ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-την-Άνοιξη 2022-

Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες για το Kαλοκαίρι του 2022. Το ασύμμετρο καρέ είναι η νέα τάση στο γυναικείο κούρεμα για το καλοκαίρι του 2022 κι εμείς σας παρουσιάζουμε 15 ιδέες να το υιοθετήσετε.

Το καρέ γυναικείο κούρεμα είναι στις τάσεις τόσο τον Χειμώνα όσο και την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια.  Το καλοκαίρι του 2022 μία νέα τάση στο γυναικείο καρέ έρχεται για να μείνει και ήδη έχει αποκτήσει φανατικές θαυμάστριες. Μιλάμε για το ασύμμετρο καρέ.

Αυτό το καρέ είναι στην ουσία ένα καρέ γυναικείο κούρεμα που από την μία πλευρά είναι πιο μακρύ και από την άλλη πιο κοντό. Ένα ροκ αλλά και σικ γυναικείο κούρεμα που μπορούν να το υιοθετήσουν τόσο οι γυναίκες με ίσια μαλλιά, όσο κι εκείνες με μπούκλες ή σπαστά. Διαβάστε παρακάτω:

Ασύμμετρο καρέ σε χαλαρές μπούκλες

Αυτό που μας αρέσει πολύ είναι ότι δίνει την δυνατότητα στις γυναίκες που θα το υιοθετήσουν να πειραματιστούν με τα χτενίσματά τους. Στο κλασικό καρέ οι μπούκλες μπορεί να μην δείχνουν τόσο εντυπωσιακές διότι μειώνουν το μάκρος των μαλλιών.

Όμως στο ασύμμετρο καρέ η μία πλευρά μπορεί να είναι τόσο μακριά έτσι ώστε να δείχνει εντυπωσιακή ακόμη και με χαλαρές μπούκλες. Οι χαλαρές μπούκλες θα κάνουν την γυναίκα πιο ροκ.

 

Ασύμμετρο καρέ: 15 ιδέες για την Άνοιξη 2022

 Ασύμμετρο καρέ σε ίσια μαλλιά

Μπορείς να επιλέξεις ένα αυστηρό ασύμμετρο καρέ και να επιλέξεις να ισιώσεις τα μαλλιά σου. Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία κάτι τέτοιο μπορεί να σε κάνει πιο ροκ αλλά και πιο σικ ανάλογα με το πόσο ίσια είναι τα μαλλιά σου. Μπορείς ακόμη και να ξυρίσεις την μεριά του ασύμμετρου καρέ που είναι πιο κοντή.

ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια-μαλλιά-ιδέες-για-την-Άνοιξη 2022- ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια-μαλλιά-ιδέες-για-την-Άνοιξη 2022-

 Ασύμμετρο καρέ με σικ μπούκλες

Για μία επίσημη περίσταση πολλές γυναίκες επιλέγουν τις εντυπωσιακές σικ μπούκλες όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας. Έτσι μπορείς κι εσύ να επιλέξεις ένα ασύμμετρο καρέ χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς τις αγαπημένες σου σικ μπούκλες.

ασύμμετρο-καρέ-σε-μπούκλες-ιδέες-για-την-Άνοιξη 2022- ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-την-Άνοιξη 2022-

Αυστηρό ασύμμετρο καρέ για σικ εμφανίσεις

Αν θέλεις να δείχνεις σικ και με κύρος τότε ένα αυστηρό ίσιωμα στο  καρέ σου θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Είναι ένα κούρεμα που σου προσφέρει ευελιξία κινήσεων και μπορείς να προσαρμόζεσαι σε κάθε περίσταση.

ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια μαλλιά-ιδέες- ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια μαλλιά-ιδέες-

Ασύμμετρο καρέ σε πιο κοντά μαλλιά

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις το ασύμμετρο καρέ ακόμη και σε ένα σχεδόν ανδρόγυνο look. Μπορείς δηλαδή την μία πλευρά να την κάνεις να δείχνει σχεδόν κοντοκουρεμένη και την άλλη πλευρά πιο μακριά σαν καρέ. Είναι ένα εντυπωσιακό και άκρως μοντέρνο κούρεμα που θα σε αναδείξει την φετινή Άνοιξη.

ασύμμετρο-καρέ-σε-κοντά-μαλλιά-ιδέες- ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Ασύμμετρο καρέ σε σπαστά μαλλιά

Οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα έχουν σπαστά μαλλιά επειδή οι μεσογειακές γυναίκες αλλά και οι μεσογειακοί άντρες συνήθως τέτοια μαλλιά έχουν. Έτσι μπορείς να επιλέξεις το ασύμμετρο καρέ χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείς τα όμορφα φυσικά σου μαλλιά.

ασύμμετρο-καρέ-σε-σπαστά-μαλλιά-ιδέες- ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

 Το ασύμμετρο καρέ μπορεί να μην είναι και τόσο…ασύμμετρο

Φυσικά μπορείς να επιλέξεις ένα ασύμμετρο καρέ που θα είναι διακριτικά ασύμμετρο όπως η κοπέλα της παρακάτω φωτογραφίας. Στην ουσία η διαφορά του μήκους είναι τόσο μικρή που σχεδόν δεν φαίνεται όμως σε κάθε περίπτωση χαρίζει στιλ και φινέτσα.

ασύμμετρο-καρέ-σε-ίσια-μαλλιά-ιδέες-

Δείτε ακόμα Έχετε καρέ μαλλιά; Έχουμε πέντε τέλειες ιδέες για χτενίσματα

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

Με κοντές αφέλειες

Το ασύμμετρο καρέ μπορεί να γίνει ένα πολύ ροκ κούρεμα. Έτσι μπορείς να υιοθετήσεις φέτος την Άνοιξη δύο τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν και αυτές είναι το ασύμμετρο καρέ και οι κοντές αφέλειες. Επιμελώς ατημέλητα μαλλιά σε ασύμμετρο καρέ με κοντές αφέλειες που θα σε κάνουν ροκ και πανέμορφη.

ασύμμετρο-καρέ-σε-σπαστά-μαλλιά-με-κοντές αφέλειες-ιδέες-

Δείτε ακόμα Μαλλιά Απριλίου 2022: 23 ιδέες για χτενίσματα και κουρέματα

ιδέες-για-ασύμμετρο καρέ-την-Άνοιξη 2022-τάσεις-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τα μαλλιά στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close