ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Τα mermaidcore χτενίσματα είναι η νέα τάση του Καλοκαιριού για το 2023. Γοργονέ χτενίσματα, ιδανικά για την παραλία, τις διακοπές σας, αλλά και για κάθε άλλη περίσταση! Δείτε 15 ιδέες!

Το Καλοκαίρι 2023 μία νέα τάση ήρθε στην γυναικεία ομορφιά όσων αφορά τα χτενίσματα, το μακιγιάζ αλλά και τα ρούχα και το μανικιούρ. Μιλάμε για το mermaidcore που στην ουσία είναι εμπνευσμένο από την εξωτερική εμφάνιση της γοργόνας των παραμυθιών.

Αυτή η τάση ξεκίνησε από την νέα ταινία της Disney Η Μικρή Γοργόνα, που έχει πολυσυζητηθεί. Στο σημερινό άρθρο λοιπόν θα δούμε 15 ιδέες για γυναικεία χτενίσματα σε mermaidcore. Θα δούμε ιδέες και για πλούσια μακριά μαλλιά αλλά και για πιο κοντά. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Μερικά αξεσουάρ αρκούν

Αν θέλεις να υιοθετήσεις την συγκεκριμένη τάση σε καθημερινές περιστάσεις ή έχει κοντά και καρέ μαλλιά τότε η παρακάτω ιδέα είναι για σένα. Γοργονέ αξεσουάρ στα μαλλιά που θα αναδείξουν το στιλ και το χτένισμά σου, οποιοδήποτε μάκρος κι αν έχουν.

Mermaidcore χτενίσματα: H Νο1 τάση στα γυναικεία χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Παιδικά κοκαλάκια

Θυμάσαι τα κοκαλάκια ή αλλιώς “ψείρες” που φορούσαμε μικρές; Χαριτωμένα και πολύχρωμα κοκαλάκια που πλέον θεωρούμε ότι δεν μας ταιριάζουν. Στη συγκεκριμένη τάση όμως αυτά τα κοκαλάκια ταιριάζουν πολύ σε επιμελώς ατημέλητα σπαστά μαλλιά.

mermaidcore-χτενίσματα-με-χρωματιστά-κοκαλάκια-ιδέες-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Χαμηλές πλεξούδες

Οι γοργόνες των παραμυθιών, είχαν μακριά σπαστά ή μπούκλες μαλλιά, πολύχρωμα μαλλιά ή χαμηλές πλεξούδες. Μπορείς λοιπόν να υιοθετήσεις μία ρομαντική χαμηλή πλεξούδα και να προσθέσεις μερικά λουλούδια ή καλοκαιρινά αξεσουάρ για τα μαλλιά σε κοχύλια και άλλα όστρακα.

χαμηλή-πλεξούδα-με-λουλούδια-ιδέες-

ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Πλεξουδάκια στα μαλλιά

Η παρακάτω ιδέα αποτελεί πρόταση τόσο για το χρώμα των μαλλιών όσο και για το χτένισμα. Αν θέλεις να υιοθετήσεις αυτήν την τάση, τότε σίγουρα φωτεινά και καλοκαιρινά χρώματα όπως το παρακάτω, είναι για σένα! Μερικά πλεξουδάκια, θα σε κάνουν ακόμη πιο…γοργόνα.

κοραλί-μαλλιά-με-πλεξουδάκια-ιδέες-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Μπορείς και σε επίσημες περιστάσεις να επιλέξεις αυτήν την τάση

Η παρακάτω ιδέα είναι εμπνευσμένη από την mermaidcore τάση απλά πιο στιλιζαρισμένη. Πλούσια σπαστά μαλλιά, που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο παραμυθένια απλά πιο επίσημα και στιλιζαρισμένα για μία βάφτιση, έναν γάμο ή οποιαδήποτε άλλη πιο επίσημη εμφάνιση.

σπαστά-μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Θαλασσί και πετρόλ μαλλιά

Μπες στο κλίμα του Καλοκαιριού και υιοθέτησε τα χρώματα της θάλασσας για τα μαλλιά σου. Πετρόλ βάση και γαλάζια μαλλιά στις άκρες με μερικά κοχυλάκια για να είσαι ακόμη πιο πολύ…γοργόνα. Από τις αγαπημένες μας ιδέες για σήμερα.

πετρόλ-και-θαλασσί-μαλλιά-με-κοχύλια-ιδέες-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Επιμελώς ατημέλητες μπούκλες

Μπορείς να κάνεις τα μακριά σου μαλλιά επιμελώς ατημέλητες μπούκλες, αφού είναι ένα κλασικό χτένισμα για τις γοργόνες των παραμυθιών. Όσο πιο μακριά και ατημέλητα τα μαλλιά σου τόσο πιο γοργονέ θα είναι και σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα.

μπούκλες-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ιούνιος 2023: 15 ιδέες για μοντέρνα καλοκαιρινά χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Άφρο μαλλιά με αξεσουάρ

Αν έχεις άφρο μαλλιά είναι υπέροχα και καλά θα κάνεις να τα αναδείξεις. Είναι επίσης και πολύ γοργονέ και μία πιο καλοκαιρινή απόχρωση όπως η παρακάτω, δύο κότσους και μερικά αξεσουάρ θα είσαι βγαλμένη από παραμύθι.

άφρο-μαλλιά-σε-πετρόλ χρώμα-ιδέες-

ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Ιδέες για mermaidcore χτενίσματα το Καλοκαίρι 2023: Αστερίες στα μαλλιά

Στην αγορά υπάρχουν πολλά αξεσουάρ σε καλοκαιρινά σχέδια όπως αστερίες, κοχύλια κι άλλα όστρακα. Μπορείς να πάρεις μερικούς αστερίες και να τους τοποθετήσεις σαν στεφάνι στα μακριά σου μαλλιά. Όσο πιο επιμελώς ατημέλητα τόσο πιο γοργονέ.

σπαστά-μαλλιά-με-αστερίες-ιδέες-

ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

Δείτε ακόμα Ξανθά μαλλιά: Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023

ιδέες-για-mermaidcore χτενίσματα-Καλοκαίρι 2023-τάσεις 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close