ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-

Ένα νέο χρώμα στο μανικιού έρχεται να κάνει πάταγο το 2024 και μιλάμε για peach fuzz, δηλαδή το απαλό ροδακινί. Θα δούμε 15 ιδέες σε peach fuzz για κοντά και μακριά νύχια, με στρας, γκλίτερ και σχέδια, για απαλά και σικ μανικιούρ.

Το ροδακινί είναι ένα χρώμα που το επιλέγουμε τα Καλοκαίρια. Φαίνεται όμως πως το 2024 θα πρωταγωνιστήσει σε μία απαλή του απόχρωση όλο τον χρόνο και ειδικότερα τον Χειμώνα. Η νέα τάση στο μανικιούρ λέγεται peach fuzz και είναι ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει και στο μανικιούρ και στο μακιγιάζ και στα αξεσουάρ των μαλλιών.

Αλλά για τα υπόλοιπα, θα σας έχουμε νεότερα σε λίγες μέρες. Σήμερα θα σας δείξουμε 15 μοντέρνες και σικ ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz που μπορεί να υιοθετήσει κάθε γυναίκα ανεξαρτήτου στιλ και ηλικίας. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Για γήινα νύχια

Το peach fuzz είναι το απαλό ροδακινί. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλη απόκλιση από τα φυσικά χρώματα της επιδερμίδας οπότε και όταν μιλάμε για λευκές γυναίκες, είναι ένα γήινο και σικ μανικιούρ. Μετά τα γκλίτερ, τα στρας και τα έντονα χρώματα των Χριστουγέννων, το peach fuzz είναι η τέλεια επιλογή.

Peach Fuzz: Το νέο χρώμα στο μανικιούρ που θα κάνει πάταγο το 2024

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Με διακριτικά γκλίτερ στις άκρες

Αν πάλι είστε αστραφτερές γυναίκες όλο το χρόνο το peach fuzz μπορεί να ολοκληρωθεί και να απογειωθεί με μερικά διακριτικά στρας και γκλίτερ στις άκρες. Παρακάτω βλέπουμε χρυσά και διακριτικά γκλίτερ που προσθέτουν μία υπέροχη λάμψη.

peach fuzz-νύχια-με-γκλίτερ-στις-άκρες-ιδέες-

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Σε κοντά νύχια

Αν σας αρέσουν τα φυσικά νύχια ή δεν σας βολεύουν τα μακριά νύχια στη καθημερινότητα τότε σίγουρα πρέπει να αντιγράψετε την παρακάτω εικόνα. Πρόκειται για σικ, φυσικά, κοντά νύχια που θα κάνουν το μανικιούρ σας περιποιημένο και ήσυχο.

peach fuzz-κοντά-νύχια-ιδέες-

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Με κλαδιά

Αν θέλεις να απογειώσεις το μανικιούρ σου τότε συνδύασε αυτή τη νέα απόχρωση που θα πρωταγωνιστήσει το 2024 με μερικά λευκά κλαδιά και φύλλα. Είναι ένα υπέροχο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και είναι μοντέρνο.

peach fuzz-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Όμπρε νύχια

Συνδύασε το peach fuzz με το έντονο ροδακινί και δημιούργησε ένα καθηλωτικό όμπρε σε ζεστά χρώματα. Μπορεί να σου φαίνεται καλοκαιρινό, όμως τέτοιες ζεστές αποχρώσεις ταιριάζουν και στο ψυχρό κλίμα του Χειμώνα.

peach fuzz-όμπρε-νύχια-ιδέες-

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Με λουλούδια

Αν θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την παιδικότητά σου, τότε μπορείς εκτός από το peach fuzz να υιοθετήσεις και μερικά μικρά λουλουδάκια. Ένα παιχνιδιάρικο μανικιούρ που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει να μαγνητίσεις τα βλέμματα, σε κάθε περίσταση.

peach fuzz-νύχια-με-λουλούδια-ιδέες-

 

7 tips για δυνατά μακριά και υγιή νύχια το Χειμώνα

 

ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Γαλλικό μανικιούρ σε peach fuzz

Φυσικά και μπορείς να επιλέξεις μία παραλλαγή γαλλικού μανικιούρ σε peach fuzz και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Ένα απαλό και σικ μανικιούρ που όμως παραμένει παιχνιδιάρικο και μοντέρνο και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και σε κάθε περίσταση.

γαλλικό-μανικιούρ-σε-peach fuzz-ιδέες-

ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-

ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-
ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-

ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-

Ιδέες για μανικιούρ σε peach fuzz το 2024: Σε τετράγωνα νύχια

Εμείς αγαπάμε τα τετράγωνα νύχια και δεν τα αποχωριζόμαστε, οπότε δε θα μπορούσε να λείπει και μία τέτοια πρόταση από το σημερινό άρθρο. Ένα απαλό και μοντέρνο μανικιούρ με τετράγωνα, κοντά νύχια σε peach fuzz αποχρώσεις.

peach fuzz-τετράγωνα-νύχια-ιδέες-

 

Ιανουάριος 2024: 15 ιδέες για μανικιούρ σε κάθε περίσταση

 

ιδέες-για-peach fuzz-νύχια-τάσεις 2024-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα νύχια στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close