ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: 20 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022. Μοντέρνες καλοκαιρινές ιδέες για ντύσιμο με καπέλο το Καλοκαίρι του 2022.

Το Καλοκαίρι πρέπει να φοράμε το καθ’  όλη την διάρκεια της ημέρας καπέλο διότι ο ήλιος είναι δυνατός και μπορεί να πάθουμε ηλίαση. Το καπέλο όμως εκτός από ένα αξεσουάρ που μας προστατεύει είναι και ένα αξεσουάρ που πραγματικά μπορεί να απογειώσει το γυναικείο ντύσιμο.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε για εσάς μερικές ιδέες με καπέλα για να αναδείξετε το ντύσιμό σας. Φέτος το Καλοκαίρι τα ψάθινα καπέλα θα είναι τάση οπότε οι περισσότερες ιδέες περιλαμβάνουν ψάθινα καπέλα σε διάφορα σχέδια. Όχι όλες όμως…Διαβάστε παρακάτω: 

Ντύσιμο με καπέλο: Μαύρο καπέλο παραλίας με φτερά

Μπορείτε να επιλέξετε ένα μαύρο μοντέρνο καπέλο παραλίας το οποίο θα έχει πάνω φτερά και άλλα πολύχρωμα σχέδια για την παραλία, το beach party και κάθε άλλη περίσταση που έχει να κάνει με θάλασσα ή πισίνα. Είναι ένα καπέλο ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Ντύσιμο με καπέλο: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

Ντύσιμο με καπέλο: Χακί καπέλο ηλίου

Φυσικά και το καπέλο ηλίου για άλλη μία χρονιά σκαρφαλώνει στις τάσεις αφού είναι ένα κλασικό αλλά και πάντα αγαπημένο καπέλο για άντρες και γυναίκες. Έτσι μπορείς να επιλέξεις σε πιο καθημερινές εμφανίσεις ένα τέτοιο καπέλο ηλίου που θα σε κάνει πιο street, μοντέρνα και θα σε προστατεύσει παράλληλα.

χακί-καπέλο ηλίου-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Πλεκτό καπέλο σε διάφορα χρώματα

Επίσης φέτος το Καλοκαίρι γενικότερα η vintage κουλτούρα θα πρωταγωνιστήσει. Οπότε μπορείτε να διαλέξετε ένα πολύ όμορφο μικρό καπέλο με διάφορα χρώματα, το οποίο θα είναι πλεκτό. Μπορεί να είναι από ψάθα ή από άλλα καλοκαιρινά υφάσματα.

χρωματιστό-πλεκτό-καπέλο-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Ψάθινο μπεζ καπέλο

Όπως σας είπαμε τα ψάθινα καπέλα θα είναι τάση το Καλοκαίρι του 2022 οπότε σίγουρα θα έχουμε αρκετές ιδέες για εσάς με ψάθινα καπέλα. Στην αγορά μπορείτε να βρείτε ψάθινα καπέλα σε πολλά σχέδια και ένα από αυτά είναι και το παρακάτω που μοιάζει λίγο με τα καπέλα που φορούσαν οι καουμπόις.

ψάθινο-καπέλο-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Φλοράλ καπέλο

Φυσικά και μπορείτε να διαλέξετε ένα υφασμάτινο μοντέρνο καπέλα σε πολλά χρώματα και σχέδια. Η παρακάτω ιδέα δείχνει ένα φλοράλ καπέλο με πορτοκαλί λουλούδια και είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

φλοράλ-λευκό καπέλο-ιδέες-

Ντύσιμο με καπέλο: Λευκό καπέλο ηλίου με στάμπα

Το παρακάτω καπέλο ηλίου είναι κλασικό και αγαπημένο τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Έτσι μπορείς να το επιλέξεις και για το Καλοκαίρι αφού θα αναδείξει το στιλ σου, είναι παντός καιρού και σίγουρα θα σε προστατεύσει.

λευκό-καπέλο ηλίου-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022- καφέ-καπέλο-ιδέες-για-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Καφέ υφασμάτινο καπέλο

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα κλασικό και vintage καπέλο για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου, όπως το παρακάτω, που σου προσδίδει κύρος και είναι μία εξαιρετική ιδέα πραγματικά για κάθε περίσταση.

καφέ-καπέλο-ιδέες-για-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Μικρό ψάθινο καπέλο με μαύρη ρίγα

Το πιο κλασικό από τα ψάθινα καπέλα είναι το παρακάτω. Όχι μόνο κλασικό αλλά και πολύ σικ αφού ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, δεν είναι υπερβολικό και μπορείτε να το προτιμήσετε σε κάθε περίσταση. Ένα ψάθινο καπέλο λοιπόν με μαύρη ρίγα που θα σας απογειώσει.

ψάθινο καπέλο-με-μαύρη ρίγα-ιδέες-

Ντύσιμο με καπέλο: Vintage ψάθινο καπέλο

Το παρακάτω σχέδιο στα καπέλα όχι μόνο είναι τόσο κλασικό που μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω αλλά μας προστατεύει επαρκώς. Αν θέλετε λοιπόν να μαγνητίσετε τα βλέμματα στις καλοκαιρινές σας διακοπές, στην παραλία και όχι μόνο τότε πολύ καλά θα κάνετε να το επιλέξετε.

oversized-ψάθινο καπέλο-ιδέες-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Πορτοκαλί καπέλο με μαύρη ρίγα

Φυσικά το πορτοκαλί είναι τάση φέτος το Καλοκαίρι οπότε μπορείτε να επιλέξετε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ένα υπέροχο πορτοκαλί χρώμα για το καπέλο σας και όχι μόνο.

πορτοκαλί-καπέλο-με-μαύρη ρίγα-ιδέες- ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με παντελόνες

ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022-

Ντύσιμο με καπέλο: Ένα ψάθινο καπέλο για όλες τις περιστάσεις

Φυσικά το ψάθινο καπέλο είναι τόσο τάση φέτος το Καλοκαίρι που δεν χρειάζεται να το φοράς μόνο στην παραλία. Μπορείς να το επιλέγεις για την βόλτα σου, ακόμη και πιο επίσημες περιστάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Λινά φορέματα: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

ιδέες-για-ντύσιμο-με-καπέλο-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close