ιδέες-για-Wednesday bangs-

Μετά την επιτυχία της σειράς του Netflix Wednesday, φαίνεται πως οι αφέλειες της πρωταγωνίστριας, θα αγαπηθούν πολύ το 2023 και θα σου δείξουμε 15 ιδέες για μακριά και καρέ μαλλιά.

Οι αφέλειες τα τελευταία χρόνια είναι μία αγαπημένη επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας και στιλ. Μπορείς να επιλέξεις κοντές αφέλειες, μακριές αφέλειες ή και Wednesday αφέλειες ή Wednesday bangs που θα πρωταγωνιστήσουν το 2023 και είναι απλά αξιολάτρευτες.

Δείτε ακόμα Φεβρουάριος 2023: 15 ιδέες για μοντέρνα και ρομαντικά χτενίσματα

Φυσικά οι συγκεκριμένες αφέλειες είναι εμπνευσμένες από την σειρά του Netflix Wednesday, αφού το χαρακτηριστικό κούρεμα της πρωταγωνίστριας έχει γίνει τάση το 2023. Θα σας δείξουμε 15 ιδέες για Wednesday bangs για κάθε περίσταση. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για Wednesday bangs: Wednesday σε καστανά μακριά μαλλιά

Αν θέλεις να αναδείξεις τα καστανά μακριά σου μαλλιά όλο το 2023, τα Wednesday bangs είναι μία συγκλονιστική ιδέα για σένα όπως φανερώνει και η παρακάτω ιδέα. Είναι ένα κούρεμα μοντέρνο, που αναδεικνύει το στιλ σου και παράλληλα ταιριάζει με κάθε χτένισμα.

Wednesday bangs: Το νέο κούρεμα που έχει κλέψει τις καρδιές μας για το 2023

Ιδέες για Wednesday bangs: Αφέλειες σε καστανόξανθα μαλλιά

Γενικότερα η καθαρή τάση των συγκεκριμένων μαλλιών είναι τα μακριά μαύρα μαλλιά που παραπέμπουν ακριβώς στο κούρεμα της πρωταγωνίστριας. Παρόλα αυτά, σε κάθε περίπτωση μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στο δικό μας στιλ όπως και κάθε τάση άλλωστε.

Wednesday bangs-σε-καστανόξανθα-μαλλιά-ιδέες-

Ιδέες για Wednesday bangs: Δείχνουν υπέροχες σε ψηλούς κότσους

Οι αφέλειες είναι ένα μοναδικό κούρεμα διότι τα μαλλιά σου φαίνονται πάντα περιποιημένα ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει κάτι ιδιαίτερο για να τα χτενίσεις. Ακόμη και με έναν πρόχειρο ψηλό κότσο, οι ίσιες αφέλειες δείχνουν απλά πανέμορφες.

Wednesday bangs-σε-ψηλό κότσο-ιδέες-

Wednesday bangs-σε-ψηλό κότσο-ιδέες-

Ιδέες για Wednesday bangs: Αναδεικνύουν το βλέμμα σου

Οι αφέλειες είναι επίσης βοηθητικές στο να κρύψεις το μεγάλο κούτελο αν έχεις και στο να αναδείξεις περισσότερο το βλέμμα σου. Ειδικά τα Wednesday bangs επειδή είναι μακριές αφέλειες, τονίζουν πολύ το βλέμμα αλλά και όλο το πρόσωπό σου.

Wednesday bangs-σε-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-Wednesday bangs-

Ιδέες για Wednesday bangs: Είναι υπέροχες και σε σικ χτενίσματα

Οι αφέλειες έχουν το ιδίωμα να προσαρμόζονται σε κάθε στιλ γυναίκας. Οι κοντές αφέλειες είναι πιο καλλιτεχνικές και ροκ ενώ οι μακριές αφέλειες μία πιο safe και σικ επιλογή. Και σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν τα μαλλιά σου θα δείξουν υπέροχα ακόμη και σε σικ χτενίσματα με ίσια μεταξένια μαλλιά.

Wednesday bangs-σε-ίσια-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες με το Νο1 trend στα γυναικεία κουρέματα το 2023

ιδέες-για-Wednesday bangs-

Ιδέες για Wednesday bangs: Μία μοντέρνα πρόταση για την δουλειά σου

Εκτός από το ντύσιμο και το μακιγιάζ και το χτένισμα ή το κούρεμα μπορεί να προϊδεάσει τους άλλους σχετικά με την προσωπικότητα, την θέση που έχουμε στην δουλειά μας αλλά και το πως θέλουν να μας αντιμετωπίζουν. Μπορείς λοιπόν να υιοθετήσεις αυτό το κούρεμα για μία δροσερή και μοντέρνα παρουσία αλλά και για μία πιο αυστηρή προσωπικότητα.

Wednesday bangs-για-την-δουλειά-ιδέες-

ιδέες-για-Wednesday bangs-

Ιδέες για Wednesday bangs: Είναι κάπως κινηματογραφικό

Ακριβώς επειδή βγήκε από την γνωστή σειρά του Netflix το συγκεκριμένο κούρεμα είναι άκρως κινηματογραφικό. Ειδικά η παρακάτω ιδέα που οι μακριές αφέλειες είναι πιο συμμετρικές, τότε σίγουρα αυτό το κούρεμα θα σε κάνει να δείχνεις σαν Γαλλίδα σε ταινία.

Wednesday bangs-σε-ίσια-καρέ-μαλλιά-ιδέες-

ιδέες-για-Wednesday bangs-

Ιδέες για Wednesday bangs: Δώσε έμφαση στο μακιγιάζ

Φυσικά ένα σωστό κούρεμα θα δείξει ακόμα πιο σωστό όταν το συνδυάσεις με το σωστό μακιγιάζ. Διάλεξε χρώματα της παλέτας στο μακιγιάζ που να ταιριάζουν τόσο στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου όσο και στο κούρεμά σου.

Wednesday bangs-σε-ίσια-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Οι μακριές αφέλειες ας πούμε επειδή συνήθως κρύβουν τα μάτια, το καλό θα ήταν να δώσετε έμφαση στα χείλη και όχι στα μάτια γιατί το smokey eye θα κλείσει ακόμη περισσότερο το βλέμμα σας όταν είναι σε σκούρα χρώματα και δεν θα φαίνεται τόσο έντονο ακόμη και σε ανοιχτές αποχρώσεις εξαιτίας των μαλλιών που θα πέφτουν μπροστά.

Wednesday bangs-σε-ίσια-μακριά-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Γαλλική πλεξούδα: Ιδέες για τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-Wednesday bangs-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close