Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Το καστανό χρώμα είναι μία all time classic εποχή και φαίνεται πως μία νέα απόχρωσή του θα πρωταγωνιστήσει την Άνοιξη 2023. Μιλάμε για την mocha απόχρωση και θα δούμε 15 ιδέες να το υιοθετήσεις.

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν φυσικά καστανά μαλλιά. Ακόμη λοιπόν και όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάπως την απόχρωσή μας, αν δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια ριζική αλλαγή επιλέγουμε και πάλι το καστανό απλά σε κάποια άλλη απόχρωση.

Ακόμη κι αν δεν είσαι φυσική καστανή όμως, τα καστανά μαλλιά έχουν την εξής ευχάριστη ιδιότητα. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες αφού υπάρχουν πολλές αποχρώσεις καστανού. Τόσες όσες είναι και οι ανθρώπινες επιδερμίδες. Μία νέα απόχρωση, που λέγεται mocha έρχεται για να μείνει την Άνοιξη 2023. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για Mocha hair: Καρέ φιλαριστά καστανά μαλλιά με μακριές αφέλειες

Η mocha απόχρωση ξεκίνησε να γίνεται τάση από την Kate Middleton. Φαίνεται λοιπόν πως έγινε τάση και την Άνοιξη του 2023 θα πρωταγωνιστήσει, αφού η φυσική και γήινη απόχρωση του καστανού ταιριάζει πολύ με την φύση που ανθίζει και πάλι. Οι μακριές αφέλειες θα το αναδείξουν αυτό το χρώμα ακόμη περισσότερο.

Mocha hair: Η νέα απόχρωση στα καστανά μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσει την Άνοιξη 2023

Ιδέες για Mocha hair: Κάνε και ανταύγειες

Μπορεί η mocha απόχρωση του καστανού να είναι πολλή όμορφη από μόνη της αλλά μπορείς σίγουρα να την αναδείξεις με μερικές ξανθές ή σε όποια άλλη απόχρωση ανταύγειες θες. Όπως βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα είναι μία πινελιά που κάνει αυτήν την απόχρωση ακόμη πιο χαριτωμένη.

Mocha hair-σε-καρέ-μαλλιά-Σελένα Γκόμεζ-

Ιδέες για Mocha hair: Τονίζει τα φυσικά σου χαρακτηριστικά

Αν είσαι γυναίκα με μαύρα φρύδια και σκουρόχρωμη επιδερμίδα όπως ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην Ελλάδα μία mocha απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για σένα. Τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου αλλά και την απόχρωση της επιδερμίδας σου και θα μοιάζει σαν φυσικό.

Mocha hair-σε-μεσαίου μάκρους-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για Mocha hair: Δεν χρειάζονται πολλή περιποίηση

Τα καστανά και τα μαύρα μαλλιά είναι από τις πιο safe επιλογές αν θες ένα χρώμα που να μην χρειάζεται συχνή ανανέωση και περιποίηση. Σε αντίθεση με τα ξανθά μαλλιά που θέλουν κάθε τρεις και λίγο ρεφλέ ή με αποχρώσεις όπως είναι οι κόκκινες που θέλουν ανανέωση, τα καστανά σου mocha μαλλιά δεν χρειάζεται να τα βάφεις τόσο συχνά.

Mocha hair-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για Mocha hair: Ταιριάζουν σε κάθε κούρεμα

Ακριβώς επειδή η mocha απόχρωση του καστανού είναι μία φυσική απόχρωση, δεν χρειάζεσαι κάποιο ιδιαίτερο κούρεμα για να εντυπωσιάσεις. Μπορείς να την επιλέξεις σε κάθε κούρεμα και θα δείχνει το ίδιο μοντέρνα και εντυπωσιακή.

Mocha hair-με-ανταύγειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Φεβρουάριος 2023: 15 ιδέες για μοντέρνα και ρομαντικά χτενίσματα

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Ιδέες για Mocha hair: Είναι μία σικ επιλογή για κάθε γυναίκα

Είτε είσαι 20 χρονών και θες μία απόχρωση που να αναδεικνύει την φρεσκάδα της ηλικίας σου, είτε είσαι 40 χρονών και θέλεις μία σικ επιλογή που να τονίζει την εμπειρία και την φινέτσα σου, τότε η mocha απόχρωση είναι ό, τι πρέπει!

καρέ-καστανά μαλλιά-ιδέες-

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Ιδέες για Mocha hair: Παίξε και με πιο σκούρες αποχρώσεις

Η mocha απόχρωση όπως και όλες οι αποχρώσεις του καστανού έχει διαβαθμίσεις. Έτσι μπορείς να επιλέξεις μία mocha απόχρωση σε πιο σκούρες αποχρώσεις, που φυσικά δεν αποκλίνει τελείως από την παραδοσιακή mocha απόχρωση, αφού μετά δεν θα μιλάμε για mocha αλλά για σκούρο καστανό.

καρέ-καστανά μαλλιά-ιδέες-

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Ιδέες για Mocha hair: Προσφέρει στιλ σε κάθε γυναίκα

Πλούσια μακριά μαλλιά με φιλάρισμα που ψάχνουν το τέλειο χρώμα για να αναδειχθούν ακόμη περισσότερο. Η mocha απόχρωση είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουν και την Άνοιξη 2023 πρέπει να την επιλέξεις. Απλά πανέμορφη!

μακριά-καστανά μαλλιά-με-όγκο-ιδέες-

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

Δείτε ακόμα Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες με το Νο1 trend στα γυναικεία κουρέματα το 2023

Mocha hair-τάσεις 2023-ιδέες-για-την-Άνοιξη-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close