα των χειλιών σου και θα κρατά το κραγιόν στη θέση του και θα του δώσει μεγαλύτερη διάρκεια.

Close